Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה מידי פעם, בד"כ המחשב מאיט מאד עד שקופא לפני זה.

20160828_105327.jpg

לא התקנתי שום דבר חדש. עשיתי סריקת רוגלות עם מלוואר נושך.

אין לי שום דבר שמחובר בIDE (שזו אחת מאלף הסיבות לפי מה שדוד גוגל טוען).

ניקיתי אבק, בדקתי טמפרטורות (יש מאוורר שרועש כבר זמן, אז עשיתי 1+1 של דאמיס).

תודות לאוטוסייבים של כל תוכנות אוטודסק, זה רק מטריד ולא גורם לי לנטוש את העמדה.

ממתין לישועת השן כהרף יין.

תודה מראש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

מאחר וזה מחשב ישן נושן, הבעיה יכולה לנבוע מהרבה גורמים.

לוח אם - לבדוק שאין קבלים מנופחים.

התחממות מעבד ( לעדכן מנת משחה טרמית).

דיסק קשיח ו/או סטיק זיכרון לקראת סוף חייו.

תקלה בווינדוס או בתוכנת אבטחה כלשהי שמותקנת במחשב - לפי דוד גוגל, סבירות גבוהה שזה הגורם.

אם הכל ברשימה נראה לך תקין - תשקול להתקין ווינדוס מחדש.

ובינתיים תתכונן נפשית וכלכלית לעבור למחשב חדש..

אם אתה מעוניין לחקור לעומק מה הבעיה - אתה מוזמן לעיין בלינק המצ"ב

http://bit.ly/2bsMyyP

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

תודה לכם.

יש על המחשב רק AVAST. אסיר אותה לצורך העניין. ממילא חוץ מלהטריד היא לא מביאה שום תועלת.

סריקת רוגלות ביצעתי, כמו שכבר כתבתי, עם malwarebytes. יצא נקי.

גויה- ללינק האמור הגעתי וגם קראתי. העניין הוא שיש עוד 50 כאלה, שנראה שזה ממש זה, עם פתרונות אחרים לגמרי...

מחר אהיה ליד העמדה האמורה בצהרים, ואריץ את הבדיקות הנוספות שהצעתם.

דא"ג, המחשב ישן, אבל ממש לא עתיק:

&#1502;&#1495;&#1513;&#1489;.jpg

ויש לו כרטיס גרפי ששווה כמו עוד מחשב כזה.

תודה בינתיים, ואעדכן מחר.

פורסם

במאמר הנ"ל יש התייחסות לתוכנה ששומרת "תוכן" של BSOD, דבר שמאפשר לחפש את הגורם המדויק ל-BSOD.

http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html

בנוסף לאנטי וירוס שיש לך (AVAST) - אל תשכח שיש גם את תוכנות האבטחה של מיקרוסופט שהן בילט-אין.

אני מעתיק, כי אני מתעצל להתחיל לרשום :

MSE (Microsoft Security Essentials) antivirus or Windows Defender

ההערה שלי לגבי החלפת מחשב - המחשב שלך חגג יום הולדת 4 (וסביר להניח אפילו יותר). זה כבר זמן בו רכיבים מכניים מתחילים לקרוס (הכוונה בעיקר לדיסק קשיח ולוח אם), וקשה עד כדי בלתי אפשרי למצוא רכיבים חלופיים (אלא אם תמצא חנות מחשבים שמחזיקה במלאי דברים ישנים שלא הצליחו להפטר מהם - ויש כאלו). רכיבים חדשים - אולי ניתן להחליף דיסק קשיח (תלוי עד כמה המחשב ישן :-) ).

פורסם

אז הרצתי את שתי הבדיקות שהציע דיטוהאד.

אלו התוצאות:

&#1491;&#1497;&#1505;&#1511;.jpg

&#1494;&#1499;&#1512;&#1493;&#1503;.jpg

אם הבנתי נכון, הזכרון תקין, הדיסק מדליק מנורת צ'ק אנג'ן (יעני, כתום- לא חמור אבל כדאי לשים לב).

מה זה בכלל רילוקייטד סקטורס?

אני דווקא בעד רילוקיישן. לסקטור האדריכלים, למשל. ורצוי למקום שבו באוגוסט אפשר לחזור מאתר בניה למשרד בצהרים, ולא לרצות למות :-P

פורסם

מה זה רילוקייטד סקטורס ?

כאשר אתה מבצע חלוקה של הדיסק למחיצות ופורמט - הדיסק שומר "בצד" בתור רזרבה כמה מגה של דיסק.

במקרה של נזק לסקטור בדיסק - באופן אוטומטי, הדיסק יודע לעבור להשתמש ברזרבה.

ככל שיש שימוש ביותר סקטורים מהרזרבה - הנזק לדיסק גדל.

בתור "בונוס" - בצד שמאל למעלה, יש התרעה על מצב הדיסק. עדיין לא מצב קריטי, אבל המצב לא תקין ב-100%.

שורה תחתונה - תתחיל לחפש דיסק שמתאים למערכת.

פורסם

בדיקת הזכרון שלך לא תקינה, 18 דקות לא מספיק להבחנה.

בשביל תוצאה ברורה צריך עומס על המחשב וכמה סיבובים של התוכנה וגם אז התוצאה לא ודאית.

תפעיל אותה ללילה , במידה וגם אז תקין אז 90% שהזכרון בסדר.

בדיקת דיסק קשיח צריך מלאה גם כן, סקטור סקטור לבדוק שתקין.

SMART רק מציג שיש 99 סקטורים שעברו מהרזרבה, בפועל יכול להיות לך עוד 5 מיליון סקטורים פגומים שעדין לא הובחנו עלידי הפיצ'ר.

תוריד WESTERN DIGITAL LIFEGUARD ותריץ בדיקה מורחבת, במידה והתוצאה הרבה יותר גדולה מה99 אז כנראה שמצאתה את הסיבה.

אודי A4

דימה.

פורסם

הייתי ממליץ להיכנס למנהל ההתקנים, ופשוט לנטרל את מנהל ההתקנים של כרטיס הסאונד/והמסך ולראות אם הבעיה עדיין קיימת. במידה וכן תמשיך ותנטרל את כרטיס הרשת [לזמן קצר תהיה כמובן בלי אינטרנט ותנסה לעבוד במצב לא מקוון]

במידה והבעיה ממשיכה, תוכל לעבוד עם מינ' תוכנות ברקע [שירותים/תוכנות], תוכל לנטרל את כולם דרך התחל ותריץ את הפקודה Msconfig, בחוצץ שירותים יש לך אפשרות לסנן את השירותים שיראה לך הכל חוץ משירותי מיקרוסופט החיוניים לפעולה של המערכת ובתוכניות תוכל להוריד את הסימון מכולם למעט CTFMON.

במידה וביצעת את הכל ועדיין יש בעיות, יש סיכוי רב שזה רכיב הזיכרון RAM, תנסה לבדוק בלי קשר שיש לך את המסך הכחול, האם הקשיח עדיין מסתובב[במידה וזה מכאני ולא SSD].

בהצלחה.

• תוכן חדש...