Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצא לי לרעות לא מעט כאלה במזרח ירושלים

Sent from my MX5 using Tapatalk

דווקא שם יכול להיות שראית לוחית ירדנית.

חלק מתושבי מזרח ירושלים מחזיקים באזרחות ירדנית, ויכולים להביא רכב מירדן.

ראיתי כמה רכבים עם זה, לוחית לבנה עם ספרות בפונט מוזר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הדבר האחרון שאני אשים על הרכב זה את הלוחית הזאת שמזכירה לי את הרשות הפלסטינית...

מה יש לך נגד הרשות הפלסטינית?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני יודע שזה רכב של שגרירות של כבוד

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אין חוק כלשהו שלוחית רישוי צריכה להיות זוהרת?, כלומר מחזירה אור?.

אני רואה את הלבן, זה נראה כאילו שזה לא זוהר או בולט בחושך בעת צילום.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אכן לא חוקי , אבל זה הרבה יותר יפה מהצהוב שחור המכוער.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

תן לי לנחש: אם הסטנדרט בארץ היה לוחית לבנה עם ספרות שחורות, וה"חידוש" היה לוחית צהובה עם ספרות שחורות, אז היית אומר: "אכן לא חוקי , אבל זה הרבה יותר יפה מהלבן שחור המכוער." נכון?

Nothin really matters to me

פורסם

הרבה שמים ליופי. עיניין של טעם אבל גם לדעתי הלבן הרבה יותר יפה מהצהוב. אני בזמנו קיבלתי הורדה על לוחית לא תקנית (פונט באלכסון) ככה שכן "מטפלים" בזה.

~

666.jpg

• תוכן חדש...