Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוהוריים טובים,

מה נשמע חברים?

הזמנתי הונדה ג'אז 2016 לפני כחודש וחצי-חודשיים, ונותר עוד חודש אחד עבורי לקבל את הרכב, ואצלי בהזמנה, אין זכר למובילאיי לפי חוזה ההזמנה, ואז קראתי פה בפורום שמנסים לדחוף את זה לכל מכונית אשר תעבור בארץ.

אז השאלה שלי, מה הסיכוי שהיבואן מאיר, יתקע לי את המטרד הזה באוטו?

אודה לכם על עזרתכם ותשובותיכם תתרומנה גם לאלו שקונים אצל יבואן מאיר.

פורסם

בג'אז החדשה יש את המערכת מקורית כולל קריאת תמרורים ומין הסתם מותקנת במפעל יצור.

ראה מפרט טכני של הרכב שרכשת.

פורסם
שלום ובוהוריים טובים,

מה נשמע חברים?

הזמנתי הונדה ג'אז 2016 לפני כחודש וחצי-חודשיים, ונותר עוד חודש אחד עבורי לקבל את הרכב, ואצלי בהזמנה, אין זכר למובילאיי לפי חוזה ההזמנה, ואז קראתי פה בפורום שמנסים לדחוף את זה לכל מכונית אשר תעבור בארץ.

אז השאלה שלי, מה הסיכוי שהיבואן מאיר, יתקע לי את המטרד הזה באוטו?

אודה לכם על עזרתכם ותשובותיכם תתרומנה גם לאלו שקונים אצל יבואן מאיר.

אני קניתי ג'אז חדשה בגרסת קומפורט , אין שם מובילאיי אבל כן יש מערכת בטיחות של הונדה בעלת המאפיינים הבאים

1. מתריעה על סטייה מנתיב - ניתן לבטל בלחיצת כפתור. המערכת די נודניקית אם אתה לא מאותת וסוטה מהנתיב , אז צריך או להתרגל לנהוג כמו שצריך , או לסבול את הצפצופים , או לנטרל אותה.

2. מתריעה על התנגשות - ניתן לבטל ואף לכייל (מרחק התראה קצר ,בינוני,גבוה) , אצלי זה על בינוני והמערכת כמעט ולא מצפצפת.בדקתי גם על מרחק קצר היא מצפצפת די הרבה .

3. בלימה אוטונומית במהירות עירונית (לא קרה בינתיים ).

4. חיישני רברס+קדמיים

5. זיהוי תמרורים והצגתם על הצג ליד לוח השעונים (עובדת ברוב המקרים , אם התמרור מותקן כמו שצריך).

פורסם

אם הזמנת את המאובזרת היא מגיעה עם מערכות הבטיחות מהמפעל, ככה שאיין צורך להתקין מובילאיי בארץ

STI 2004

פורסם

התעלקות:

האם זה מגיע בסיביק? אין שום איזכור לזה בקטלוג שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המובילאיי הזה מתחיל להזכיר את נושא האפודים הזוהרים ברכב.....

תודה לאל שבאוטו שלי לא חייבו אותי להתקין מובילאיי.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

יותר נכון - מזל שאפודים זוהרים לא צריך להתקין...

פות"ש - ע"ע השרשור שעוסק בקרסו ואספקת רכב עם מובילאיי ללא יידוע הרוכש.

ברר את כל הפרטים עם היבואן ויפה שעה אחת קודם (שלא יווצר מצב שבו המפרטים השתנו לפתע והרכב "יזכה" להתקנה מרומית זו או אחרת בה אינך חפץ).

alfa 156 2.5.

פורסם

אל חשש - הג'אז המאובזרת מגיעה עם מערכת כזו מקורית מהמפעל.

את הג'אז שקנינו לזוגתי קיבלנו בלי התקנות מקומיות כלל, כמו שצריך - הציעו קודנית בחינם וסרבנו, פשוט מצאנו ביטוח שלא דרש את זה, וגם למרימי החלונות אמרנו "לא תודה", כך שאף מתקין ישראלי לא הניח את הטלפיים שלו על האוטו.

פורסם

רק שתדע שמערכת האנדרואיד שמותקנת מגיעה חסומה ואין אפשרות להתקין כלום,ברכב המבחן שהיינו היה וויז ואפליקציות אבל ברכב שקיבלנו זה לא מותקן ולא עובד

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם
המובילאיי הזה מתחיל להזכיר את נושא האפודים הזוהרים ברכב.....

תודה לאל שבאוטו שלי לא חייבו אותי להתקין מובילאיי.

אפשר ללכת יותר אחורה, פעם רכבים בישראל חוייבו בהדבקת פסים זוהרים מאחור, רק בישראל.

haters will hate

• תוכן חדש...