Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר בגולף פלוס TDI מנוע BKC 1.9

הרכב נוסע כרגיל פתאום יש איבוד כוח בצורה דרסטית עד לכיבוי והדלקה מחדש של המנוע חשוב לציין שזה קורה בעיקר בבין עירוני/כבישים מהירים ולא קורה בפרק זמן קבוע( יכול לקרות אחרי שעתיים ויכול לקרות אחרי ארבע שעות)

עברתי על צינורות הוואקום , בוצע ניקוי EGR

חיפשתי וסת גדישה וראיתי שבדגם שלי יש סולנואיד וואקום שהוא נראה כמו בלוק מלבני שיוצאים ממנו כל צינורות הוואקום

התחברתי עם הסורק תקלות שלי הופיע תקלה p0299

תודה לעוזרים :-)

פורסם

כמה קילומטר הרכב עבר? מה הוחלף לאחרונה?

צריך להתחבר עם מחשב ותוכנה ייעודיים ולהוציא את התקלה וההסבר שלה.

זה יכול להיות מליון ואחד דברים. מאיזה איזור אתה?

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

עברתי על צינורות הוואקום שנראים במצב מצויין חוץ מצינור אחד שהיה בו חור קטן (הצינור שמתחבר לבית פילטר אויר .)

צינורות טורבו חדשים

יש דרך לבדוק סולונואיד (מדומטר? דרך אחרת ?) ?

אני מאזור מדרך עוז

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תיקח אקדח ואקום ותיבדוק את מיכל הואקום כדור שחור , ואת הזרוע של הטורבו , אם עברת על כל

הצינורות אז כנראה הבעיה בזרוע .

• תוכן חדש...