Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי טלפון מלווה בדמעות וצעקות כעס ממישהי שאני בקשר איתה(עזבו כרגע הגדרות), אתמול בלילה שדד אותה סודני וגנב את התיק שהיו בו מפתחות לרכב ופלאפון. את הרכב היא גררה לביתה אבל אין מפתח רזרבי או דרך לפתוח את הרכב ולהניע אותו.

מה ניתן לעשות ואם מישהו יכול להמליץ אני אשמח.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

מזמינים מנעולן רכב(לא כל אחד עושה גרמניות) זה ייצור מפתח יש-מאין, העלות היא באזור ה 1,500 שקל אולי פחות אולי יותר.

במידה ומעוניין בהמלצה על מנעולן - בפרטי.

פורסם

במחיר הזה אפשר להזמין מפתח מקורי לפי VIN.. פרטים בכל מוסך של צ'מפיון

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אז מה לעשות בעצם ? ביום ראשון לגשת לצ'מפיון ולתת מספר VIN(איפה ניתן למצוא אותו ?) וכמה זמן כל התהליך הזה לוקח ? היא חייבת את הרכב בשביל עבודה...

פורסם (נערך)

למי שלא הבין - המחיר הזה הוא לייצור מפתח אצלך בחנייה, לא רק פריצה.

המספר בפרטי - דבר איתו, שיחה לא עולה כסף.

וסתם לידע כללי, מוסכים מורשים, של הרבה מותגים, הרבה פעמים פונים למנעולנים כי הם מחזיקים ציוד לייצור מפתחות, שמאוד לא משתלם למוסך להחזיק, והכסף שאתה משלם למוסך - הוא מעבר למנעולן, בתוספת רווח, על חשבונך.

גרמניות ספציפית ידוע לי מנסיון שלא כל אחד עושה, וזה לא זול, הרבה מנעולנים לא מתעסקים עם זה - ואני לא בטוח שלהזמין ולשלם על גרירה למורשה, ושם לקבל הצעת מחיר בגבוה דומה, תשתלם יותר.. אבל תלוי בך.

קח בחשבון שביום שבת המחירים אצל כל בעלי המקצוע כנראה יהיו יקרים יותר, אולי שווה לדחות לשבוע הבא.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
אז מה לעשות בעצם ? ביום ראשון לגשת לצ'מפיון ולתת מספר VIN(איפה ניתן למצוא אותו ?) וכמה זמן כל התהליך הזה לוקח ? היא חייבת את הרכב בשביל עבודה...

מספיק להגיע עם מספר רכב, יש להם VIN לפי זה, מקסימום כדי להיות בטוח תביא רישיון, זה רשום שם.

ממה שאני זוכר הזמנה לוקחת משהו כמו שבוע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה, אני בינתיים אשוטט ברשת לבדוק אופציות של מנועלנים באזור כפר סבא.

פורסם

הדרך הפשוטה - להתקשר למוסך מורשה ולקנות דרכם מפתחות חדשים. הבעיה שהיא זה יוצא יקר ולוקח לא מעט זמן עד שהמפתח מגיע מחול

דרך שאמורה לצאת יותר זול - למצוא פביה שהלכה לעולמה אבל עם מפתחות ולהעביר אליך את המנעולים, כולל הסויטש

בלי קשר תדאג לרזרבי

פורסם

דיברתי עם מנעולן שגם מבצע פריצה וגם שיחזור מפתח, סיפור של 1000 שקלים או קצת יותר אבל לפחות בערב היא תוכל שוב לנסוע ברכב. מוסך מורשה לא רלוונטי כרגע בגלל הזמן שיקח להם והמחיר.

פורסם

הכל הסתדר, הגיע פורץ והוכנו מפתחות חדשים.

תודה !

• תוכן חדש...