Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטימדיה עם בלוטוט ודיבורית בלוטוט נפרדת

שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

התקנתי מערכת מולטימדיה של קנווד שכוללת גם דיבורית בלולוט Kenwood DDX415BT

יש לי גם דיבורית נפרדת שהותקנה לפני המולטימדיהBury 9048

ניתקתי את הטלפון מהדיבורית וחיברתי למולטימדיה. בכל כניסה לרכב הטלפון מצפצץ והדיבורית מבקשת חיבור אליו.

האם יש דרך שהטלפון יהיה מחובר לשני ההתקנים בו זמנית? שהשיחות יתבצעו רק דרך המולטימדיה והשימוש בדיבורית יהיה רק לצורך חיבור השמע של וויז? אם זה רלוונטי יש לי מכשיר סוני Z5 פרימיום.

או שהברירה היחידה היא לפרק את הדיבורית כדי להפסיק את הבקשות חיבור? כשאני ברכב זה מצפצף כל כמה שניות והטלפון כאילו מקבל סמס :shock:

עריכה אחרונה על ידי tainka2405
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רואה שום סיבה להשאיר את הבורי ברכב.

האם היא מחוברת אצלך בכלל לרמקול נפרד או לרמקולים ברכב (מה שאומר שכרגע גם הסאונד עובר דרכה וסביר שמפחית מהאיכות ביחס לאות מוצא של הקנווד)?

כדי להימנע מהצפצוף של בקשת חיבור אני מניח שמספיק למחוק את הקישוריות שנוצרה בטלפון עבור הבורי (ו/או להיפך).

אני יודע שיש מכשירי קצה שיודעים להתחבר ליותר מטלפון אחד, אבל לא יודע אם יש כזה דבר גם הפוך כמו שאת מבקשת.

ובכל מקרה, לא נראה לי שיהיה אפשר להגדיר בטלפון איזו אפליקציה מוציאה אודיו דרך איזו חיבוריות (אשמח ללמוד אחרת).

אגב, זה DDX415BT או DDX4015BT?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה

DDX415BT.

אז זהו, כשאני מוחקת את הקישורית הדיבורית מבקשת כל פעם חיבור- פיירינג מחדש.. לדעתי אמור להיות לה רמקול נפרד. לפני שהותקנה המולטימדיה גם הוויז נשמע דרך הדיבורית. עכשיו כאשר הדיבורית מנותקת הוויז עובד דרך הרמקול של הטלפון ומשום מה לא נשמע דרך המולטימדיה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדמה לי שיש הגדרה לענין בוויז, אבל בהתאם יכול להיות שמקור הסאונד של המולטימדיה צריך להיות על BT.

לא סגור על כל זה. המתיני לתגובות נוספות או נסי לבצע חיפוש בכל הקשור להגדרה בוויז.

יש אגב עדכון ל-BT מלפני חודש וחצי:

http://www.kenwood.com/cs/ce/mm/firmware/2015/2015a/eng.html

כמובן שאין לזה קשר לבעיות שלך, לא ברור לגמרי מה העדכון מכיל וכמו תמיד - אם הדברים עובדים אולי עדיף לא לגעת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...