Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעל מקצוע מנוסה יגיע לתוצאות מדהימות בביצוע שלייף ידני,לא תמיד כדאי לבצע שלייף עם מכונה.

ממש לא.

נתחיל בזה שביד אין סיכוי שאתה מפעיל את אותו הלחץ באופן שווה על הנייר מה שאומר שאתה מוריד במקומות מסויימים יותר לכה.

עוד דבר,מי שעושה שלייף עם נייר מים הוא חובבן לחלוטין,יש כלים הרבה יותר מקצועיים שיש לך בהם שליטה הרבה יותר טובה על השיוף.

לעשות שלייף עם מכונת פוליש da זה לא נוח ואין שליטה טובה,ובגלל זה משתמשים במלטשת פנאומטית da ועם דיסקיות ליטוש ייעודיות.

יש דברים שלא ניתן לעשות בצורה חובבנית/ביתית מבלי לגרום נזק,זה או בעל מקצוע או כלום.

מספיק שהפעלת טיפה יותר לחץ במקום אחד גם עם נייר מים עדין,וגרמת לשריטות שלא ירדו לעולם.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השריטות זו הדאגה האחרונה שלו, שלא נדבר על מקרים שראיתי שפשוט הורידו את שכבת הלכה לחלוטין.

אבל היי, זה לא היה תפוזי יותר :)

פורסם

גם אני קיבלתי את הרכב במרקם תפוזי, והשלמתי עם המצב. הסבירו לי שלא כדאי לגלח שכבת לכה מרכב חדש, אמרו לי שאפשר גם לחיות בשלום עם הסווירלים העדינים שהגיעו מהחברה, ושעוד יגיע יום שהרכב יצטרך פוליש רציני. אז חיכיתי. בינתיים לא נראה שהרכב פחות מבריק או פחות נוצץ, עם ציפוי אופטי-קוט + ווקס משובח. בתמונה מיום שישי האחרון:

[ATTACH=CONFIG]461002[/ATTACH]

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...