Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

התאורה של הלחצנים בקונסולה המרכזית ברכב שלי נעלמה לאט לאט (בהתחלה רק שליש, אח"כ עוד שליש.. עד הסוף).

נכון לעכשיו, בעת נסיעה בלילה אני לא רואה את הכפתורים של המזגן וההתעסקות איתם בנסיעה מסוכנת.

המוסך הרגיל שלי אמר לי שאינו מתעסק בדברים כאלה (גם לטפל במנוע החלון הוא לא רצה).

איפה אני יכול לטפל בזה במחיר הוגן באיזור פ"ת?

תודה מראש.

פורסם

אם יש לך קצת חוש טכני תעשה את זה לבד, לא כזה מסובך.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

נשמע מאד מוזר התאור שלך ,שזה נחלש בשלבים! ידוע לך שיש לך ברכב כפתור גלגלת מצד שמאל של ההגה שמוריד ומעלה את עוצמת התאורה בכל הקונסולה?

חזור לעדכן

בהצלחה

פורסם

סביר להניח שהפות"ש כותב נעלם בהדרגה זה כי נורות נשרפו בהדרגה , תקן אותי אם אני טועה.

פירוק קונסולה לא אמור להיות סיפור קשה , לפחות לא ביונדאי , אך מי שלא פירק מימיו עלול לגרום נזק ביחוד שכל הכבלים של המזגן מול החוגות מחוברים עליו בסמיכות ,

הנורות לרוב אלו נורות אורז או T5 אם זה לד, העלות זניחה והעבודה קלילה מאוד לטיפול אם יש לך ידיים, אם לא, תן לחשמלי לעשות את זה, ועדיף שיהיה במוסך של יונדאי או מישהו שכבר עשה זאת בעבר עם רכב מהסוג שלך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תודה לעונים.

זה בדיוק העניין. אני מחשיב את עצמי כבעל חוש טכני מסויים בפרט שזה לא נראה לי אמור להיות קשה.

אבל כיוון שלא עשיתי משהו כזה מעולם אני מפחד להרוס. הרי בפעם הראשונה א"א לדעת, למשל, כמה כוח להפעיל במקום מסויים.

על כן ביקשתי הפניה למקום אמין שיכול לעשות את זה עבורי, כייון שהמוסך הרגיל שלי לא מתעסק עם זה.

אגב, ברכבי אין כלל 'חוגות' למזגן אלא לחצנים דיגיטליים.

בכל הנוגע ל'בשלבים', כמו שאמרו מעלי, אני מאמין שיש שם כמה נורות שכבו אחת אחרי השניה ולא בפעם אחת.

הקיצור, למישהו יש המלצה למקום כזה?

פורסם

כל חשמלאי רכב יעשה לך את זה.

אולי מישהו מהכנופיה נמצא באזור שלך?

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...