Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל יצרן צמיגים מכובד יש מסלולי ונהגי ניסוי, שבודקים את התנהגות הצמיגים בבלימה, האצה ופנייה, על רטוב ויבש ובתנאי עומס משתנים.

ומה עשתה אליאנס בימי "תור הזהב" שלה? סיפקה צמיגים לנהגי מוניות ובדקה בלאי לאורך זמן...

הבדיחה הייתה כי אליאנס היא חברת הצמיגים בעלת מסלול הניסוי הגדול ביותר מכל מתחרותיה, מאחר והוא מכסה את שטחי מדינת ישראל כולה

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אתם צוחקים אבל מי שצוחק במיוחד הם המשקיעים כל הדרך לבנק.

פעם פעם פעם פעם לא היה יבוא של צמיגים וכולם נסעו או על צמיגי שמשון או על צמיגי אליאנס

ונסעו...

[h=2]ציוני דרך בפעילות החברה[עריכת קוד מקור | עריכה][/h]

• שנת 1992, לאחר שהחברה נקלעה לקשיים, היא נרכשה על ידי אליעזר פישמן.
  • בשנת 1993 הפכה אליאנס לחברה ציבורית. תחילת הדרך כחברה ציבורית הייתה קשה, והתאפיינה בתלות גבוהה בשוק המקומי ובצמיגים פשוטים.
  • בשנת 2007 רכשה קרן ההשקעות Warburg Pincus את השליטה בחברה מידי פישמן לפי שווי של כ-50 מיליון דולר. לאחר מכן, מחקה הקרן את מניות המסחר מהבורסה וחזרה להיות חברה פרטית אך המשיכה במסחר באגרות החוב שלה.
  • בשנת 2013 רכשה קרן ההשקעות הזרה Kohlberg Kravis Roberts את מניות השליטה בחברה לפי שווי של חצי מיליארד דולר.
  • בשנת 2016 נמכרת ליוקוהאמה ב-1.2 מיליארד דולר‏[1].

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ונחזור לצמיגים הנוקשים - נהגתי איזה 40,000 ק"מ על צמיגי אליאנס (נדמה לי A130, אם אני מסוגל לזכור פרט כל כך חסר חשיבות). לא נשחקו כהוא זה. לגבי איכותם קשה לי לשפוט, גם כיון שלא הייתי מודע לכך, ובעיקר כיון שכנראה היה מדובר ברכב מעוות או משוחזר, שנסע בזוית של סרטן, למרות כל המאמצים לכיוון הפרונט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...