Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תת משפחתי בא בחשבון ממליץ לך על יונדאי אקסנט: אמין מאד היה כזה שנת 2009 מנוע 1.4 השכרה לשעבר כמעט 4 שנים עד שהלכה טוטאלוס, צריכת דלק סבירה 1:11.5, טיפולים זולים מומלץ מנוע 1.6 שתרגיש כוח למרות שאם אתה נוסע בכביש בלי עליות לא תרגיש בעיית כוח גם ב1.4

פורסם

מבין הB3 והפוקוס, הפוקוס עדיפה.

הB3 לא נחלה הצלחה מיוחדת בארץ, האבזור לא משהו, הבטיחות נחותה מהמתחרות.

זה לא שהפוקוס היא מצטיינת הקטגוריה, אבל היא עדיפה על הB3 ובוודאי על האקסנט. בתקציב שלך עדיף לרכוש את הדגם האוטומטי (צורה קודמת) ולא את הדגם עם הגיר הרובוטי (שדומה חיצונית לדגם שיש עכשיו).

נסה לבדוק גם אופציה ליונדאי i30.

קח בחשבון שכל משפחתית בתקציב הזה לא תהיה חסכונית במיוחד. אל תצפה ליותר מ1:10-1:11 בעיר. (וזה כנראה בתנאים אופטימליים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתקציב הזה יתאימו לך לנסר או פוקוס 2010 (אולי 2011),

את שתיהן אני מכיר היטב, מכוניות טובות, ללא הברקות וללא מגרעות משמעותיות מלבד מנוע חלש יחסית לקטגוריה.

כשאני חיפשתי רכב לפני מספר חודשים בתקציב של 30, אשתי שמה וטו על הפוקוס (כי אי אפשר לבטל כרית אוויר מקדימה) ולא מצאתי לנסר מספיק טובה במודל 2009.

בסופו של דבר, "הסתכנתי" ולקחתי סיטרואן C4 במבצע של לובינסקי טרייד. בינתיים אני מרוצה מאוד מהרכב ומהשירות שלהם.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

תודה רבה לכולכם,

בדקתי בכמה סוכניות והתברר לי שמאוד קשה למצוא את הרכבים האלה בשנתונים שיעמדו בתקציב שלי.

רוב הסוכניות מוכרות רכבים בשנתונים 2012 ומעלה.

לגבי שברולט קרוז 2011, התחזוקה שלה זולה?מה לגבי צריכת דלק? כי מבחינתי אמינות לפני הכל. אני רוצה לקנות רכב ולהיות בראש שקט בלי להסתובב יותר מדיי במוסכים.

פורסם

טויוטה אוריס 2008, למישהו יש נסיון עם הרכב הזה?

קראתי שהגיר הרובוטי עושה בעיות זה נכון או שזה בגלל שאנשים לא יודעים איך להתנהג איתו?

מה לגבי השנה, 2008, אם ארצה למכור עוד כמה שנים תהיה בעיה?

פורסם

הגיר הזה לא הכי נעים לנהיגה והוא מתנהג באופן מוזר, מטפס מהר בהילוכים ולא מעביר הרבה פעמים הילוכים בזמן. (הייתה קורולה 2008 אצל ההורים שלי)

אין היגיון ברכישת רכב בן 8 כשבתקציב שלך אפשר לקנות רכב צעיר יותר בהרבה.

אגב מה עם תת משפחתיות כמו יונדאי אקסנט או קיה ריו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הגיר הזה לא הכי נעים לנהיגה והוא מתנהג באופן מוזר, מטפס מהר בהילוכים ולא מעביר הרבה פעמים הילוכים בזמן. (הייתה קורולה 2008 אצל ההורים שלי)

אין היגיון ברכישת רכב בן 8 כשבתקציב שלך אפשר לקנות רכב צעיר יותר בהרבה.

אגב מה עם תת משפחתיות כמו יונדאי אקסנט או קיה ריו?

יש קיה ריו בסוויץ' אבל ידני, בתכלס לי לא אכפת אבל הרכב ישמש גם את אחותי.

אבא שלי מטיל וטו על קניית רכב מפרטי ולכן קשה לי למצוא.

כל הסוכניות מוכרות רכבים מ2012 ומעלה שלא עומדים בתקציב שלי.

מצד שני גם אני עושה את החישוב שעוד 4-5 שנים אם אני ארצה למכור רכב בן 10+ תהיה לי בעיה.

הבאתם לי מספיק דגמים של רכבים הבעיה זה למצוא אותם בשנתונים המתאימים.

• תוכן חדש...