Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, כנראה נהיה שלושה-ארבעה חברים כאשר נגיע לשם בשישי ב5-6 בערב והתכנון הוא לחתוך במוצ"ש.

רצוי שתהיה בריכה נחמדה, ג'קוזי, גינה לעשות בה על האש ו...זהו בערך.

1000 ש"ח זה מחיר סביר לבקש דבר כזה או שזה מעט מידי?

תודה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לדעתי מעט מידי.שישי זה לילה מבוקש ואתה ''תוקע'' את בעל הצימר ולא מאפשר לו הזמנה של חמישי ושישי.אם אתה מחפש משהו מפנק ,תתכונן ליותר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לדעתי מעט מידי.שישי זה לילה מבוקש ואתה ''תוקע'' את בעל הצימר ולא מאפשר לו הזמנה של חמישי ושישי.אם אתה מחפש משהו מפנק ,תתכונן ליותר.

גם בתקופה לא אטרקטיבית כמו מרץ?

אגב, עברתי על כמה וילות/צימרים ברשת, ידוע שהתמונות "מנופחות", אבל כל מקום נראה כמו קופנגן או המלדיבים.

יש מקומות שבאמת נראים כמו בתמונות ואין בהם קאץ' כלשהו?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אפשר גם צימר. ראיתי גם ב800-1000 בחיפש ברשת.

אגב, למה המחירים כ"כ יקרים? ואפילו עוד לא העונה...

פורסם

כי בעלי הצימרים רואים שאנשים מזמינים בכל זאת למרות המחירים אז אין להם סיבה להוריד.

בעבר חיפשתי צימר עם זוגתי, היה לי שובר לצימר "יוקרתי" 2 לילות כולל ארוחת בוקר ב1000 שקל, כשלילה אחד בדרך כלל במקומות האלה נע בין 650 ל800 שקל.

נכנסתי לרשימה של הצימרים, אחד ממש קרץ לי ביופי שלו אבל לא התקשרתי מהסיבה שהוא יפה מדי וכנראה ירצו תוספת מחיר או שהתנאים בשוברים יהיה על הפנים.

הרי כשאתה מתקשר ומודי שאתה מגיע עם שובר, בעלי המקומות בדרך כלל מורידים לך מהתנאים, כמו ארוחת בוקר שמגיעה לך או שעושים לך את היציאה במוצ"ש בתוספת של 300 ש"ח. בכל מקרה אחרי שהתקשרתי לכולם ולא הייתי מרוצה מהיחס התקשרתי לצימר שאהבתי מההתחלה, שעליו היו ביקורות שבעלת הבית מקסימה חמה ואמיתית, באמת הייתה מקסימה ואחרי שאמרתי לה שיש לי שובר של 1000 שקל היא אמרה לי "למה? לא חבל? תבוא רגיל אני יעשה לך 2 לילות ב*** כסף", בסופו של דבר אמרה לי שאני ממש נחמד והורידה לה עוד 50 שקל. מההתלהבות צירפתי איתי עוד זוג באותו מחיר (יש לה 3 בקתות).

כששאלתי אותה איך זה שהיא בעלת הצימר הכי יפה אבל לוקחת כל כך זול? ועוד היא היחידה שיש לה את כ-ל כלי הבישול הנדרשים, מכירת בישול חשמלית עד לסכו"ם סירים מחבתות וקרש חיתוך, לשאר הצימרים היה חלק מהדברים והייתי צריך להביא מהבית.

היא אמרה לי שה אבסורד שבעלי הצימרים לוקחים כל כך הרבה על לילה בודד, ההוצאות לא כמו הכנסות.

אהבתי את המקום ואת היחס, שלחתי את ההורים שלי ביחד עם אחים שלי הקטנים לאותו המקום לאחר חודש ל4 לילות.

בכל מקרה, חפשו צימר בדישון (נופים בדישון) ואולי תאהבו, אמנם הצימר הוא זוגי אבל יש לו עוד קומה למעלה ואפשר להסתדר, אם 2 ההורים שלי ו2 האחים שלי הסתדרו בבקתה אחת גם אתם יכולים.

בהצלחה :)

פורסם

היי, מה שמה של האישה הנחמדה מדישון? יש לך קישור ישיר?

תודה:)

• תוכן חדש...