Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2.9 מיליון טויוטות ובהן ראב 4 שיוצרו בין השנים 2006-2014 נקראות למוסך בגלל כשל אפשרי בחגורות הבטיחות. שברולט סילבראדו וסוניק בגלל בעיות בבלמים ופיזו 208ו-2008 להחלפת מיכל דלק.

זה כאמור רק מהבוקר.

פורסם

יש לי תיאוריית קונספירציה לגבי הריקולים של טויוטה.

טויוטה החליטה כנראה לעשות דברים שיגרמו לה לבצע ריקולים כדי שאנחנו נגיד שהיא דואגת ללקוחותיה וחשוב לה באמת בטיחות הרכב.

אחרת אני לא מבין מה קורה למותג האמין בעולם וביקום כולו שמבייש את עצמו כל פעם מחדש.

הבעיה היא לרכוש טויוטה חדשה ולצפות כל פעם לריקול אחר. מבאס. כנראה טויוטה צריכה לעבור למפעל בטוקיו.:-D

פורסם

^

איך תמיד לכם, בעלי הטויוטות תמיד יש תירוצים מונפצים כאלה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

"עוד הוכחה שהצרפתיות הן מכוניות מתקלקלות ולא שוות את הכסף, כל שבוע מתקלקל משהו וצריך לנסוע עד למוסך לריקול"

"איזו חברה טובה טויוטה, כל הזמן דואגת ללקוחות שלה ושומרת על הבטיחות שלהם. לא פלא שהיא החברה האמינה ביותר בעולם"

הנה, סיכמתי את השרשור בשני משפטים וחצי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא משנה מה תגידו , אם אושריקו לא היה קיים בפורום הזה , הייתם ממציאים אותי.

בכל מקרה , זה נאמר בציניות. בתור חובב של טויוטה אני ממש לא מרגיש צורך להגן עליה בנושא הזה. כשאתה שם מאות אלפי שקלים וכל הזמן אתה צריך לחשוש שיהיה ריקול בטיחותי זה לא טוב.

הרכבים הישנים של טויוטה מעולם לא ידעו ריקולים ושטויות , פשוט תדלק וסע. כנראה שטויוטה לא יודעים להתמודד מספיק עם טכנולוגיה או שלא עושים בקרת איכות , אין לי מושג ולא מעניין אותי רק שיפסיק להיות רע לאנשים כל שני וחמישי ריקולים.

פורסם

בלי שום קשר אישי אליך אושריקו, פשוט הזכרת לי את המשפט שהכי מחרפן אותי: "שים דלק וסע". אני תמיד אומר לזקנים שמתרפקים על לנסר 94, לך תקנה אחת שים דלק וסע.

העולם רץ קדימה, הטכנולוגיה גם. זה טבעי שלפעמים בשל מירוץ החימוש שיש היום בין יצרנים חלק מן הטכנולוגיות ברכבים לא שלמות. האם זה ראוי? לא יודע. אבל, זו המציאות. מי שרוצה רכב פשוט בלי טכנולוגיה וסיכונים שילך ויקנה פורד מודל T. עד אז לא ניתן לשנות את המציאות וממש אין צורך להפוך זבוב לפיל. אין ריקולים כל שני וחמישי לאף יצרן כמדומני.

זה שלא היו ריקולים בעבר לא אומר שלא היו פאקים ברכבים. ריקול זה לא מדד לאמינות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...