Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי את הסרטון אבל הקודן אמור לבטל מנתק כלשהו, ורוב הסיכויים שאותו מנתק סיים את חייו, או שיש בעיה בחיבור בין הקודן למנתק.

למרות שכל ילד בדואי מניע לך את האוטו תוך 10 שניות, אין לך ברירה אלא לקחת את האוטו למוסך / חשמלאי מסודר על מנת לאתר את הבעיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

במקום שהחלפתי את כרטיס הקודן לפני מס' חודשים אומרים שהבעיה לא מהקודן אלא מהרכב , מהאמובילייזר .

ניסיתי להניע עם 2 המפתחות אך ללא הצלחה . - ניתן לראות בסרטון שלאחר הקשת הקוד וסיבוב המפתח , האייקון של האימובילייזר מהבהב והרכב לא מניע . כאשר המצב תקין , בעת סיבוב המפתח האייקון של האימובלייזר כבוי (ובהמשך הסיבוב הרכב מניע )

חשוב לציין שהאוטו לעיתים מניע ולעיתים לא . למשל היום בבוקר נסעתי עם הרכב , ולאחר שניסיתי להניע שוב לאחר מס' דקות לא הצלחתי . שעה לאחר מכן כן הצלחתי , לאחר חצי שעה שוב לא הצלחתי .

עריכה אחרונה על ידי shay90030
פורסם (נערך)

המתקין שלך צודק.

יש בעיה בזיהוי המפתח ע"י המקלט שסביב הסוויץ'.

(כמו שכבר כתבתי לך בפעם הקודמת שפתחת פוסט באותו נושא)

מישהו פירק משהו באיזור הזה לאחרונה (ניחוש, שאולי אז נפלה האנטנה)?

בעקרון, אם ניסית את שני המפתחות, ואם האנטנה במקומה, השלב הבא, לצערי, זה גרר למוסך.

(או מנעולן שיבוא עם מחשב שיכול לקודד מחדש מפתחות במחשב הרכב עד אליך)

עריכה בעקבות העריכה שלך : יש סיכוי סביר שהאנטנה זזה ממקומה.

לפעמים קולטת, ולפעמים לא. נסה להחזיר אותה למקומה סביב הסוויץ'.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)
המתקין שלך צודק.

יש בעיה בזיהוי המפתח ע"י המקלט שסביב הסוויץ'.

(כמו שכבר כתבתי לך בפעם הקודמת שפתחת פוסט באותו נושא)

מישהו פירק משהו באיזור הזה לאחרונה (ניחוש, שאולי אז נפלה האנטנה)?

בעקרון, אם ניסית את שני המפתחות, ואם האנטנה במקומה, השלב הבא, לצערי, זה גרר למוסך.

(או מנעולן שיבוא עם מחשב שיכול לקודד מחדש מפתחות במחשב הרכב עד אליך)

עריכה בעקבות העריכה שלך : יש סיכוי סביר שהאנטנה זזה ממקומה.

לפעמים קולטת, ולפעמים לא. נסה להחזיר אותה למקומה סביב הסוויץ'.

קודם כל תודה רבה על התשובה . לא נגעו ברכב לאחרונה

היכן ממוקמת האנטנה ?צריך לפתוח את הפלסטיקה מתחת להגה וממש לראות אנטנה ?

עריכה אחרונה על ידי shay90030
פורסם
זה ממש חלק מהפלסטיקה סביב הסוויץ'.

הנה, יש פה אחד באיביי שמוכר כזה.

אל תקנה :-P. רק תסתכל בתמונה איך זה נראה.

אנסה לשחק עם האנטנה שהרכב לא יניע .

מישהו ברשת תיאר בעיה דומה לשלי והציעו לו לנקות את הפיוז של משאבת הדלק , מה דעתך ? והיכן הפיוז הזה נמצא

פורסם

גם אצלי זה קרה. זה נגמר בגרירה למוסך המרכזי של דלק מוטורס בניר צבי. הם עבדו על האוטו יותר מחצי יום עד שהצליחו להניע וטענו שהוחלף ממסר תקול שיושב בתוך התא נוסעים. ככל הנראה שהגורם לתקלה הוא מצבר חלש שדפק את החלק התקול. אני מציע שתבדוק מה מצב המצבר.

פורסם
גם אצלי זה קרה. זה נגמר בגרירה למוסך המרכזי של דלק מוטורס בניר צבי. הם עבדו על האוטו יותר מחצי יום עד שהצליחו להניע וטענו שהוחלף ממסר תקול שיושב בתוך התא נוסעים. ככל הנראה שהגורם לתקלה הוא מצבר חלש שדפק את החלק התקול. אני מציע שתבדוק מה מצב המצבר.

צרפתי סרטון של בחור עם בעיה דומה לשלי

אומר שניקה את פיוז משאבת הדלק והבעיה נפתרה . אנסה זאת .

פורסם

יכול מאוד להיות שהניתוק של הקודנית מחובר לאימובליזייר ועקב תקלה בקודנית הוא אינו סוגר מעגל.

הסבירות שהמנגנון של הרכב לא תקין נמוך יותר.

הייתי מתחיל עם ביטול הקודנית,

אם אני צודק סביר להניח שהניתוק יהיה באזור ההגה.

אם יש באפשתרותך לפרק פלסטיקה הייתי עוקב אחרייה ובודק אם אכן הקודדנית מנתקת את האימובלייזר מתחת להגה.

פורסם
יכול מאוד להיות שהניתוק של הקודנית מחובר לאימובליזייר ועקב תקלה בקודנית הוא אינו סוגר מעגל.

הסבירות שהמנגנון של הרכב לא תקין נמוך יותר.

הייתי מתחיל עם ביטול הקודנית,

אם אני צודק סביר להניח שהניתוק יהיה באזור ההגה.

אם יש באפשתרותך לפרק פלסטיקה הייתי עוקב אחרייה ובודק אם אכן הקודדנית מנתקת את האימובלייזר מתחת להגה.

לנסות לפרק את הפלסטיקה שממש מאחורי ההגה , או זו מתחתיו?

mazda-6-22-sport-station-wagon-my-2007-fl-2010-japanese-popular-upper-BP4HRN.jpg

פורסם

קשה לדעת היכן המוח של הקודנית, פשוט תעקוב אחרי החייוט של הקודנית בסוף או שתגיע לכספת (פלח מתכת שסוגר על הכל) או למוח..

בכל מקרה במקום מסויים יש חוט שחתכו וחיברו לקודנית.

וכן האיזור הזה הוא נקודת התחלה טובה, לרוב פירוק הפלסטיקה הוא קל למדי.

פורסם

IMG_9759.JPGIMG_9760.JPGIMG_9761.JPGIMG_9762.JPGIMG_9763.JPG

קצת תמונות של מה שהולך שם .אפשר לראות את החוט שמגיע מהקודן ומתפצל למספר חוטים ונכנס לקופסה . צילמתי גם חוט כלשהו שלא הולך לשום מקום .

אמרו לי שצריך לנסר את הכספת ולנתק את הקודנית ככה שאשתמש במפתח בלבד בלי אזעקה וקודן , אם זה יעבוד אז הבעיה בקודנית , אם לא אז צריך לגשת למוסך . 500 שקל רצו על הפירוק .

קשה לדעת היכן המוח של הקודנית, פשוט תעקוב אחרי החייוט של הקודנית בסוף או שתגיע לכספת (פלח מתכת שסוגר על הכל) או למוח..

בכל מקרה במקום מסויים יש חוט שחתכו וחיברו לקודנית.

וכן האיזור הזה הוא נקודת התחלה טובה, לרוב פירוק הפלסטיקה הוא קל למדי.

פורסם (נערך)

הגזמה פראית..

הגעת לאיזור הניתוק, מתחת תראה חוט מקורי של הרכב שנחתך ומוחובר לשני קצוות צמה בקודנית - לפעמים יש מספר חוטים נוספים כדי לבלבל..

אתה יכול לקדוח את הניטים ולפרק בזהירות את הכספת, שים לב שאתה לא מקצר חוטים בדרך.

סתם שאלה הרכב לא זז כל הזמן הזה??

יכול להיות שיש ניתוק נוסף ברגע שתפתח את הכספת תוכל לראות

עריכה אחרונה על ידי poratnir
  • תוכן חדש...