Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אתמול בערב בזמן נהיגה נורת ה-EPS נדלקה ביונדאי אקסנט ובאותו הזמן גם ננעל גלגל ההגה ( מסוכן מאוד, למזלי הייתי בנהיגה איטית), כיבוי והנעה מחדש של האוטו החזירו את השליטה על ההגה אבל מקריאה בפורום אני מבין שזו מחלה ידועה ביונדאי אקסנט בשנתונים 2007-2008.

אני לא רוצה לשחק במזל ולטפל בזזה כמה שיותר מהר, מצאתי כמה שדיווחו שזו משאבת ההגה החשמלי שצריכים להחליף אבל במוסך טוענים שאין כזה חלק בהגה החשמלי, ההצעה שלהם היא להחליף את כל ההגה החשמלי בעלות של 3100 שקלים ( יקר מאוד) ובמוסך יונדאי אחר הציעו להחליף את מוט ההגה בעלות של 3500 שקלים.

מצאתי מספר פוסטים בחו"ל שמדברים על הבעיה הזאת כנפוצה \:

http://www.hyundai-forums.com/mc-2006-2011-accent/188697-eps-problem.html

מישהו למוד ניסיון עם הבעיה הזו ויכול להמליץ לי מה לעשות? האם אין מנוס מלהחליף את כל ההגה החשמלי?

תודה מראש

פורסם

אכן בהגה כוח חשמלי אין משאבה הידראולית אלא מנוע חשמלי. ברוב הרכבים כאשר המנוע תקול יש להחליף את כול המכלול.

נסה לקבל הצעת מחיר במוסך נוסף.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...