Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל עבודה שאני מכין ללימודים אני צריך עזרה מכם באחד מהשלושה:

1. לשלוח לי תמונות של:

2. להפנות אותי לתמונות של:

3. להפנות אותי למקומות שבהם אפשר לצלם תמונות של:

א. מפגעי כביש כגון בורות, מכסי ביוב בולטים, רצוי כביש ממש איום ונורא.

ב. כבישים עם סימונים כפולים (לבן וכתום) שמבלבלים את הנהג.

ג. מעקי בטיחות לא תקניים או עקומים.

ד. שלטים עקומים או דפוקים.

ה. תמונות אוויריות של מחלפים בארץ.

ו. ועוד כל דוגמא שעולה לכם בראש למפגע בטיחותי שקשור בתשתיות הכבישים.

בתודה מראש

פורסם

הנה ידידי.

יש לי מספר תמונות במחשב שצילמתי לפני שנתיים גם כן לנושא הזה. התמונות צולמו כולן בראש-העין, ומיותר לציין שעברו שנתיים ואף יותר, והמצב נשאר זהה לחלוטין.

Sad, but True.

בתמונה הראשונה, ניתן לראות חוסר סימון נתיבים בתוך אזור תעשיה פעיל.

attachment.php?attachmentid=23327&stc=1

בתמונה השניה, ניתן לראות עיקול של הכביש ימינה בעליה, ללא סימון נתיבים, מנקודת מבטו של הנהג המסכן שכאשר מבצע את הסיבוב מהמר על כך ששום רכב לא יגיע ממול (לרוב ההימור מצליח, אך קרו מקרים רבים שלא...) - סוף העיקול אגב, נמצא בסמוך לגן ילדים דיי גדול - מעלה את חוסר האחריות במפגע הזה (בעיקר מהסיבה שסמוך לגן חונים כלי רכב של הורים הלוקחים את ילדיהם, ומכוניתיהם מסתירה באופן מוחלט את שדה הראיה לקראת היציאה מהסיבוב).

attachment.php?attachmentid=23328&stc=1

בתמונה השלישית, התמרור המסכן והעלוב ביותר שיצא לעיניי לראות. "הכניסה לרכב מעל 4 טון אסורה, למעט אוטובוסים, משאיות לחלוקת גז, משאיות לפינוי אשפה ומשאיות לפינוי גזם" - אוקיי, את הסמיטריילר אני אשאיר בבית... אבסורד.

attachment.php?attachmentid=23329&stc=1

ובתמונה הרביעית החמישית והשישית, אמנם לא מפגע הקשור ישירות בתשיתיות - אך באופן עקיף הוא קשור בהחלט.

עקב מחסור (מחסור מוחלט הכוונה) בחניון אחד, שניים או יותר באזורים של מסחר (מרכז מסחרי או קניון קטן) נהגים נאלצים לבצע עבירות חמורות ביותר המסכנות את שאר ציבור הנהגים. האמינו לי, הם לא עושים זאת מחוסר לב. ראייה צרת עין כן, אך בלא ברירה אחרת. אין חניה גם לא במרחק של ק"מ משם (זכרו שמהסופר למשל אנשים צריכים לצאת עם המצרכים לרכב... לא סביר שיגררו את העגלה ק"מ ויחזירו אותה).

attachment.php?attachmentid=23330&stc=1

attachment.php?attachmentid=23331&stc=1

attachment.php?attachmentid=23332&stc=1

אלו התצלומים שיכולתי לתרום לעבודתך מבין אלו שיש לי... כל השאר אינם רלוונטים.

מאוד מקווה שעזרתי, ולו במעט.

בהצלחה,

מור

8.jpg

17.jpg

21.jpg

20.jpg

9.jpg

10.jpg

פורסם
בשביל עבודה שאני מכין ללימודים אני צריך עזרה מכם באחד מהשלושה:

1. לשלוח לי תמונות של:

2. להפנות אותי לתמונות של:

3. להפנות אותי למקומות שבהם אפשר לצלם תמונות של:

ו. ועוד כל דוגמא שעולה לכם בראש למפגע בטיחותי שקשור בתשתיות הכבישים.

בתודה מראש

shayara.jpg

desk79001.jpg

:twisted:

• תוכן חדש...