Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהבחורצ'יק התכוון ל"קטביות"

סוללה של מברגה - לגעת לרגע קצר ולא יותר - שבריר שניה - שלא תשרוף את הסליל עם מתח DC

אם הממברנה יוצאת החוצה - אתה מחובר נכון פלוס למינוס.

אם הממברנה נכנסת פנימה - אתה בקטביות הפוכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום חברים , היום הלכתי לראות את המגבר .

מבחינה פנימית , מכייון שמדובר על מגבר מחורץ כל דבר הבא במגע גם יכול לחדור .

המגבר שבדקתי היום (BA4400ׂ) ב200 שקלים , מאוד מלוכלך מבפנים , כמו אבק משומן שכזה .

מה שכן העלה בי טעיה , זה לגבי RCA אחד , החלק העוטף אותו חסר .

השאלה אם טכנית מסובך יהיה להחליף , מצאתי במחסן אצלי בבית לוח של טלוויזיה שהתקלקלה לי פעם , וראיתי שמה שעוטף את הRCA הוא בעצם מולחם .

לפי דעתכם הייתם פוסלים קניה של המוצר(יד שניה) ? או מתקנים אותו בבית ( עניין שאולי 3-4 דקות ) . ?

-> 200 שקלים מחיר המוצר כפי שכבר אמרתי .

יפני זה הכי אחי

פורסם

עדכון :

רכשתי את המגבר . לקח לי 5 דקות לתקן את ה rca.

חיברתי לרכב והופ .. זה האומנם עובד . אבל העצומה חלשה באופן דרמטי.

מחר אחזיר אותו

חבל הייתה לי ציפיה שאני ימצא מציאה .. מסתבר שלא.

לכן אני עדיין בחיפושים אחרי מגבר אחר

אשמח לדעה שלכם על המגבר הנ"ל של boss :

; http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=231210033878&category=18795&pm=1&ds=0&t=1452028155204

יפני זה הכי אחי

פורסם

לא מבין למה אתה מנסה לתקן או למה בכלל להתעסק עם מגבר פשוט שכזה.

כל הכאב ראש הנסיעה לקנות ועכשיו גם להחזיר, חבל על הזמן.

כאן לפורום יד שניה פה באתר וחפש לך מגבר יד שניה בטווח שאתה מוכן להשקיע.

הייתי צובע את המגבר שלך בכחול וזורק אותו לים בלי מצופים.

פורסם

היי חברים רכשתי בסוף את המגבר של הבוס.

באמת קניה מצוינת.

עלה 250 שקל . עוצמה מאוד גבוה ואיכותית ביותר ..

אגב אפשר קצת הסבר על החברה הזאת בוס ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

חברת באדג'ט "אמריקאית".

מבולבלת לעיתים קרובות עם חברת ההיי-אנד Bose.

לא תמצא אדם אחד שקצת מבין בענין שממליץ על החברה הזו.

סדרות עם מוצרים שלא עומדים בהצהרות, ובהתאם אני חושב שאין להם מוצר אחד עם תקן CEA2006.

מרוצה?

פורסם

יש שתי חברות שכל הזמן מבלבלים בינהן.

האחת היא באווז או באנגלית BOSE

מדובר במותג יוקרה אולי אפשר לאמר מותג על אבל בעיקר בתחום הקולנוע הביתי ואזניות.

באווז או פשוט בוז בתחום הרכב מייצרים מערכות לרכבי יוקרה בארהב

החברה השניה היא בוס או באנגלית BOSS במקור היא היתה מותג יפני נחשק אבל איפשהו במהלך שנות התשעים הפכו למותג מדבקה זול ופשוט. המגבר הראשון שלי היה בוס יפני שני ערוצים פשוט והוא לא היה מרשים בכלל נאמר זאת כך.

תתחדש, שמח לשמוע שאתה מרוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן ידוע לי הדבר שמדובר ב2 חברות שונות .

מבחינת הצהרות כוזבות , כבר שמתי לב בחנות כאשר בחנתי את אחד הקומפוננטים מתוצרתם , שם נכתב שהוא מפיק עד 200RMS במחיר של 350 שקל! .

בכל אופן באתר החברה נרשם שהמגבר מפיק 110RMS לערוץ , בתכלס הוא מגיע 70RMS לפי דעתי אולי פחות .

מה שכן בתקציב של 250 שקל הוא נותן תמורה מעולללה , קצת פחות אהבתי שאי אפשר לשרשר דרכו .

יפני זה הכי אחי

פורסם

הכוונה היא לא למה שמופיע באתרים ישראליים, אלא חוסר עמידה בהצהרות של החברה כאשר הדברים לא חייבים להסתכם רק בהספק.

לא יודע מה המצב במגבר הספציפי.

דעתך לגבי ההספק אינה רלוונטית ללא מדידה ממשית שלו.

פורסם

ההספק זה הדבר האחרון שצריך להדאיג מישהו במגברים האלה - אחוזי עיוות, רצפת רעש, הפרדה בין ערוצים, דאמפינג פקטור - זה כבר צריך להעלות הרבה סימני שאלה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...