Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשוק של איטליה..

שוק שכלים בנפח 50-125 סמ"ק מאוד נפוצים ונמכרים בו..

רק תחשבו מה רפליקה של דוקאטי הייתה עושה! רפליקה 50 סמ"ק של דוקאטי? או אפילו 125..

מי לא היה קונה? רק בשביל השםםםםם.. אני בטוח שאפילו פה בישראל הדגם היה מצליח מאוד מאוד..

כידוע ישראל היא ארץ שכולה פוזה, ועם כבר פוזה, אז אין על הפוזה של דוקאטי..

ותחשבו על זה..!

דוקאטי? הלו? מישו שם מקשיב לי?

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
בשוק של איטליה..

רק תחשבו מה רפליקה של דוקאטי הייתה עושה! רפליקה 50 סמ"ק של דוקאטי? או אפילו 125..

מי לא היה קונה? רק בשביל השםםםםם.. אני בטוח שאפילו פה בישראל הדגם היה מצליח מאוד מאוד..

ותחשבו על זה..!

בדקתה כמה עולה רפליקה של הונדה 125 ,תחשוב כמה תעלה רפליקה של דוקאטי ועוד שהיבואן משלם ביורו .אתה צודק יהו אנשים שיקנו בשביל הפוזה בעיקר כל צפון ת"א והרצליה.

Dead but dreaming

פורסם

ברור שהאופנוע יהיה יקר..

ברור מאוד.. אך בדיוק כמו שאמרת.. יקנו אותו, ואני די בטוח שבהרבה יחידות.

50-125 סמ"ק מיועד בעיקר לצעירים, ובשביל הצעירים.. אין על הפוזההה.. רק בשביל זה יש להם אופנוע..

וואז אתה יודע.. כמה שנים מאוחר יותר.. אני יוכל לקנות דוקאטי משומש ולהשוויץ בזה שיש לי דוקאטי!

זאת הכתנית השטנית שלי, שכן נשבעתי שיום יבוא ויהיה לי א דוקאטי או אמ-וי אגוסטה..

פורסם

בהצלחה .רק מרוב פוזה אל תפגע באיזה BMW .

לפי דעתי מי שקונה כלי רק בגלל פוזה, סביר להניח שלאחר נפילה אחת יפסיק לרכב ויספר לכל העולם עד כמה הוא היאה קרוב לרוסי, ושהוא ויתר רק בגלל שהבין עד כמה שזה מסוכן.

Dead but dreaming

פורסם

קג'יבה ייצרו חיקוי בוטה של ה-916 בנפח 125.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
בשוק של איטליה..

ותחשבו על זה..!

אתה רוצה דוקאטי רפליקה 50 סמ"ק? קבל, פוליני מייצרים אחת ועוד של אופנוע המוטו GP של דוקאטי

http://www.polini.com/pages_196.html

פורסם
קג'יבה ייצרו חיקוי בוטה של ה-916 בנפח 125.

צ'מע - זו הייתה זכותם המלאה: דוקאטי הייתה שלהם בתקופה ההיא. מה זה משנה מבחינתם, איזה שם מופיע על מיכל הדלק? יש להם מנועים של קאג'יבה בנפח המתאים ולדוקאטי אין?

יהיה זה אופנוע של קאג'יבה...

בתמונה: קאג'יבה מיטו 125.

למיטב ידיעתי הגיעו פחות מ-10 יחידות לארץ.

רק 2, ככל הנראה, עדיין במצב ראוי (ואחד מהם שמור במיוחד)

mito_125.jpeg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
צ'מע - זו הייתה זכותם המלאה: דוקאטי הייתה שלהם בתקופה ההיא. מה זה משנה מבחינתם, איזה שם מופיע על מיכל הדלק? יש להם מנועים של קאג'יבה בנפח המתאים ולדוקאטי אין?

יהיה זה אופנוע של קאג'יבה...

בתמונה: קאג'יבה מיטו 125.

למיטב ידיעתי הגיעו פחות מ-10 יחידות לארץ.

רק 2, ככל הנראה, עדיין במצב ראוי (ואחד מהם שמור במיוחד)

אני מכיר מיטו אחד שהוא יד ראשונה שמור במיוחד. הבעלים טוען שהאופנוע הזה יקבר יחד איתו ועם ה 900SS שנת 78 שבבעלותו.
פורסם
אני מכיר מיטו אחד שהוא יד ראשונה שמור במיוחד. הבעלים טוען שהאופנוע הזה יקבר יחד איתו ועם ה 900SS שנת 78 שבבעלותו.

בחור מבוגר עם שיער ארוך?

אם כן, על המיטו הזה דיברתי.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
בחור מבוגר עם שיער ארוך?

אם כן, על המיטו הזה דיברתי.

לא! בחור בן 33 עם שיער קצר אשר חולה על תוצרת איטלקית. סיפרתי לך עליו פעם כשנפגשנו.
פורסם

הרפליקה של פוליני לא רלוונטית שכן היא מיועדת רק למסלול והיא בגובה של חצי דיטי בערך..

ראיתי כאלו רפליקות גם של MV.. הם נקראים Pocket Bikes ומיועדים למרוצים שיש בחו"ל..

ובקשר לרפליקה של קאג'יבה.. ה"מיטו" בחלט אופנוע מדהים, עיצוב נהדר, ולפי מה שאומרים, המנוע גם חזק בצורה מרשימה יחסית לנפחו..

אך עדיין, קאג'יבה זה קאג'יבה, ודוקאטי זה דוקאטי!

עריכה: כמובן, השם שעל מיכל הדלק יעשה את כל ההבדל.

פורסם
הרפליקה של פוליני לא רלוונטית שכן היא מיועדת רק למסלול והיא בגובה של חצי דיטי בערך..

ראיתי כאלו רפליקות גם של MV.. הם נקראים Pocket Bikes ומיועדים למרוצים שיש בחו"ל..

ובקשר לרפליקה של קאג'יבה.. ה"מיטו" בחלט אופנוע מדהים, עיצוב נהדר, ולפי מה שאומרים, המנוע גם חזק בצורה מרשימה יחסית לנפחו..

אך עדיין, קאג'יבה זה קאג'יבה, ודוקאטי זה דוקאטי!

עריכה: כמובן, השם שעל מיכל הדלק יעשה את כל ההבדל.

רצית רפליקה קיבלת אחת, לא דיברת על חוקי לא חוקי.

פורסם

פעם קגיבה גם ידעו לדחוף טכנולוגיה לתוך ה125 שלהם, לא רק עיצוב.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...