Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל פעם אחרונה שבדקתי ציטוט שלך שמקטין חבר אחר בפורום על כך שהעז להביע דעה שונה משלך מעטר את החתימה של שומאכר, אז... כן. טול קורה, וזה.

אצל באגירה זה כנראה קורה לעיתים רחוקות (ממה שיצא לי לקרוא בפורום, וזה לא מעט). אצל אדון ספורטיבו זה קורה כמעט בכל דיון שהוא תופס בו צד ולא מרפה ממנו, והצד השני מבחינתו לא יודע כלום (לצטט שוב?).

עזוב, אתה יודע מה? חורה לי שפתאום, כשיש כאן כמה וכמה אנשים שמעמידים את אותו אדון ספורטיבו במקומו, אתם נזכרים להגיד "איך הדרדרנו לתרבות דיון שכזאת", כשיש אין סוף דיונים אחרים בהם איש לא הגיב לו (הרי אותו אדם שיגיב "לא מבין כלום"), וזה עבר מבחינתכם על סדר היום. אח"כ אל תגיד לי "תגיב לתוכן ההודעות". מספיק עם הצביעות הזאת. פתאום נזכרתם לקום לתחיה ולהגיד "תרבות הדיון ירדה" (כשזה קרה, אגב, די מזמן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע באגירה, אני אישית מעדיף 10 אנשים נחרצים בדעתם, על 1 שקוטל אישית חבר פורום אחר בגלל חילוקי דעות.

נימוס בין חברים (וגם חברי-פורום נכנסים להגדרה) תופס אצלי פריוריטי על גבי דעות אי-רציונליות.

אבל זו דעתי האישית והיא כמובן לא מייצגת את הלך הרוח כאן בפורום.

אם אתה ו/או שאר מנהלי הפורום חושבים אחרת, אשריכם. בכל אופן זו הסיבה שקטרגתי את הביקורת שלך על תרבות דיון, ולא את הביקורת שלך על משתמש כזה או אחר.

אני סבור שביום שהדיון כאן יאבד מיקוד מענייני קקיפיפי ותחרויות השתנה -לטובת ריבוי דעות מסקנות ניתוחים שיתופים וכו', זה יעשה רק טוב. אבל אולי אני סתם עושה פרוג'קשן של הדעות שלי על הכלל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
אצל באגירה זה כנראה קורה לעיתים רחוקות (ממה שיצא לי לקרוא בפורום, וזה לא מעט). אצל אדון ספורטיבו זה קורה כמעט בכל דיון שהוא תופס בו צד ולא מרפה ממנו, והצד השני מבחינתו לא יודע כלום (לצטט שוב?).

עזוב, אתה יודע מה? חורה לי שפתאום, כשיש כאן כמה וכמה אנשים שמעמידים את אותו אדון ספורטיבו במקומו, אתם נזכרים להגיד "איך הדרדרנו לתרבות דיון שכזאת", כשיש אין סוף דיונים אחרים בהם איש לא הגיב לו (הרי אותו אדם שיגיב "לא מבין כלום"), וזה עבר מבחינתכם על סדר היום. אח"כ אל תגיד לי "תגיב לתוכן ההודעות". מספיק עם הצביעות הזאת. פתאום נזכרתם לקום לתחיה ולהגיד "תרבות הדיון ירדה" (כשזה קרה, אגב, די מזמן).

כהרגלך, אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך. את דעתי הצגתי הרבה לפני שהתחיל כאן המטא-דיון.

אבל כמו בשרשורים אחרים, ברגע שאני אומר משהו שלא בא לך בטוב אתה מייחס את זה לכל מיני פרמטרים לא קשורים, והעובדה שכ"כ קל להפריך את זה, יחד עם החתימה שלך שמעלה על נס התבטאות פוגענית, מעידה בעיקר עליך ועל הפריזמה הצרה בה אתה משתמש בשביל לקטרג אנשים שלא באו לך בטוב. שיהיה בכיף.

הא כן - אתה מדבר על תרבות הדיון כשהדבר הכי מגניב שהצלחת למצוא לשים בחתימה זו קטילה של חבר פורום אחר...? give me a break.

סליחה, 'תן לי הפסקה' D;

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

הצגת בשרשור הזה. איפה כבודו היה בשרשורים אחרים? קמת לתחיה? אתה רק מחזק את הטענה שלי, שכהרגלך קשה לך כלכך לקרוא. ברוך הבא.

נ.ב

שכחתי שאני גם צריך לשאול אותך איזה משפט "מגניב" אני צריך לשים בחתימה (ושוב צביעות שחוגגת, היו כאן חתימות של "קטילות" כאלו ואחרות, אבל אתה בוחר כרגיל להתייחס הפעם ורק אליי. מעניין למה).

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי אצל אורטופד מהכאבים של הרובוטי ):

פורסם

יופי של תשובה, כי אין לך מה להגיב. פתאום נזכרת להתעורר "אוי תרבות דיון". צביעות, כבר אמרתי? ומשפט "מגניב", תשים בחתימה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שומאכר, טוב שכתבת - אז אני רואה מה שמת בחתימה. אלה דברים עלובים ומעליבים שבגירה כתב עלי, ומשום מה מעולם לא התנצל.

גלול את השרשור ותגלה שאתה טועה, התנצלתי והסברתי מיד כשהבנתי שנפגעת.

לנוחותך, מדובר בהודעה 50 אבל בניינו, אני לא צריך להפנות אותך להודעה הזאת, הרי הגבת עליה, משמע, קראת אותה...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588081-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A0%D7%A4%D7%97-1-4-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%91%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%A7-170-%D7%9B-quot-%D7%A1&p=4956121&viewfull=1#post4956121

אני לא נהגתי איתך מעולם ולא ראיתי ולא מעניין אותי כישורי הנהיגה שלך, אני אמרתי את זה כי זה מה שאתה אמרת במספר הזדמנויות!!!

אם תאלץ אותי, אתחיל חפירה ארכיאולוגית-ארכיונית בפורום ואוציא את האמירות שלך שיכולות דינמיות של הרכב פחות מעניינות אותך ויותר מעניין אותך האיבזור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יופי של תשובה, כי אין לך מה להגיב. פתאום נזכרת להתעורר "אוי תרבות דיון". צביעות, כבר אמרתי?

תכלס כן

a43aec536d26d8488ebcd107e02ab57907dc2c1a8a1b3a184bfa923a0a04ccb9.jpg

הפסקתי לענות לך לא כי אין לי מה לומר, אלא מעקרונות בסיסיים של דיון באינטרנט. ברגע שאתה משייך אותי למחנה מסויים וכפועל יוצא מבטל את הדברים שלי באופן אוטומטי, אין לי מה לדון איתך כי אין לדברים שלי משקל בעיניך - שזו זכותך המלאה כמובן.

לראיה הטיעון המרכזי שלך נגדי הוא 'למה רק עכשיו', ולא 'הדברים שלך לא נכונים כי X Y Z'. אין תשובה אמיתית ל'למה רק עכשיו' ובכלליות זה טיעון איש קש הכי אלמנטרי שיש בערך, מה גם שאני יכול להביא לך תיעוד של דברים דומים שאמרתי בעבר נגד אנשים שאתה משייך ל'קבוצה שלי' אבל זה לא ישנה כלום, אז מה הטעם?

פורסם (נערך)

אתה אלוף בהבאת "הוכחות", אתה יותר ממוזמן להביא ציטוטים שלך שבהם אתה כותב לגבי תרבות דיון, בין אם בכלליות או בין אם לחבר פורום כזה או אחר.

נ.ב

זה לא משנה כלל וכלל על מה אני נוהג (וגם לא אתה), גם אם הייתה ברשותי אלפא\בראבו כלשהי, הדיון מבחינתי היה זהה בכל מילה ומילה (וגם דיונים אחרים).

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ZOOM-ZOOM

פורסם

יאללה לחזל"ש, אמר המנהל הצורר שונא האלפות...

פורסם

אור, אם עד עכשיו רשמת על שומאכר:

נימוס בין חברים (וגם חברי-פורום נכנסים להגדרה) תופס אצלי פריוריטי על גבי דעות אי-רציונליות.

התבטאות פוגענית, מעידה בעיקר עליך ועל הפריזמה הצרה בה אתה משתמש בשביל לקטרג אנשים שלא באו לך בטוב.

ואז זה מגיע:

הא כן - אתה מדבר על תרבות הדיון כשהדבר הכי מגניב שהצלחת למצוא לשים בחתימה זו קטילה של חבר פורום אחר...?

give me a break.

סליחה, 'תן לי הפסקה'

הייתי אצל אורטופד מהכאבים של הרובוטי ):

תשמע... לעקוץ חבר פורום זה מנומס? מתורבת?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה חד פעמי דוד, לאור מותר. באגירה מנהל - לו אסור. :roll::drinking:

מיציתי, לפני שיערפו את ראשי.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יאללה, אתה מיצית, אני מיציתי, המבצע קיים, מי שרוצה לקנות יקנה, מי שלא, לא.

ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...