Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה גודל הבוקסה שצריך לפילטר השמן? או שאפשר ורצוי לפרק ולהבריג עם הידיים?

מצ"ב תמונה של הפילטר המותקן, mann w712/52

האם זה בורג הריקון (איביזה 99). איזו שייבה צריך בשבילו?

האם צריך למלא שמן בפילטר לפני ההתקנה ("פריים")? קראתי שזה עוזר ללחץ הזמן לעלות יותר מהר.

car1.jpg

car2.jpg

פורסם

בוקסה 30 לפילטר השמן.

כמובן שאפשר לתפוס אותו גם עם כל כלי ייעודי אחר - עכביש, סרט.

בד"כ בוואג בוקסה 19 לבורג ריקון.

הכי חשוב שתשתמש בשמן בצמיגות ובתקן הדרושים.

תמלא ממש מעט שמן לתוך הפילטר ותן לו להיספג לפני שאתה מרכיב. אל תשכח גם לשמן את הגומיה.

Stay Dirty

פורסם

שאני החלפתי פשוט ביקשתי המוכר בחנות החלפים שייבה לדגם הרכב שלי והוא כבר ידע מה לתת לי.

בנוסף שאתה סוגר את הפילטר תסגור בכוח יד אין צורך בכלי לסגירה כי זה יקשה על הפירוק בטיפול הבא (מאוד .. מניסיון).

ולפני הנעה תנקה טוב עם סמרטוטים את האזור, השמן מטפטף על אזורים שמתחממים אחר כך בהנעה ולא שזה גורם נזק למשהו סתם עושה עשן אבל לא נעים או בונה ביטחון לראות משהו כזה אחרי שאתה מטפל ברכב בעצמך פעם ראשונה.

פורסם

אני גם סוגר את המסנן בכוח זרוע ומוודא שאין נזילות.

טבעת נחושת לאטימה יש בקוטר 14 ו-16 מ"מ, יש דגמים עם שייבה יותר רצינית. לא יודע מה יש באיביזה, אבל יתכן מאוד שהחליפו את הבורג המקורי בקרטר של הרכב שלך, וגם את האטם המתאים.

• תוכן חדש...