Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסו בי מאחורה לפני בערך חודש.

תאונת שרשרת בתל אביב ואני הייתי הרכב הראשון נגרם לי נזק ממש קטן לפגוש אחורי(מצורפות תמונות). עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לתקן את הפגוש אחורי בצורה הטובה ביותר ללא החלפתו? מכיוון שאני יודע שאמכור אותו הערך שלו יהיה שווה פחות. אם אפשר לתקן אז איפה מומלץ ?

פשוט http://www.siz.co.il/my.php?i=cyxzdbmjxuim.jpg

פורסם

אמנם המכה קטנה אבל מנין לך שהפגוש האחורי שמאחורי הטמבון לא נפגע? האם מישהו מוסמך בדק את הרכב?.

לי היה מקרה כזה בסיויק שהמכה היתה קטנה אבל הפגוש האחורי נפגע מה שגרר ירידת ערך של 7%.

פורסם

הגיע שמאי והעריך את הנזק, לא בדקתי אם הרכב לא נפגע מבפנים כי פשוט המכה ניראת לי ממש חלשה, בכל מקרה מה אתה עשית?

בנוסף אני גם מתכנן למכור את הרכב בקרוב.

פורסם

תבקש מהשמאי שיבדוק אם נפגעה רצפת תא מטען/פגוש אחורי. אם כן צריך לתקן כי בכל מקרה יעלו על זה בבדיקה.

יכול להיות שלא נפגע, השאלה מה השמאי אמר לך?

זו היתה המכה שהרכב שלי קיבל והתיקון במוסך:

WP_20131008_003.jpgWP_20131010_001.jpg

• תוכן חדש...