Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגעו בי מאחור, הפגוש נשבר בשני מקומות.

זקוק לחוות דעת של מומחה האם ניתן להלחים ולתקן היטב או שחייבים פגוש חדש, ואם יוחלט על תיקון, גם שיוכל לבצע את העבודה.

שמעתי דעות לכאן ולכאן.

פגוש חדש צריך להזמין מחו"ל, ובכל מקרה אני רוצה להיות עם דעה מגובשת לפני שאזמין שמאי לתבוע את הביטוח של הפוגע.

GPOABG_6712.jpg

GPOABG_6716.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• אחראי פורום
פורסם

לא הייתי משקיע בהלחמה בלי חיזוק מאסיבי מבפנים.

השבר, בדגש על העליון, כבר גרם לדפנות לסטות לכיוונים אחרים וזה יכול לפתוח מחדש את ההלחמה.

מה שהייתי עושה (ועשיתי בעבר וזה הוכיח את עצמו) זה קודם כל לקבע מבחוץ אפילו בצורה גסה (פלאח מתכת וברגים) עד שמחזירים למקום

ורק אז מפרק את הפגוש. כשהוא מפורק יש גישה לדופן הפנימית ושם מקבע או עם פיברגלס או מקווה שלפחח יש פלטות פלסטיק

שאותן הוא מחמם ומצמיד לפגוש. אחרי זה עושים פיניש לחלק החיצוני (בהתכת פלסטיק לשבר או חומרי מילוי), צבע והרכבה.

לא עבודה קשה, פשוט צריך למצוא את הפחח שיסכים להשקיע, אם אתה לא עושה זאת בעצמך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ברור שצריך להוריד את הפגוש. את זה אני יכול לעשות לבד ב5 דקות. אבל רציתי המלצה על בעל מקצוע להלחמה וצביעה שיראה כמו חדש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בזמנו, נתקלתי בבעיה דומה לשלך (אין להשיג פגוש מתאים בפירוקיות), עם רכב הרבה פחות אקזוטי (דייהו רייסר :-P).

בשיטוטי, ניגשתי ליופלסט בשונצינו בת"א.

המחיר בדיוני (יחסית למחיר של דייהו רייסר במצב נסיעה :-P, מה שגרם לי אישית לוותר), אבל ממה שראיתי שם, נראה שהבחור שם בהחלט יודע מה הוא עושה.

כאמור אין לי נסיון קונקרטי איתו, אבל לפי האקזמפלרים שחונים שם, נראה שאפשר לסמוך עליו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

BMW E34 525i

עמוס

פורסם

מקפיץ. אף אחד לא עשה תיקון דומה? הבנתי שזה די נפוץ היום.

עמוס

• תוכן חדש...