Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, היית צריך להשתמש בביטוי אחר כי להשתין מהמקפצה זה לעשות משהו פסול. ברגע שמתייחסים כמובן מאליו לשיפורי רכב כאל משהו פסול, בחיים לא יהיו שיפורים חוקיים במדינה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קומפי - שאלה לי אלייך:

הם שיפורים "עדינים" של סדנאות מוכרות כגון גתוס ואספיר מותרים? (הגבהות של 2 אינטש ומיגונים)

הרי הם משפרים הרבה רכבים של רשות הטבע, חברת חשמל, חברות אבטחה ועוד.

פורסם (נערך)

להשתין מהמקפצה זה להתקין דברים לא ממש בטיחותיים ולנסוע בפראות בשטחים פתוחים *לכל אדם* ולהשוויץ בזה. הרעש גורר תלונות, התלונות גוררות משטרה ומפה עד למצב הנוכחי הדרך מאוד קצרה. גם בחו״ל לא ניתן לשפר כפי שרוצים ויש מגבלות על גובה הרכב וגם על צמיגים. הבעיה שאנחנו תקועים עם מערכת שבה הבירוקרטיה חוגגת ופקידים שלא ממש בא להם לבצע את תפקידם, בשילוב עם כתיבת תקנות/חוקים מעורפלים.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קומפי - שאלה לי אלייך:

הם שיפורים "עדינים" של סדנאות מוכרות כגון גתוס ואספיר מותרים? (הגבהות של 2 אינטש ומיגונים)

הרי הם משפרים הרבה רכבים של רשות הטבע, חברת חשמל, חברות אבטחה ועוד.

פה קבור הכלב - התקנות קובעות גובה מקסימלי לרכב (ע״פ קבוצת משקל) אך בו״ז אוסרות שינוי מבנה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

החוק לא מעורפל, הוא אוסר עליך במפורש לעשות הכל ללא אישור.

כשאנחנו מתארים את השיפורים כדבר רע, בלי לעשות הפרדה כמו במדינות מתוקנות, אין בכלל טעם לשנות את החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ונניח שאני מייבא רכב חדש מארה"ב שהייצרן עשה לו שינוי מבנה עוד במפעל או באולם התצוגה?

למשל התקנת קיט של MOPAR על ג'יפ קייזלר. כש MOPAR היא חברת בת של קריזלר ומאושרת על ידה לעשות שיפורים.

פורסם
החוק לא מעורפל, הוא אוסר עליך במפורש לעשות הכל ללא אישור.

כשאנחנו מתארים את השיפורים כדבר רע, בלי לעשות הפרדה כמו במדינות מתוקנות, אין בכלל טעם לשנות את החוק.

אוקי, ומי מאשר? פקיד שלעיתים הידע שלו לא עולה על זה של כל אדם אחר וגם יכול לא לאשר, כי לא מתחשק לו בלי שום קשר לכמות האישורים שתביא או מאיזו סמכות הם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כתבת שם שהגבהה ע"י קפיץ ייעודי יצלח את הטסט. הגבהה עד לכמה ס"מ?

ואם בתוספת לקפיץ מחליפים גם בולם שיתאים לאורך הקפיץ?

2 אינץ כן ו-4 אינץ לא? איפה הגבול?

פורסם

11903698_652392574862513_7497830855100292816_n.jpg11260843_657710670997370_4219290765159914739_n.jpg11149373_606092119492559_857007035450506632_n.jpg

אם אחד הרכבים האלה שנוסעים בארץ יגיע אליך למכון רישוי, הצמיגים מאושרים ברשיונות ובכלל, לצורך הדוגמא הגיע ככה בייבוא אישי וקיבל לוחית צהובה. יעבור טסט? ואם לא, למה? איך אתה יודע אם נכנס ככה בייבוא אישי, נבנה בארץ וכו וכו. אין בוחן בעולם שיודע מפרט של כל רכב וכל דגם שקיים על כדור הארץ. לפי מה אתם לא מעבירים רכבים כאלה טסט? לפי "ניראה לי שכל הרכב עבר שינוי ולא מקורי" . זה לא מספיק. צריך תקנות ברורות. בחרתי בכוונה רכבים מאוד יקרים ומושקעים ומנסה להבין את ההגיון. רכב כזה שמגיע בייבוא אישי ומוזמן למשל בחברה בארצות הברית אפשר לאבזר מפה ועד אילת, יכול להיכנס לארץ לקבל רישוי ואז אחרי כמה שנים בוחן או שוטר מסויים יחליט שלא חוקי ואז מה לעשות?!

13823_557420954359676_1211898055037022561_n.jpg

פורסם

ראיתי כמה פעמים בפייסבוק שהם קוראים להפסיק להתנדב, האמת, מבין אותם.

6. חסרים סכי-שמש.

אוי ואבוי, לכלא!

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

החברה שם החליטו להילחם ואני מחזיק להם אצבעות, הפעם המשטרה ומשרד התחבורה נפלו לא על ילדים עם הונדות טורבו וסיקס 88 אלה על אנשים מבוגרים שהם עורכי דין ובעלי עסקים, אנשים שיש להם כסף להילחם בשטויות האלה של משרד התחבורה ואולי יביאו לאיזה שינוי סוף סוף. נתחיל עם ה4 על 4 ואולי נעבור אחרי זה לרכבי הספורט, גם אנחנו אכלנו ואוכלים הרבה חרא ממשרד התחבורה. כל מקום בעולם שהוא טיילתי אני רואה כל כך הרבה יופי וצבעוניות על הכבישים בדמות רכבים מושקעים, משופרים מוגבהים מונמכים ורק פה בארץ הכל אסור אסור אסור, שיאמצו איזה תקינה רצינית ממקום כמו גרמניה, איפה שהוא בארצות הברית או לא יודע מה ויפסיקו להטריד על כל שטות.

פורסם
הגבהות - אתם יכולים לראות התייחסות לנושא בשרשור הזה.

האם זה עדיין נכון לאור ההתפתחויות האחרונות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איני מכיר התפתחויות שונות לאחרונה.

אני יכול להעיד אך ורק על ההתנהלות במכון בו אני עובד.

בולמ"ז אינם קובעים את גובה הרכב(לבד מבולם מתכוונן), רק הקפיץ הוא הקובע את הגובה.

אני עדיין עומד על דברי, תחת ידי(מעל ראשי בבור הבדיקה) יצלח כל רכב עם קפיץ יעודי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...