Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגע אני מתנייד על קיה פורטה ואני רוצה להחליף את הרכב ו-2 האופציות שכרגע עומדות על הפרק הן מאזדה 3 מנוע 2000 סמ"ק באבוזר בסיס או סקודה ספייסבאק מנוע 1,400 סמ"ק.

ישנה מחשבה לכיוון הסקודה אוקטביה מנוע 1400 סמ"ק ברמת אבזור Ambition אבל היא האופציה היקרה ביותר.

הרכב צפוי לגמוע קלימוטרז' רב שיעמוד על כ-30,000+ שנתי (דיזל לא כל כך בא בחשבון בגלל עלויות גבוהות ברכישה).

הדרישות מהרכב הן מנוע יחסית חזק וצריכת דלק על הצד החסכוני (עד כמה שאפשר) ונוחות נסיעה.

מבחינת מרחב פנימי גם הספייסבאק תספיק מכיוון שאנחנו משפחה של שניים וכלב.

אשמח עם תעזרו בהתלבטות.

תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.

פורסם

התקציב הוא בערך סביב ה-130,000.

דיזל אולע נכנס לתקציב אבל אני לא מעוניין בפלואנס או סיטרואן.

לגבי הנוחות של הספייסבאק, קראתי את הביקורות אבל אני מעדיף לשפוט לבד דברים כמו נוחות כי זה יכול להיות מאוד אינדבידואלי.

למשל ניסיתי את הקורולה החדשה שקיבלתי עליה המלצות חמות והיא הייתה מרוד לא נוחה לי ולאשתי ולאדם נוסף שנסע איתנו במושב האחורי.

פורסם

מה הסיבה שאתה פוסל מגאן dci?

המושבים מאוד נוחים, מרחב פנים נדיב, לא חסר כוח, הרכב אמין ובטיחותי. בנוסף, תחסוך כל חודש כ- 600 שקלים על הוצאות דלק. אם זה בגלל תדמית האמינות, רק החיסכון בדלק ישאיר לך כ 20 אלף בכיס תוך 3 שנות של אחריות.

רציתי להציע לך אוריס היברידית, אבל אם לא אהבת קורולה, לא יהיה לך נוח גם באוריס.

חבל לשלם כספים מיותרים על דלק, והרכב צפוי לנסוע הרבה = הרבה כספים מיותרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מעוניין ברנו בגלל התנסות מאוד לא טובה עם 2 רכבים שלהם בעבר.

עם כבר ללכת על קונצרן פולקסוואגן אני מעדיף סקודה ולא סיאט.

לגבי החיסכון הכלכלי, אני מאוד מודע לכך אבל אני יכול לספוג את זה בשיקלול עם החזר הנסיעות מהעבודה כל עוד מדובר על צריכת דלק סבירה או מעט חסכונית.

מישהו יכול לשפוך קצת אור בנוגע לאמינות אולי? לפני שתגידו, קראתי מספיק בנושא ה-TSI & DSG.

פורסם

רנו DCI שמציגה אמינות מצוינת - לא, אבל DSG7 וTSI שקיבלו לא מעט חוות דעת שליליות ברשת בארץ ובעולם - כן. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אחרי התנסות מאוד לא טובה אני לא מעוניין להיכנס לזה שוב פעם.

אומנם השילוב של DSG & TSI חווה הרבה תקלות אבל הבנתי שהמצב משתפר ועדיין יש המון רכבים עם השילוב הנ״ל על הכביש.

כמו כן מבחינת צריכת דלק השילוב הזה דווקא די מוכיח את עצמו מ

פורסם

ה-TSI & DSG בדורו האחרון דווקא חסכוני למדיי ואמין יחסית. אחת מהמכוניות בבית היא אוקטביה אלגנס (סטייל במחודשות) 1.4.

אחלה אוטו, רק האבזור קצת לוקה בחסר בלי מערכות אקטיביות, ומניסיון בקרת שיוט אדפטיבית או איך שקוראים לזה ומערכת לשמירת נתיב יעשו לך פלאים בנסיעות ארוכות, ומערכות בלימה אוטומטיות (למשל בעיר) שמוצעות ברוב דגמי סקודה בארץ כסטנדרט (סיטיגו, פאביה, סופרב) יכולות להיות ההבדל בין "זה היה קרוב" ל-"אני לא מאמין שזה קרה לי".

לגבי הספייסבק/ראפיד, הנוחות נסיעה שם בהחלט לא מי-יודע-מה, דבר שיכול להשתפר עם החלפת החישוקים הגדולים למשהו עם דופו גדולה יותר.

נקודה למחשבה- הבנתי שאתם משפחה של 2+כלב, לדעתי מספיקה לכם גם סופר מיני- פיג'ו 208 היא מכונית נוחה וחזקה (מנוע 1.2T עם 110 כ"ס וכמעט 21 קג"מ), מאזדה 2 אמנם לא הכי חזקה אבל מציעה הרבה מערכות בטיחות אקטיביות, וסקודה פאביה יכולה להיות גם ברשימת המועמדות. ידני בא בחשבון?

פורסם

Bencl100 תודה כל התגובה.

ידני לא בא בחשבון וסופר מינימלא כל כך עומדת כל הפרק.

העדפה היא למשפחתית/ משפחתית קומפקטית.

לגבי נוחות הנסיעה בספייסבאק קראתי בביקורות וכמו שאמרתי אני מעדיף לשבת ולבדוק בעצמי.

יש עוד רעיונות או תובנות בנושא?

תודה רבה על העזרה.

פורסם
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אחרי התנסות מאוד לא טובה אני לא מעוניין להיכנס לזה שוב פעם.

אומנם השילוב של DSG & TSI חווה הרבה תקלות אבל הבנתי שהמצב משתפר ועדיין יש המון רכבים עם השילוב הנ״ל על הכביש.

כמו כן מבחינת צריכת דלק השילוב הזה דווקא די מוכיח את עצמו מ

המצב לא ממש משתפר אם שני חברים של אבא שלי מהעבודה החליפו גירים ברכבים משנתון 2014 ו2015.

אחד עם סיאט טולדו החליף אחרי 17 אלף ק"מ.

השני עם אודי A3 החליף פעמיים תוך פחות משנה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על המידע dorsht ולקחתי את הנושא הזה בחשבון.

הבעיה היא שקשה להתחרות בספייסבאק כחבילה שלמה במחיר שלה ממה שראיתי בחיפושים שלי.

תובנות נוספות ועזרה נוספת יתקבלו בברכה.

פורסם

רכב יד 2 לא נלקח בחשבון עקב נסועה שנתית גבוהה שלי ובתוספת של הקילומטרז׳ של רכב יד 2 זה יגרור השלכות לא קטנות עבורי מאוחר יותר.

יש לך הצעות מעניינות מבחינת יד 2 רק בשביל לסבר את האוזן?

• תוכן חדש...