Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה "להחליק" את הפגש מאחורה מכיתוב של הסמלים.

באיזו שיטה ביתית אפשר לבצבע זאת ולהסיר את סימני הדבק?

האם יש כאן בעלי ניסיון אם תמונה של לפני ואחרי?

תודה.

פורסם

סימני דבק בפעם האחרונה שניסיתי להוריד היתה בעזרת מים חמים וסבון כלים / פלסטלינה עדינה.

אבל תמתין לעוד חוות דעת של חברי פורום אולי בעלי נסיון יותר ממני במקרה הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אוקי

בסרטון הראשון הבנתי שלחמם את האיזור אם בלאואר\פן ולעבור בין הפח לסמל אם חוט דנטלי

ואחרי כן שוב אם הפן על סימני הדבק ולקלף.

אבל לא הבנתי מה הוא מרח על הסמרטוט ?

אציטון?

פורסם

נראה לי זה סוג של IPA שמכיל 10% אלכוהול ו-90% בנזין:

TEK-SOLV Multi-Purpose Solvent SAFETY DATA SHEETPage 2 of 5SECTION 3 – COMPOSITION/INFORMATION ON INGREDIENTSPRODUCT TYPE: MixtureHazardous Components (Chemical Name) CAS # PERCENT

Solvent Naphtha (Petroleum) 64742-89-8 85-95%

Isopropyl Alcohol 67-63-0 5-10%

All other ingredients are proprietary trade secrets and are Non-Hazardous.

https://www.winzerusa.com/?__event=browse_catalog&pid=4d890683dcb2f7c33e0c3301

בגדול, דילול אלכוהול 1:1 גם צריך לעשות את העבודה

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לרוב שאריות מדבקה יורדים עם WD40 מדולל, שאחרי יש צורך בשטיפה מהירה של המקום. אני הורדתי ככה מספר מדבקות עיקשות, ללא בעיות\ סימנים מיוחדים. יכול להיות שיש לכות יותר רגישות לחומר, אבל ברכבים גרמניים לא ראיתי שום בעיה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...