Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מהניסיון שלי ליישר את הקו ברכב שלי, המנגנון הבא שאעבוד עליו יהיה הגיר הידני.

שבוע הבא הרכב יכנס למוסך להחלפת קלאץ', שמן גיר ומחזיר שמן (מומלץ להחליף עוד משהו?).

העניין הוא שברכב שלי ידית ההילוכים מאוד משוחררת והבנתי שאצטרך להחליף גם את השטאנגות והבושינגים.

אני רוצה ליצור מצב בו ההילוכים לא עוברים רק בצורה מדוייקת אלא גם בצורה חלקה וקלילה, שלא תדרוש הפעלת לחץ גדול על ידית ההילוכים כדי להעביר בניהם ותאפשר העברה מהירה.

אילו חלקים צריך לבקש מהחבר'ה במוסך להחליף כדי לעשות אובראול כללי לגיר שישפר את האלמנטים שציינתי?

נ.ב תודה לכל העוזרים בשרשור בקשר להגה, הרעידות כרגע נעלמו לחלוטין ואעדכן אם יחזרו.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם (נערך)

ראשית לא 'שבוע הבא' אלא בשבוע הבא.

שנית, בהנחה שהמשלבים (מזלגות) ומתאמי המהירות (סינכרומשים) בתוך הגיר תקינים, ולאחר שתבטל את החופשים במוטטת (שטנגות) ובתותבים (בושינגים), החשוב ביותר הוא להשתמש בשמן גיר משובח.

אם אין לצרפתיה שלך איזה שגעון גדלות המחייב שמן אקזוטי ובריח בושם, הניסיון הטוב ביותר שלי עם שמן גיר ידני הוא עם התוצרת של רויאל-פרפל, שמן גיר מסוג 75W-90. השמן עתיר בתוסף מוליבדניום דו-סולפיד ומעניק שילוב הילוכים חלק וקל. הוא אפילו ישקיט במשהו את רעשי ההילוכים. אל תניח לשום חכמולוג להבהיל אותך שהשמן שחור, זה צבעו הטבעי בגלל התוסף.

ספק אם תוכל להשיג אותו בחנויות, עדיף לקנות ישר מהיבואן. הוא מקרית-טבעון, בטלפון 04-9833566. לדעתי הם גם יעשו משלוח, אם תזדקק.

השמן לא זול אבל שווה כל שקל.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

קודם כל, תודה על התיקון בעברית.

דבר שני, תודה רבה עוד יותר על התגובה שלך, הרבה זמן שאני מנסה לחפש תשובות בכל מיני מקומות באינטרנט ובזכות תגובתך קיבלתי מענה לכל אי ההבנות שהיו לי.

תודה!

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...