Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף שנת 93 שמאז ומתמיד הייתי אצלי במשפחה (יד ראשונה מהחברה)

האוטו התחיל לקרטע לפני חצי שנה בערך ואני הוצאתי רישיון לפני 10 ימים ולא יוצא לי הרבה ליסוע על האוטו אבל אני גם מרגיש שהוא מקרטע, אבא שלי אומר שהאוטו הוא הזרקה ואני אומר קרבורטור

מי צודק?

אבל אל תענו סתם תבדקו את זה ממקור מוסמך או תענו רק אם אתם באמת יודעים כי אני לא רוצה ללכת סתם למכון קרבורטורים ולעשות פדיחות לעצמי

(אני יענה לפני שתשאלו זאת גולף דור 3 כמו VR6 למשל)

פורסם
יש לי גולף שנת 93 שמאז ומתמיד הייתי אצלי במשפחה (יד ראשונה מהחברה)

האוטו התחיל לקרטע לפני חצי שנה בערך ואני הוצאתי רישיון לפני 10 ימים ולא יוצא לי הרבה ליסוע על האוטו אבל אני גם מרגיש שהוא מקרטע, אבא שלי אומר שהאוטו הוא הזרקה ואני אומר קרבורטור

מי צודק?

אבל אל תענו סתם תבדקו את זה ממקור מוסמך או תענו רק אם אתם באמת יודעים כי אני לא רוצה ללכת סתם למכון קרבורטורים ולעשות פדיחות לעצמי

(אני יענה לפני שתשאלו זאת גולף דור 3 כמו VR6 למשל)

אם היית מצרף תמונה של אזור המנוע , היה קל יותר להשיב לך,לפי השנתון הוא אמור להיות קרבורטור.

אלא אם זה דגם יחודי שהגיע לארץ ביבוא אישי, אם השימוש ברכב הוא בלק באוקטן 96, סבירות

גבוהה שהוא עם קרבורטור ולא הזרקה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה שעניתם לי אתמול על השאלה וגם במוסך אחותי שאלה ואמרו לה שהאוטו הוא הזרקה...

כמו שאמרתי האוטו לא סוחב בגרוש, היום נסעתי עליו ודפקתי קיקים והאוטו פשוט נהיה עגלה, המנוע שמור מאוד 100,000 ק"מ אף אחד לא התעלל בו, האוטו כאילו מתנהג כמו מנוע 1000 סמ"ק מה יכולה להיות הבעיה?? האוטו עבר שלשום טיפול 10000 ועדיין לא עזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם??

פורסם

שלום.

דבר ראשון לבדוק את מערכת ההצתה והטיזמון.

כמו כן יתכן ממיר קטלתי סתום.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...