Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי יונדאי i30 יד שניה לפני מספר חודשים, ובטיפול לפני קניה שעשיתי במוסך יונדאי תל אביב (רח' תוצרת הארץ 5)

אמר לי המכונאי שטיפל ברכב בסככת הטיפולים כי כדאי גם להחליף את רפידות הבלמים. שאלתי אם העניין דחוף והוא

השיב שלא דחוף, ושניתן לחזור ולעשות את זה עוד 5,000 ק"מ פחות או יותר.

כעבור 5,000 ק"מ חזרתי לאותו מוסך לטפל ברפידות הבלמים ובמספר בעיות נוספות שצצו. לאחר שהשארתי שם את הרכב ויצאתי לסידורים

התקשרו אלי מהמוסך והסבירו שלא רק את הרפידות יש להחליף אלא גם את 4 צלחות הבלימה (הדיסקים עצמם) וכי הן שחוקות וגמורות לחלוטין...

הדבר נשמע לי מוזר ביותר שכן לפני 5,000 ק"מ דובר אך ורק על רפידות ולא הצלחתי להבין איך באופן מסתורי הגענו למצב של דיסקים גמורים עליו לא נאמר לי דבר קודם לכן. סרבתי לתקן אצלם, שילמתי עבור הבדיקה והלכתי למוסך אחר שקיבל דירוג טוב באתר מדרג.

במוסך החדש לא אמרתי מילה על הביקור הקודם במוסך יונדאי כי רציתי לשמוע מה תהיה הדיאגנוזה ולראות את הדיסקים במו עיני. בנוסף יש לציין כי הרכב בלם ונסע בצורה מצויינת. המכונאי במוסך החדש העלה את הרכב על הליפט מולי וביצע בדיקת בלמים. ברגע שפתח והסתכל בארבעת הגלגלים מיד אמר כי את הרפידות צריך להחליף באמת אבל צלחות הבלימה נראות מצויין! כשסיפרתי לו מה אמרו לי ביונדאי תל אביב הוא פשוט צחק כי כנראה לא הופתע כלל מהסיפור ולצערי גם אני לא ממש מופתע.

בקיצור ניסו לרמות אותי במוסך יונדאי תל אביב ב- 1,500 שקלים נוספים שלא לצורך... כנראה שמדובר בנוכלים וחארות שלצערינו לא חסר בשוק הזה. אני ממליץ בחום לא לטפל שם ברכב בשום אופן

מי שמעוניין לשאול או לברר מוזמן לפנות אלי

אריה

פורסם (נערך)

אני לא רואה שום בעיה בהתנהלות המוסך.

אם היית מודד את עובי הצלחות ומשתף אותנו בתמונה שבה ניתן לראות שעובי הדיסק לא ירד או לא קרוב למידת המינימום הייתי שוקל שוב פעם את תגובתי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בוא תצטרף למועדון של אלה שניסו לעקוץ אותם במוסכי יונדאי.

לי ניסו להשחיל שיפוץ גיר מלא בעלות של 8300 ש"ח ליונדאי I30 עם 110K כאשר הבעיה הייתה רק במייסבים בעלות של 3000 ש"ח.

פורסם
בקיצור ניסו לרמות אותי במוסך יונדאי תל אביב ב- 1,500 שקלים נוספים שלא לצורך... כנראה שמדובר בנוכלים וחארות שלצערינו לא חסר בשוק הזה. אני ממליץ בחום לא לטפל שם ברכב בשום אופן

כפי שהוסבר בתגובה מעלי, עובי של דיסק נמדד באמצעות מיקרומטר, וזוהי הדרך הבטוחה ביותר להחליט האם יש צורך בהחלפתו או לא.

אין לי יונדאי ואין לי מיליגרם היכרות עם מוסכי יונדאי, אבל כשאינך מציג נתוני עובי של הדיסק שנמדדו עם מיקרומטר בלפחות אחד משני המוסכים שפנית אליהם, אתה חושף את עצמך עם המשפט המצוטט לתביעת דיבה.

ככלל, היה עדיף אילו היית מציג בפנינו את הנתונים המדודים שהם בגדר עובדה ומשאיר לנו לעשות את הפרשנות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כן יודעים או לא יודעים זאת בכלל לא השאלה - פותח השרשור טוען שבמוסך מסוים ניסו לרמות אותו ורומז לכך שהעובדים שם הם "נוכלים וחארות", וזאת מבלי שהציג אפילו ראיה קלושה שתתמוך בקביעה הזאת.

אף אחד לא צריך להיות משפטן מומחה או משפטן בכלל כדי להבין שזאת אחושרמוטה הוצאת דיבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לצערי גם אני משתתפת עם ביקורת שלילית לגבי מוסך יונדאי בב"ש...

כ"כ איבדתי את האמון בהם שיש לי תקלה שהיא לגמרי במסגרת האחריות ואני ממש לא רוצה לגשת איתה למוסך בב"ש ומחכה להזדמנות ללכת למוסך באשקלון או בנתניה...

הסאגה איתם, בשל נכלוליותם, הייתה כ"כ ארוכה שאין לי את הכוחות הנפשיים להכנס אליהם שוב...

בקיצור, ניסו להשחיל לי תביעת בייטוח ותיקונים של עשרות אלפי שקלים שבסוף הייתי רק צריכה משולש בפחות מאלף ש"ח.

פורסם

ועוד יותר רצוי שרק מי שיש לו יותר ממספר הודעות חד ספרתי יתלונן בפורום על מוסכים.

נשמע לא אמין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
ועוד יותר רצוי שרק מי שיש לו יותר ממספר הודעות חד ספרתי יתלונן בפורום על מוסכים.

נשמע לא אמין.

בגדול אתה צודק, בקטן התלונה שלה על פניו אמיתית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?569660-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%A9-%D7%A9%D7%94%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i10-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94

• תוכן חדש...