Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלומי חייב לומר כאן שהפכתי את האינטרנט ובדקתי אצל כל החברים והמכרים ובסופו של דבר בחרתי בך בזכות המקצועית אבל לא פחות בזכות האישיות ואכן כל הציפיות התממשו במציאות, עבודה מדהימה וסובלנית תוך שמירה על רמת ביצוע גבוהה מאוד לאורך כל הדרך, והדרך הייתה ארוכה.

כיף לשמוע,תודה. היה כיף 8)

בכלל תודה לכולם על הפידבקים החיוביים .

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
לגבי הטורבו זה מגדש-על שמשודך למנוע משושה צילינדרים בנפח 3 ליטר, apr stage 2+.

מדהים, שכחתי שהרכב הזה קיים ב-3.0 (!) ולכן הנחתי אוטומטית שהטורבו שודרג לתמיכה גדולה יותר.

עד לא מזמן התניידתי במשך תקופה עם 2.0 ותמיד השתעשעתי ברעיון של לשדרג אותו עם תוכנה ויניקה, לצערי הרכב נמכר והרעיון נשאר כרעיון.

רכב מושלם.

"יאללה בירי".

פורסם

דבר ראשון - וואו. שייני :)

דבר שני - שלומי, עם מה אתה משתמש לניקוי לפני הציפוי? סתם IPA או משהו יותר רציני?

דבר שלישי - כמה טיובים של וולטרן\ בנגיי הלכו עד שהצלחת לתפקד מספיק בשביל להעלות את התמונות לפה? :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
דבר ראשון - וואו. שייני :)

דבר שני - שלומי, עם מה אתה משתמש לניקוי לפני הציפוי? סתם IPA או משהו יותר רציני?

דבר שלישי - כמה טיובים של וולטרן\ בנגיי הלכו עד שהצלחת לתפקד מספיק בשביל להעלות את התמונות לפה? :)

לפני הציפוי אני מנקה טוב טוב עם top inspection של מנזרנה או panel wipe של GT.

לגבי הדבר השלישי, אני מרים משקולות כבר עשרים שנה ככה שזה אף פעם לא מזיק להיות בכושר כדי לבצע עבודה פיזית כזאת אבל בכל זאת היו קצת כאבים, וולטרן לא הייתי צריך אבל בהחלט ויתרתי על ה deadlift בחדר כושר יום למחרת...

[email protected]

פורסם
שלומי,עבודה ותוצאה מדהימה!!!

בזמן הכתיבה לא נשארו לך עוד ויברציות מהמכונה?:razz: 28 שעות זה ממש לא צחוק

עד עכשיו יש לי ויברציות אבל תאכלס די התרגלתי..זה אפילו יכול לעזור בדברים מסויימים 8)

[email protected]

פורסם

נראה מעולה!

אשמח לקבל בפרטי הצעה לאותו התהליך,לרכב טיפה יותר גדול (סדר גודל Q7). תודה :)

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם
מדהים, שכחתי שהרכב הזה קיים ב-3.0 (!) ולכן הנחתי אוטומטית שהטורבו שודרג לתמיכה גדולה יותר.

עד לא מזמן התניידתי במשך תקופה עם 2.0 ותמיד השתעשעתי ברעיון של לשדרג אותו עם תוכנה ויניקה, לצערי הרכב נמכר והרעיון נשאר כרעיון.

רכב מושלם.

האמת היא שעברנו מסלול דומה גם הייתה לי 2.0 לשנה וחצי וכאשר רציתי לשפר (כזה מתחיל זה לא עוצר אף פעם) הסבו את תשומת ליבי שחבל על הכסף וההשקעה כי אותו רכב עם מנוע 3.0 זו כבר אופרה אחרת, מאוהב ברכב - באפקט הזאב בעור של כבש במיוחד...

פורסם

רכב מושלם.

דרך אגב אם אני לא טועה בחיפוש אחר האדם הנכון להפקיד בידיו את הפנינה שלי (שלא נראתה ככה בדיוק באותו הזמן) התלבטי מאוד אם ללכת לכיוון הקרמיק פרו 9H. היתקלות בפוסט שלך שדיבר בעיקר על יותר עובדות ופחות סיסמאות עזר לי מאוד להתפקס ולבצע בחירה שאני מברך עליה, אז תודה

פורסם

שיפופו - הגיע הזמן לשנות את הניק? (הצעה - אם תקנה Q5 זה יהיה ג'יפופו :-D )

שלומי, לכמה שימושים מספיק הPW? אני שוקל לקנות אחד במקום לעבוד עם IPA

M-TECH E46

פורסם

ה PW מספיק בערך לשני ישומים, ברוב המקרים IPA יספיק. אני משתמש בחומרים האלה בדרך כלל כשאני רוצה לנקות לפני יישום ציפוי.

[email protected]

• תוכן חדש...