Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סיאט מי MII

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

אני מתלבטת ברכישה של סיאט מי יד שנייה (2012) אוט' בלבד.

הבנתי שהמכונית די אמינה וחסכונית ובעלת יתרונות נוספים.

בעיקרון הנסיעות שלי הן קצרות ולרוב בתוך העיר, אך אני זקוקה לרכב שהטיפולים שלו גם יהיו זולים ולא לעיתים תכופות (ברור לי שהרוב תלוי בצורת השמירה והטיפול ברכב) אז כמה שאלות:

1.האם מכונית זו נחשבת כמכונית מיני טובה ששווה את המחיר שלה (יש לי תקציב מסויים אבל אצטרך להוסיף עליה כ- 10 אלף ואפילו קצת יותר בהתחשב בעובדה שאני צריכה לשלם עוד ביטוח של נהג צעיר וחדש)

2.הבנתי שתיבת הילוכים רובוטית היא פחות נוחה מאוט', אם יש באמת כזה הבדל וחסרון רב?

3.הטיפולים מתבצעים בצ'מפיון אם אני לא טועה, האם הטיפולים שם יקרים מאוד? (תקציב שסטודנט שאינו עובד כל הזמן יכול לעמוד בו)

אל תציעו לי את הקיה פיקאנטו\ פיג'ו \ סיטרואן\ סקודה סיטיגו\ פיאט - שואלת עליה ספציפית.

תודה לעוזרים

פורסם

1. לדעתי לא, הגיר הרובוטי די מסרס את הרכב ולא הכי נעים לשימוש, האבזור אמנם לא רע, אך איכות תא הנוסעים נמוכה ביחס לפיקנטו או ליונדאי I10.

2. אכן יש הבדל ורצוי מאוד שתבצעי נסיעת מבחן ותתרשמי, גיר רובוטי זה בסך הכול גיר ידני שרובוט מעביר בו את ההילוכים, זה שונה מגיר אוטומטי סטנדרטי שאת מכירה.

3. אכן התחזוקה שם לא זולה, אבל אם את גרה במרכז תוכלי לבצע טיפולים אצל מוסך רון שמתמחה ברכבים מקונצרן VAG (קונצרן VAG = פולקסווגן, סיאט, אודי וסקודה ועוד כמה יצרנים יקרים למדי).

אגב, הסקודה סיטיגו זהה לחלוטין לסיאט מיי. לידע כללי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לנו אחת כזו במשפחה.

טיפול 15000 היה צריך לעלות 400 ש"ח. קיבלנו בחינם.

הרכב יחסית למנועי 1000 של ה"אחרים" זריז מאוד וגם חסכוני בדלק. אך צריך להתפשר טיפה על איבזור חשמלי. איכות תא הנוסעים אכן לא מי יודע מה, אבל הכל מחובר ומהודק היטב, ואין רעשי פלסטיק וקרקושים. המזגן {כאן באילת}עבד מצויין! בנוסף כל הדגמים מגיעים עם מע" לייזר שבולמת את הרכב לבד, במקרה חירום.

הסיאט זהה לסיטיגו, מלבד הבדל בכוחות סוס. המיי עם 75כ"ס, והסיטיגו 60 כ"ס. אצלנו. בעולם קיימות כל הגרסאות עם כל המנועים.

הרכב אמין בדרך כלל. אך חובה לוודא שהמשאבת מים הוחלפה במסגרת האחריות. לזו יש נטייה להרעיש ולנזול, בשנות הייצור הללו. מכלול המשאבה החדשה אמין, ולא נתגלו פגמים בו.

בקיצור הרכב מאוד מומלץ.

פורסם
הייתה לנו אחת כזו במשפחה.

טיפול 15000 היה צריך לעלות 400 ש"ח. קיבלנו בחינם.

הרכב יחסית למנועי 1000 של ה"אחרים" זריז מאוד וגם חסכוני בדלק. אך צריך להתפשר טיפה על איבזור חשמלי. איכות תא הנוסעים אכן לא מי יודע מה, אבל הכל מחובר ומהודק היטב, ואין רעשי פלסטיק וקרקושים. המזגן {כאן באילת}עבד מצויין! בנוסף כל הדגמים מגיעים עם מע" לייזר שבולמת את הרכב לבד, במקרה חירום.

הסיאט זהה לסיטיגו, מלבד הבדל בכוחות סוס. המיי עם 75כ"ס, והסיטיגו 60 כ"ס. אצלנו. בעולם קיימות כל הגרסאות עם כל המנועים.

הרכב אמין בדרך כלל. אך חובה לוודא שהמשאבת מים הוחלפה במסגרת האחריות. לזו יש נטייה להרעיש ולנזול, בשנות הייצור הללו. מכלול המשאבה החדשה אמין, ולא נתגלו פגמים בו.

בקיצור הרכב מאוד מומלץ.

תודה על התשובות, אבל האם הייתה לך הגירסה האוט' או הידנית? בנוסף, אני שמה לב שאין כמעט מכוניות כאלו על הכביש, אז במידה וארצה למכור אותה המשימה תהיה קשה ואני מאמינה שגם היא תאבד אחוז גדול יחסית מהמחיר שלה, נכון?

פורסם

גיר רובוטי לעיר לא הייתי רוכש,אחרי נסיעה בכזה רכב תביני לדעתי למה,זאת הסיבה גם שהרכב עם הגיר רובוטי לא הולך טוב במכירות למרות שהוא חיסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גר באילת. הרכב היה מלוקק וללא שריטה. קיבלנו עליו מחירון מלא. הבחור שהגיע{מנהריה},לא מפסיק להתלהב מהאוטו עד היום!

הרכב היה שמור בחנייה מקורה תת קרקעית. אין סיבה שאם תשמרי על הרכב ככה, לא יישלמו מחרון מלא.

IMG_0299.jpgIMG_0301.jpgIMG_0302.jpgIMG_0306.jpg

• תוכן חדש...