Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
WTF ?

הוא יכול לבנות 5 ג'יפים רק מהציוד שברשימה (והוא צריך משאית כדי להכיל בה את הציוד הזה).

"הוא" זה אני, והנה הג'יפ עם כל הציוד בפנים (יש בתמונה טעות אופטית, מבט על השלולית בצד שמאל יבהיר את הבעייתיות שלה) :

(בפרייבטים שלי, אגב, אין כלום בבאגאז', חוץ ממה שהגיע עם הרכב מהיבואן, וחוץ מטלפון של חברת גרירה. אין לי שום תוכניות להתחיל לתקן אותם באמצע נסיעה , בניגוד לג'יפ שסוג הטיולים שאני מבצע איתו מאלצים להחזיק את הרשימה הנ"ל ) .

e6d78d88c199d07cfc4e0e9a10ec56e0020000.aspx

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע למה,לא נראה לי בכלל שכל רשימת הציוד שיש שם נמצאת בתוך הארגז שבגיפ בתמונה.

יכול להיות שיש לך המון ציוד,אבל אני לא מאמין שאת כל פירוט הרשימה (18 פטישים במשקלים שונים, דיסקים וקאליפרים לבלמים,ועוד ועוד).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב, יש דברים שיושבים קצת יותר חכם ולא תופסים מקום בבאגאז' .

גלגל הספייר למשל, יושב על חלק חיצוני מסרן קדמי מפורק, החלק הזה מחובר לכלוב ההתהפכות, ועליו מורכבים באופן רגיל טבור, דיסק בלם, לוקר וכל מה שבאופן נורמלי יושב בתוך הגלגל.

פורסם
עזוב את הציוד....

התהפך בסוף או לא התהפך????

גדול...

אהבתי...

אלון

אני ברחתי מהג'יפ רגע לאחר שהתמונה צולמה, ובחור אמיץ אחר התיישב במקומי. הג'יפ נמשך משם אחורה עם כננת ללא נזק.

עדיין לא הצלחתי להתהפך עם הג'יפ :wink:

ובפעם אחרת זה היה תורו של הכלב שלי לנוס על נפשו:

(קצת קשה לראות אבל אם מסתכלים טוב רואים את דיסק הבלם יושב בתוך הגלגל הרזרבי ) .

caf4121cf42dc88e9349aa8d2421f800030000.aspx

פורסם

אני מאמין לו ,אם הייתם רואים את הרשימת ציוד של האמר סיור בחרום הייתם מצפים שזה יהיה ריו סיור...

ובדוק הכל עולה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יוסי אתה רוצה להגיד לי שבבגאז' שלך יש מטף כיבוי???????? o_O

חחח אולי זה ניטרו , חחח סתם

לפי דעתי צריך כמה דברים בסיסים למקרה של סכנה , וצודק מי שפתח את האשכול

ארגז כלים קטן גם יעזור...

למכירה פיאט פונטו ספייס שנת 2002 ,מנוע 1300, גיר רגיל !

• 11 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני כבר גיבשתי רשימת חפצים שצריך שיהיו-

מגבונים לחים, נייר טואלט, בקבוק מים, עט, חטיף שלא עושה פירורים, חבילת סוכריות, חבילת מסטיקים, חולצה ארוכה ספייר, חולצה קצרה ספייר, מכנסיים ספייר, גרביים ספייר (לפעמים מזיעים נורא אז למה לא לנצל את הספייס ברכב לבגדים חלופיים? :-)

מתלבט אם צריך לקחת פריטים מארגז כלים כמו מברג, איזולירבנד.

עוד רעיונות מוזמנים להציע.

פורסם

מטריה שהייתה זרוקה מאחור כשהתחיל גשם,ושכחתי שהיא שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל מה שאני צריך בד"כ יש בתא מטען. החל ממטליות וניירות, חומר ניקוי לחלונות,שמנים ונוזלים, ועוד כל מיני שטויות וחלקי חילוף ישנים שמזל ששמרתי אותם לעת צרה.

אבל הכי חשוב, חלונות שחורים...:lol:

פורסם

קונדום

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

בתקופות עבר - קונדומים וטישו.

ובאופן כללי - דברים כללים כמו:

מסטיקים, סווטצרט בחורף, מטקות ומחצלת לקיץ, בקבוק מים, עט ודף, מטען לטלפון, משקפי שמש.

בשביל הרכב:

שפריצר לחלונות, שמן מנוע , מים לרדיאטור, כמובן ג'ק וגלגל, וקופסת כלי עבודה.

• תוכן חדש...