Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מי שמכיר היטב את הניואנסים הקטנים בין הלאון FR ללאון הרגילה, יודע שיש הבדל גם בפגוש האחורי.

בגרסת ה-FR, החלק של לוחית הרישוי הוא שחור, מה שנותן צורה לפגוש ולוק יותר אגרסיבי.

בלאון הרגילה, החלק הזה צבוע בצבע הרכב ונראה סתם כמו כל פגוש אחר.

לכן מתרוצצת במוחי מחשבה לצבוע את החלק הזה בשחור ואפילו עשיתי הדמייה בפוטושופ לאיך זה אמור להראות.

חשבתי לעשות זאת ע"י צביעה בפלסטידיפ רק יש לי שאלה שעדיין פתוחה.

כדי ליצור את הצורה אותה אני רוצה לצבוע יש לעטוף באמצעות מסקינגטייפ את החלקים שאני לא רוצה לצבוע, האם בשלב הורדת המסקטינגטייפ הצבע ירד בדיוק מאותם מקומות ולא ימשוך איתו גם חלקים אחרים? הרי ידוע שפלסטידיפ מתקשה לסוג של גומי ולכן אני חושש שתהליך הורדת המסקינגטייפ לא ילך חלק אלא אם אעבור עם סכין יפנית על הגבולות, עניין ממנו אני רוצה להמנע כי זה הרי ישרוט את הפלסטיק.

למי שיש ניסיון עם הצבע הזה, האם אני צודק?

האם יש דרך טובה יותר לעשות את העבודה הזו?

וסתם שאלה נוספת, האם אתם חושבים שזה נראה טוב?

תודה לכל המייעצים!

A.jpgB.jpg

פורסם

מבחינת מראה, לדעתי - חובה. זה אמור להיות הליך די פשוט, והשיפור במראה עצום, במיוחד לאור העובדה ששחור-אדום הולך טוב, ושהחלון האחורי כבר מושחר.

בנוגע לשאלה שלך - אתן לאנשים עם נסיון לענות, אך אציין שכבר כמה חבר'ה מקבוצת בראבו צבעו טמבון קדמי עם פלסטידיפ ומסקינטייפ, ולא שמעתי על בעיות.

עריכה: יא שקרניק, באחת התמונות החלון האחורי כהה ובאחת לא... אז כן, תשחיר אותו, יותר חשוב מהפלסטידיפ :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה רבה על תגובתך אור הצדיק.

אתה חד עין, התמונה צולמה לפני ההשחרה אבל השחרת חלונות אחוריים + שמשה אחורית בוצעה בשישי האחרון כך שחצי עבודה כבר נעשתה.

הבנת את כוונתי לגבי הפלסטידיפ?

פורסם

הבנתי לגמרי, השאלה במקום, היות ואין לי נסיון אישי אני לא יכול להעיד - אבל הבראבוסיים שצבעו את הטמבון הקדמי לא דיווחו על קילופים. ארשום להם בקבוצה 'לבוא לעזרת חבר' לשרשור הזה שלך.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אשמח מאד, תגובתם תוכל לעזור לי בהחלטה כיצד לבצע את ה"פרוייקט".

קיבלתי הצעה לציפוי עם מדבקה באותו מקום בו עשיתי את החלונות אבל זה נראה לי מחיר מופרך והזוי.

פורסם

אני אשאל זאת אחרת\ אתן לך נקודה למחשבה;

האם יש הבדל גם בחזית בין הליאון הרגיל ל-FR? כי אני לא בטוח ששינוי רק בחלק האחורי יתן לך את מה שאתה רוצה. השאלה היא, במידה ויש הבדל, האם אתה יכול לבצע את אותה עבודה גם מלפנים- ככה המראה יהיה מושלם.

פורסם

בתכלס אתה אמור להמשיך את הצביעה עד למטה גם עם האדום וגם עם השחור.

אני הייתי משחיר גם את הסמל והכיתוב.

לדוגמא (לא להתייחס לאיכות העריכה, רק התעוררתי):1111111111111.jpg

פורסם
אני אשאל זאת אחרת\ אתן לך נקודה למחשבה;

האם יש הבדל גם בחזית בין הליאון הרגיל ל-FR? כי אני לא בטוח ששינוי רק בחלק האחורי יתן לך את מה שאתה רוצה. השאלה היא, במידה ויש הבדל, האם אתה יכול לבצע את אותה עבודה גם מלפנים- ככה המראה יהיה מושלם.

ההבדלים בחזית הם מינורים עד כדי לא מורגשים - תאורת לד, זווית של פנסי הערפל וכיתוב FR כמובן.

מעבר להבדלים המינורים האלה, יש כאלה שמשחירים את הפס האדום בפגוש המחבר בין פנסי הערפל מתחת לרשת. זה גם נלקח בחשבון במידה וגם ככה אקנה פלסטידיפ.

2-13-Seat-Leon-FR-6.jpg

בתכלס אתה אמור להמשיך את הצביעה עד למטה גם עם האדום וגם עם השחור.

אני הייתי משחיר גם את הסמל והכיתוב.

לדוגמא (לא להתייחס לאיכות העריכה, רק התעוררתי):[ATTACH=CONFIG]424242[/ATTACH]

תודה על ההצעה וההמחשה אבל באופן אישי אני לא אוהב השחרת סמלים וכיתוב. זה נראה כאילו זה שרוף... :)

פורסם

היתי "משחיר" גם את החזית כמו שבוצע כאן, נותן לוק יותר אגרסיבי לפי דעתי.

11165268_384310728433529_6700053574203248141_n.jpg?oh=2377eec94edea7d5956795d24bb0a000&oe=5603FA06

לפי דעתי הדבקה עדיף כי היא הרבה יותר עמידה, אם יש לך ידיים טובות תוכל לעשות זאת בעצמך.

חומרים ניתן לקנות כאן http://wraps.co.il/

פורסם

אני אישית צבעתי בבראבו שלי בצבע רגיל

והשתמשתי באיזולירבנד (ממליץ על נייר דבק)

לא לא ירד הצבע אין לך מה לדאוג

מאמין שבמקרה קיצוני במידה ותצטרך להשתמש בסכין יפנית שימוש עדין לא ישרוט

בלי קשר במקומך הייתי צובע בצבע מאט רגיל יצא יותר יפה ופחות קשה בהרבה (גם אם פספסת תמיד תוכל לתקן עם קצת צמר גפן ואציטון) כמובן שכל מה שכתבתי מנסיון אישי שלי אם תרצה אשלח לך גם תמונות בפרטי והסבר יותר מפורט בערב

פורסם

לדעתי לא לגעת בטמבון בכלל.הרכב לא fr ולדעתי להפוך אותו לכזה בעייני זה כמו זיוף.למרות שיש כאלה שיראו זאת אחרת.אין דבר יותר יפה מ oem נקי.החלקת סמלים,השחרה עדינה ושווה של כל החלונות.הנמכה עדינה וג׳נט עם אופסט מתאים.בלי פלסטידיפ ובלי הדבקות.רק שיהיה כל הזמן נקי ומבריק

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא נראה לי שהוא מנסה להתחזות לFR (גם מההיכרות איתו, וגם מהעובדה שהוא לא מדבר על הדבקת אותיות FR, לדוגמא). מדובר על שיפור קוסמטי, שנלקח בהשראה מגרסא המדוברת.

זה לא כמו לקחת אימפרזה 1600 לשים עליה ספויילר וSTI ולחשוב שאתה חי בNFS.

פורסם
אני אישית צבעתי בבראבו שלי בצבע רגיל

והשתמשתי באיזולירבנד (ממליץ על נייר דבק)

לא לא ירד הצבע אין לך מה לדאוג

מאמין שבמקרה קיצוני במידה ותצטרך להשתמש בסכין יפנית שימוש עדין לא ישרוט

בלי קשר במקומך הייתי צובע בצבע מאט רגיל יצא יותר יפה ופחות קשה בהרבה (גם אם פספסת תמיד תוכל לתקן עם קצת צמר גפן ואציטון) כמובן שכל מה שכתבתי מנסיון אישי שלי אם תרצה אשלח לך גם תמונות בפרטי והסבר יותר מפורט בערב

אשמח אם תוכל לפרט את תהליך העבודה שביצעת ומה הקשיים שנתקלת בהם אם בכלל.

לדעתי לא לגעת בטמבון בכלל.הרכב לא fr ולדעתי להפוך אותו לכזה בעייני זה כמו זיוף.למרות שיש כאלה שיראו זאת אחרת.אין דבר יותר יפה מ oem נקי.החלקת סמלים,השחרה עדינה ושווה של כל החלונות.הנמכה עדינה וג׳נט עם אופסט מתאים.בלי פלסטידיפ ובלי הדבקות.רק שיהיה כל הזמן נקי ומבריק

לרוב אני מסכים איתך. במקרה הזה אני ממש לא רוצה לייחס לרכב לוק של FR.

פשוט החלק הזה בפגוש זועק צביעה בשחור ועובדה שב-FR זה אכן כך ונראה טוב ומחמיא לתחת של הרכב.

אין פה שום עניין של התחזות למשהו שהוא לא.

לא נראה לי שהוא מנסה להתחזות לFR (גם מההיכרות איתו, וגם מהעובדה שהוא לא מדבר על הדבקת אותיות FR, לדוגמא). מדובר על שיפור קוסמטי, שנלקח בהשראה מגרסא המדוברת.

זה לא כמו לקחת אימפרזה 1600 לשים עליה ספויילר וSTI ולחשוב שאתה חי בNFS.

בדיוק.

אפשר באותה מידה לא להזכיר את ה-FR ופשוט לשאול איך לבצע את הפרוייקט בלי שום קשר שגם ב-FR החלק הזה בשחור.

• תוכן חדש...