Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני די חדש פה וחדש בעולם הקסטמוזציה לרכב.

אני מחפש לקנות זוג פנסי ערפל לסוזוקי ספלאש 2009. המנורות והבאמפר (לא יודע אם ככה קוראים לזה).

איפה מוכרים את זה (בארץ ובאתרי המכירות כמו איביי).

וכמה תעלה עבודת ההרכבה שלהם?

כמו כן הזמנתי מאיביי סטריפ של לדים. אני רוצה להתקין אותם בפנסים הקדמיים. כמה עולה עבודה כזאת?

תודה רבה לכל מי שיענה...

פורסם

שלום לך.

לגבי הסטריפ בפנסים. הייתי ממליץ לא לעשות זאת כי זה יראה כאילו התקנת סטריפ לדים מאיביי.פנסי AUDI אתה לא תקבל מזה..לגבי פנסי ערפל. צריך לחפש באיביי השאלה מה כמה אתה מוכן להשקיע. יש קיטים שמגיעים עם חיוט וכפתור מקורי שתתקין בדשבורד. יש רק פנסים באיכות פחות טובה שתצטרך להעביר חיוט בעצמך. כמו כן אתה צריך למצוא תושבות לטמבון, פלסטיק שחור שבתוכו יושב הפנס בטמבון. לדעתי איביי זאת האפשרות הכי זולה שלך.

E46 330CI

פורסם

ממליץ בחום לחפש מדריכים באינטרנט ולעשות לבד. אם יש לך ידע ממש ממש ממש בסיסי באלקטרוניקה תוכל בקלות לעשות את זה לבד.

גם תחסוך כסף, גם תלמד קצת על מבנה הרכב ואיך מפרקים ומרכיבים דברים ולבסוף תקבל סיפוק אדיר ומוטיבציה להתחיל לעבוד על הרכב לבד שאגב אף אחד לא ישקיע לך ברכב כמו שאתה תשקיע בו. לא חסר חאפרים שיעשו לך שם קומבינות בחשמל.

E46 330CI

פורסם

לגבי האפקט של אאודי. אני לא מחפש את האפקט. הרי הדגמים החדשים של טויוטה, קיה ופורד יוצאות עם סטריפ של לדים והם לא אאודי אבל עדיין זה מאד יפה.

באלקטרוניקה יש לי ידע טוב הבעיה שאין לי ידע במכונאות רכב. למשל אין לי מושג איך לפרק במפר... זה מה שמדאיג אותי...

• תוכן חדש...