Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דוח לא מוצדק בחולון ובהתחלה ניסיתי לערער דרך האתר של העירייה, עד שהבחנתי שהדוח בכלל ממשטרת איילון. על הדוח כתוב שכדי לערער צריכים לשלוח דואר.

ובינינו... אין איזה קיצור דרך האתר שלהם/פקס?

הם בכוונה מסבכים את החיים נדמה לי...

תודה

פורסם

למה ההנחה האוטומטית שהדו"ח לא מוצדק?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

את יודעת שברגע שניגשת להישפט (שזה בעצם הערעור - את ניגשת למשפט) אם תימצאי אשמה השופט לא כבול לקנס המקורי? ז"א אפילו אם הקנס המקורי 100 ש"ח את יכולה לקבל קנס 1000 ש"ח במשפט.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפי אתר המשטרה אתה טועה. ערעור זה ערעור ומשפט זה משפט:

אם אתם לא מסכימים עם החלטת המשטרה בנוגע לערעור, תוכלו להגיש בקשה להישפט בתוך 30 יום באמצעות הספח המיועד לכך שמוצמד להודעת הקנס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כבר יצאתי מנקודת הנחה שהערעור הזה נשלח ונדחה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נופר, אולי כדאי שתעלי לכאן את צילום הדו"ח בטשטוש פרטים מזהים, אם יש כשלים ברורים ייתכן שתקבלי עצות על מה כדאי לערער.

פורסם

יש שתי סיבות שאני רוצה לערער, תאמרו לי מה יותר יתפוס אם בכלל:

1. החנייה נעשתה בתום לב. מסתבר שחניתי מול שער של חנייה, שאותו כלל לא זיהיתי כשער(משהו הזוי מזכוכית) וגם הנוסעים הנוספים שהיו איתי ברכב חשבו שמותר לחנות שם.

לא היה סימן על המדרכה, שלט או תמרור המורים שמקום החנייה אסור. את המדרכה המונמכת פספסתי כי בדקתי את כל זה רק אחרי שחניתי והרכב הסתיר. זה דו"ח של 250 ש"ח אגב... לדעתי זה מוגזם

2. הדוח נרטב מהגשם, לא מצליחים להבין מילה ממה שכתוב שם. בהתחלה זה עוד היה ריק לגמרי, אבל כשהתייבש צצו האותיות באופן דהוי ובלתי קריא לחלוטין.

מה אתם אומרים?

פורסם

אם אין סימון על המדרכה ו/או שלט שאוסר חנייה, אז כנראה שאין בעיה עם החנייה שלך, אחרת כל אזרח יפתח לו פתח בקיר ויגיד שאסור להחנות ממול.

מה הכתובת? אפשר לחפש במפות גוגל ובנוסף יש גם חולונים בפורום.

האם ייתכן שטיפסת עם שני גלגלים על המדרכה?

פורסם

נופר שלום

האם כתובתך מעודכנת ? האם את נוהגת להוציא דואר רשום?

אם התשובה לשתי השאלות חיובית , קחי את הדו"ח עשי ממנו טיארה , וחכי לדו"ח שיבוא בדואר רשום.

אז יש לך 30 יום לבקש את ביטולו של הדו"ח ( בלשונך ערעור ). לא יבטלו, יתנו לך זמן נוסף לשלם או לבקש להישפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי הלינק שניקו צירף כתוב כך:

הגשת הערעור אינה מבטלת את ריבית הפיגורים אם אינה מתקבלת. לרוב, ההודעה על כך שבקשתכם לא התקבלה מגיעה בצירוף דוח מעודכן שכולל את ריבית הפיגורים בסך 50% מסכום הקנס המקורי.

ככה שיש לשים לב גם לזה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה בתיאוריה

במעשה מגיע הדו"ח עם הסכום המקורי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם אין סימון על המדרכה ו/או שלט שאוסר חנייה, אז כנראה שאין בעיה עם החנייה שלך, אחרת כל אזרח יפתח לו פתח בקיר ויגיד שאסור להחנות ממול.

נו באמת?!

כל אזרח יפתח "פתח בקיר"?!

כניסה לחצרים אמורה להיות רשומה בטאבו.

אין כל חובת סימון מדרכה/תמרור, תקנה 72 אוסרת על חניה בשטח זה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...