Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי מערכת הכוללת:

רדיו מולטימדיה Double Din של פיוניר AVHX2700BS

מגבר של רוקפורד R400-4D

רמקולים של Polk Audio דגם DB6501

מצלמת רוורס

מצלמת דרך

יש לי את הרדיו המקורי כלומר יהיה גם צורך להעביר את הכפתורים של אורות החירום ומניעת החלקה למטה (ליד ידית הההילוכים).

אני רוצה להתקין את הכל בסיאט איביזה (החדשה) ואני רוצה לדעת כמה זה אמור לעלות בערך.

המליצו לי על רדיו מילאנו ודיברתי גם עם:

תומקאר

ec Audio

SPL מערכות

רציתי לדעת מי מהם מומלץ, עושה עבודה יפה וגם נותן מחיר טוב ואם יש מישהו אחר שאתם ממלצים אז אשמח לשמוע.

תודה!!

עריכה אחרונה על ידי ilanos
טעות כתיב
פורסם

אם דיברת איתם, אז אתה כבר אמור לדעת את המחיר, לא?

רדיו מילאנו - היו/עודם אחד ממתקיני הבית של צ'מפיון. יחד עם זאת אני זוכר אותם כיקרנים ללא הצדקה.

תומקאר - אין היכרות אישית, אבל כמדומני מקבל ביקורות חיוביות בסה"כ.

SPL - לא מכיר.

ECAudio - בעל הסדנה, יוסי, המוכר כאן בפורום תחת המשתמש alpine, מומלץ מאוד בפורום וגם ניתן לראות מספר עבודות שלו בין אם בשרשורים אישיים או גם בדביקים תחת Arc Audio. לידיעתי, יש לו נסיון רב עם הרכבים החדשים מבית צ'מפיון, ומההיכרות הקצרה שלי איתו מדובר באיש ובעל מקצוע משכמו ומעלה.

פורסם

דיברתי איתם אבל חלקם לא רוצים לתת הצעת מחיר בטלפון, אפילו לא סדר גודל בלי התחייבות... כך שאני צריך ללכת לכל אחד אישית ולהיפגש איתם ע"מ לקבל הצעת מחיר.

אין לי הרבה זמן להסתובב ולחפש הצעות מחיר ממתקינים ולכן אני מבקש את עצתכם.

עיקר השאלה הוא מי מתקין מומלץ שמכיר את הרכב הזה כי הבנתי שזה רכב בעייתי מבחינת התקנה ושהיא לא כל כך פשוטה.

• תוכן חדש...