Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שאלה:

לאשתי יש סוזוקי ליאנה 2002.

לפני מספר שבועות שליח עם קטנוע נכנס באוטו של אשתי מאחורה ודפק את הטמבון חזק.

לפני כן, הטמבון היה קצת רעוע קצת סדוק ושרוט אבל תקין לגמרי ועובר טסט.

אחרי התאונה הטמבון נשבר והפך להיות רעוע לגמרי כך שכל נגיעה בו בחניה ברברס העמיקה את השבר וזה מה שקרה.

השליח כנראה נסע בזמן שלילה והבוס שלו הגיע ונתן את הפרטים שלו במקום של השליח

המשרד שליחויות ביקש שנבוא לתקן במוסך ספציפי שהוא מכיר.

כיום, אחרי מספר שבועות כשהגענו למוסך שלו, הוא בא אלינו בטענות שהטמבון נדפק לגמרי צריך החלפה ורצה שנתחלק חצי חצי בעלות ההחלפה.

אחרי ויכוחים הצעתי לו להגיע לפשרה שאני אשים 1000 ש"ח והוא את שאר העלות ולא אכפת לי שיביאו חלק משומש, לא מקורי, לא צבוע, לא כלום העיקר שיהיה תקין ויעבור טסט.

בעל המשרד שליחויות סרב להצעה. לאחר מכן, התקשרתי אליו וביקשתי ממנו לפני שאני מתחיל הליכים יקרים של תביעות, עורך דין וכד', שיגיד לי כמה הוא מוכן לשלם על הנזק. במקום לענות הוא תקף ואמר שאני חמדן. בנקודה הזאת התעצבנתי ואמרתי לו שניפגש בבית משפט.

עכשיו אני שואל לדעתכם - לפני שאני הולך לעורך דין. האם יש צדק בדבריו?

כמו כן, אני אשמח לקבל המלצות לעורך דין טוב בתחום.

תודה רבה

פורסם

פשוט יותר

כתוב מכתב בדואר רשום לבעל משרד השליחויות כי הנך דורש ממנו X ש"ח על הנזק שישולמו תוך 10 ימים.

ישלם , יופי, לא ישלם, הגש תביעה לבית המשפט לתביעות פח ( בית המשפט לתביעות קטנות )

הבא הצעת מחיר ממוסך על עלות התיקון. רוצה להוסיף לעלויות , בקש חוות דעת של שמאי רכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה לא צריך עו"ד בענין הזה תלך למוסך שאתה רוצה וקח הצעת מחיר כמו שישה כתב לך ותגיש תביעה בתביעות קטנות עם הפרטים של הנהג הפוגע בלבד,

סביר להניח שבעל חברת השליחויות יגיע גם או לאחר שיקבלו את התביעה הוא יצור איתך קשר וזה קורה אני מציע שאם הוא מדבר איתך כל שיחה שלך איתו תקליט אותו, אם יציע לך סכום לשביעות רצונך סגור איתו אבל קודם שישלם ולאחר מכן תבטל את התביעה.

שיהיה לך בהצלחה.

• תוכן חדש...