Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה למשיבים!

פניתי לביטוח ומה שהציע לי הסוכן זה שאני יתן לבחור את הטלפון שלו והוא ידאג לכך שבעל הרכב יסכים

שאני פשוט יתקן לו את המראה כלא היה ולא נברא!

(לפנים משורת הדין לגבי התיקון)

וכך הוא עשה!

אמרו פה וצדקו לגבי הפעלת הביטוח ועיניין היעדר תביעות. נקודה לרעתי וגם בישבילו

ההשתתפות העצמית שלי היא כמו שנאמר קרוב ל1500₪

אז אמרתי לעצמי ״סור מרע ועשה טוב. בקש שלום ורדפהו״

ועוד משהו שנאמר כאן וצדק! עלות התיקון לחלק חדש במוסך קרוב ל-₪2500

כך שזה מחיר מטורף לחלק כזה.

אני קיבלתי את התמונה הכללית ומודה לכל המשיבים.

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם

נראה שיש לך סוכן טוב ששכנע את הבחור שעדיף לכולם לא להפעיל פוליסות.

כשהנושא יסגר סופית אתה אפילו יכול לתת לו איזה ח"ח פה אם בא לך, ולספר על הדרך עם איזו חברת ביטוח הוא עובד.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לא הבנתי מה עניין "סוכן טוב".

הרי מראש מה שביקש נהג הרכב השני, זה שרכבו יתוקן, מה אכפת לו אם ישירות ע"י פות"ש או דרך חברת הביטוח. פות"ש הוא זה שחיפש דרך להתחמק מהתיקון בטענה שכל אחד יהיה אחראי לנזקו הוא.

ז"א שאם מלכתחילה היה פות"ש היה אומר לנהג השני בו ניסע למוסך שלך ונחליף את מראת הרכב, הכל היה נגמר באותו רגע, מה שלבסוף קרה.

אז מה הקשר לסוכן טוב או סוכן רע?

פורסם

טרונצ'ו זה לא מה שאני הבנתי.

תודה רבה למשיבים!

אז מה כדאי לי לעשות עכשיו?

הוא לא מעוניין שאני יתקן לו אלא אם אני ישלם סכום גבוהה בהרבה מהשתתפות עצמית.

מה שחשבתי זה פשוט להשאיר את העבודה לחברות הביטוח ומה שיחליטו.

גם אם אצטרך לשלם סכום מסויים.

חשבתי שזה מצב שבו פות"ש מיודענו פתח דלת (שם מכשול בדרך). פעולה שבעקבותיה איבד הנהג שנפגע את מראת צד נוסע שלו, ועכשיו מבקש סכום גבוה (נגיד 3000 ש"ח). הוא ופות"ש לא הצליחו להגיע להסכמה, אבל הסוכן הצליח.

זאת הסיבה שלדעתי מדובר בסוכן טוב, וזאת משום שאני מכיר מקרה דומה שבו בעל הרכב הנפגע (לא פותח הדלת), תבע את פותח הדלת ודרש הערכת שמאי, שכ"ט עו"ד, תיקון במוסך מרכזי, אובדן יום עבודה וכו'. לא תאמין כמה רחוק אנשים מוכנים ללכת על פרנציפ, עד לרמות של ניפוח ממדי נזק כדי להוציא את התביעה מבהימ"ש לתביעות קטנות.

מה שפות"ש כתב בנוגע לתיקון הדדי היה בהודעה הראשונה, לפני שקיבל פה פידבק.

לידיעתך, גם אני לא חשבתי אינטואיטיבית שבתאונה מהסוג הזה החוק מייחס אשמה עיקרית לפותח הדלת. לי עוד זכור משעורי נהיגה המשפט "ומה אם זה היה ילד?". הרי ילד יכול להפתיע נהג בדיוק באותה צורה כמו דלת נפתחת, וגם ב30 קמ"ש יכולות להיגרם לו שלל נכויות קבועות יותר ופחות. האם גם אז קובעים שהילד והוריו הם אשמים עיקריים? לא יודע, מקווה שלא נצטרך לגלות. מה שבטוח, במקרה של פתיחת דלת אשמה עיקרית ברורה. חוק זה חוק.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
1. אין לך מושג באיזה מרחק נסע הרכב, ומה התנאים במקום

2. החוק מחייב הצמדות לימין הנתיב בזמן נסיעה, ולחלופין לא מחייב שמירת מרחק מרכבים חונים

3. מה שכתבת נשמע כמו קביעה משפטית חסרת בסיס שעד כמה שידוע לי אסורה בפורום.

בחורצ'יק,

נתחיל מהסוף:

א. מה שקבעתי זו דעתי בלבד המבוססת לאור נסיון בתחום, היות שאתה לא מכיר אותי ובטח לא יודע את עיסוקי, אל תסיק מסקנות כאלו לגבי.

ב. חוקי או לא חוקי בפורום, אדם חכם ידע לקחת רק את הדברים הרלוונטים לו מהפורום ולהעזר בהם, אדם טיפש , ייקח את הכל בעיניים עצומות, זהו פורום, פות"ח העלה שאלה, כל אחד מביע את דעתו , קביעה משפטית? רק בבית משפט ידידי. פה זה פורום. פורום לא היה ולא יהיה עדות הקובעת משמעות בבית משפט. מעבר לכך שגם פה "אנשי מקצוע" נראו טועים ומטעים את הגולשים בכל מיני אמרות לא מקצועיות ובטח לא הגיוניות, אז ... בבקשה ממך.

ג. לאור הנתונים שהציג מר פותח שרשור, העלאתי את דעתי משום שקל מאוד להבין את המשמעות של האירוע, לא צריך להיות גאון הדור או הרמב"ם כדי להבין מה התחולל שם. אני סמוך כי מר פותח שרשור כתב את הדברים כפי שהיו ולא מסולפים או נוטים לטובתו משום שאני סבור שאכן מחפש תשובה להרגיע את הנפש למקרה שלו.

ד. החוק מחייב בהחלט הצמדות לימין, אך כל זאטוט עם חלב על השפתיים שלומד נהיגה לראשונה יודע שעליו להיות בימין, אך להשאיר מרווח בטחון מרכבים חונים.

בהצלחה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אלי אנס

הבחורצ'יק היא בחורה

הנסיון שלך כבודו במקומו מונח

עדיין הרשלנות של הנהג הנוסע מסתכמת בכך שהוא נסע בדרך ופות"ש פתח דלת בפתאומיות ופגעה במראה של הרכב הנוסע.

אז כו יש לאותו נהג בתנועה רשלנות תורמת שהוא במקרה נסע באותה שניה בדרך במרחק של כמטר מהמכוניות החונות , סביר בכל קנה מידה , ולכן קבעתי שרשלנותו התורמת היא אפס.

אם אתה רוצה אתה יכול כמובן לספר לנו על נסיונך ועיסוקך כדי שנדע להעריך את הודעותיך

כיףףף??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...