Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

יש לי מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן. (עברתי על מספר ת'רדים פה בפורום וגם בכל מיני פורומים בחו"ל, אך לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית לגבי השאלה שתבוא על מערכת היניקה).

נתחיל עם השאלה על מערכת הפליטה (ספציפית אגזוז): יש ברשותי סיוויק 2000 ואני מעוניין לפלפל קצת את הסאונד שיוצא מהאגזוז.

בשביל להגיע לתוצאה הזאת (לא משהו מוגזם בסגנון שישמעו אותי בחיפה כשאני נמצא בדימונה. יותר בכיוון של סאונד באס), אני יכול להחליף רק את האגזוז, או שישנו צורך בהחלפת הקאטבק כולו?

במידה ומדובר רק בהחלפת האגזוז, על מה יש צורך לשים דגש בקנייה בכדי שיתאים לרכב?

עכשיו לשאלה על מערכת היניקה (ספציפית פילטר אוויר): כרגע מותקנת אצלי מערכת הסטוק. עברתי על מיליון אשכולות בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית לצערי.

האם החלפה לפילטר אוויר פתוחה (עם יותר דגש על Short Ram) תגרע מביצועי הרכב? אני לא מחפש שיפור כוח, אלא שוב יותר בקטגוריה של הסאונד.

קראתי שהמסננים הפתוחים פחות טובים בסינון מהסגורים, משמע זה יכול ליצור בלאי מואץ בגלל גרגרי חול שיכולים לחדור למנוע. האם יש אמת בדבר?

תודה רבה על הזמן והעזרה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אם אתה מעוניין בסאונד יותר מעניין (לא מבין למה זה קשור לשיפורים) - אז אתה יכול להחליף רק את הדוד האחורי בדוד פתוח של חברה כלשהי.

הצליל ישתנה מאוד (וגם יגבר). שים לב שבוחן תנועה שיחליט לחפש אותך סביר להניח שיתלבש על האגזוז הפתוח.

לגבי פילטר - יש דעות לכאן ולכאן. ברמת העיקרון - אם האויר שנכנס למנוע הוא יותר חם, אז יש פחות חמצן באותו הנפח ולכן גם פחות דלק ופחות ביצועים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הבנתי.

המון תודה על העזרה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם
אם אתה מעוניין בסאונד יותר מעניין (לא מבין למה זה קשור לשיפורים) - אז אתה יכול להחליף רק את הדוד האחורי בדוד פתוח של חברה כלשהי.

הצליל ישתנה מאוד (וגם יגבר). שים לב שבוחן תנועה שיחליט לחפש אותך סביר להניח שיתלבש על האגזוז הפתוח.

לגבי פילטר - יש דעות לכאן ולכאן. ברמת העיקרון - אם האויר שנכנס למנוע הוא יותר חם, אז יש פחות חמצן באותו הנפח ולכן גם פחות דלק ופחות ביצועים.

לגבי אוויר קר, הסרטון הזה, זה בדיוק מה שמשתמש ממוצע ורגיל יעשה = אין שום תוספת ביצועים מעבר לכוח סוס לפה ולשם במידה ויורד את הפנס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...