Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הגיע הזמן להחליף את הטלויזיה בסלון.

יש תקציב של סביבות ה-6500 אבל אני לא כל כך מצליח לבחור בין הדגמים, ממה שראיתי בזאפ ישנם כמה דגמים שנכנסים במחיר הזה, הבולטים שבהם הסמסונג דגמים 6800 - 6500 וה- LG. מה שמעניין ב-LG זה השלט החכם שלהם והעובדה שהתלת מימד הוא פסיבי בניגוד לאקטיבי של סמסונג. אני לא חושב שהתלת מימד כזה חשוב אבל השלט של LG הוא בהחלט בונוס. יש למישהו במקרה את הטלויזיות האלו או שהוא יודע לתת לי איזשהו נתונים שיגרמו לי לבחור אחת מעבר לשניה?

8)
פורסם (נערך)

סמסונג 55H6400 כרגע במבצע 6790 ש"ח (יבואן רשמי סמליין) עד ה-14/12.

בסדרה H של סמסונג השלט כמו של LG ולדעתי טוב יותר, בגדול מדובר בטלוויזיה מעולה.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

2 מסכים טובים, מבחינת מסך הסמסונג טוב יותר, מבחינת סמארט הוא פחות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני בחרתי בסמסונג שהיא לא טלוויזיה חכמה [כי אין צורך]. האיכות פנטסטית [יש גם תלת-מימד, אבל אני משתמש בו פעם בחודשיים אולי].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ביקרתי היום בכמה חנויות מצאתי את הסמסונג ב-6500 שח ואת ה- LG דגם 659 סביבות ה7 אלף המוכר אמר שיש ייבוא שלהם של דגם מקביל אותו דבר בדיוק רק עם מעמד אמצעי במקום דו צדדי ובלי שלט ב-6200. עכשיו אני לא יודע עד כמה השלט הזה משחק תפקיד כי הטלויזיה תהיה בסלון מחוברת למחשב בצידו האחר של הקירץ תלת מימד גם ככה לא נראה משהו חשוב אבל אם כבר יש שיהיה פסיבי ואת זה יש לשניהם.

מבחינת צבעים ה-LG יותר חזקה מהסמסונג רק שלסמסונג יש בהירות יותר חזקה ושחור יותר עמוק. עדיין לא קניתי יום ראשון נלך כנראה על הסמסונג.

8)
  • תוכן חדש...