Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב במצב חיצוני דיי נוראי. אעלה תמונות במהלך היום.

המון שריטות, שפשופים, כנפיים קדמיות ימין+שמאל ממש אכולות בצבע.

הרכב היה בים כמה שנים, אז סובל מלא מעט קורוזיה ומעט חלודה.

מעוניין להציל את מה שניתן. מה שבולט לעין לפחות:

מעוניין לשכור ליום מכונת פוליש איכותית.

מעוניין לקבל המלצות לוואקס ברמה.

כמובן לקבל המלצות לגביי פלסטלינה, סמרטוט ניגוב, ועוד המון פריטים שבטח ברחו מראשי.

תודה רבה!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לגביי הקורוזיה והחלודה - לפני שאתה מתעסק בפוליש הייתי הולך לפחח מקצועי שישחזר את מקטעי הפח החלודים ויטפל בהם כראוי, ולאחר מכן לצבוע אותם.

אם מצב הצבע ממש ממש גרוע, הייתי שוקל צביעה וטיפול בחלודה (לפני שתהפוך לרקבון ותראה חורים בפח).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לגביי הקורוזיה והחלודה - לפני שאתה מתעסק בפוליש הייתי הולך לפחח מקצועי שישחזר את מקטעי הפח החלודים ויטפל בהם כראוי, ולאחר מכן לצבוע אותם.

אם מצב הצבע ממש ממש גרוע, הייתי שוקל צביעה וטיפול בחלודה (לפני שתהפוך לרקבון ותראה חורים בפח).

למען האמת, בחלודה אטפל בקרוב. במקצועיות ובפינוי זמן רב.

אני מעוניין לקבל הכוונה למקום מקצועי/ אדם פרטי, באיזור השפלה. לצורך השכרת מכונת פוליש והמלצה אישית שלו לגביי מה באמת נדרש כדי לשפר את המצב.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תוכן חדש...