Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצתער לגרום לך אכזבות, אבל זה סאב על הפנים היה לי אותו ומכרתי אותו ב 300 ש"ח וחשבתי שזה מאוד זול (ככה עולה חדש?? ואללא לא ידעתי)

בכול מקרה הוא בא בתיבה מקורית ארוכה וכמעט ללא עומק ויחסית ל 15 שמצפים ממורל על הפנים!

סאב חלש ביותר מנסיון העפתי אותו אחרי פחות משבועים של עבודה ברכב והוא בא עם התיבה המקורית של החברה דקה ארוכה ושני ברזלים לשמירה על הסאב במקום הגריל פשוט בושה למורל !!!
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שהבנתי , עם תיבה מתאימה , הסאב מייצר סאונד חמוד ביותר , אין לי דקם מדוייק , זהו סאב 15' 300 RMS של מורל , מבחינת גובה , כמו שאמרתי , את המינימום אני אצור , גם אם זה יגרור שינויי באוטו ... אבל כמו שאני שם לב , נירא לי עדיף לי למכור אותו , ולקנות פייניר 12' , כי לפי תגובות האנשים הסאב על הפנים ועדיף הפיוניר ... ופחות מ 450 , לא תמצא את הסאב הזה (חדש)

פורסם

שלא תבין לא נכון זה שאמרו לך שהוא הגיע ל130DB במדידה,זה לא אומר שהוא חלש,זה די חזק 130DB,פשוט הכל יחסי,אני במקומך הייתי בונה לו תיבה ואם הוא לא ימצא חן בעיניך אז תמכור אותו עם התיבה,חבל שאתה ככה ישר שולל בגלל שכמה אנשים אמרו שהוא לא טוב כי אתה עוד לא שמעת אותו,והכל פה עיניין של טעם.

פורסם

צודק רועי.

אנשים שלעולם לא שמעו את הסאב הזה או אפילו ראו אותו, מייעצים לך אחרת.

תבנה לו תיבה - תבדוק עם היצרן את הנתונים עבורה, ותאמין לי שלא תתאכזב.

הוא יישמע יותר טוב מהפיוניר 12" - זה בטוח.

גל

פורסם
צודק רועי.

גל

זה לא ניראה לי...למרות שהוא 15 אינץ'....

יש כזה לחבר שלי ועכשיו הוא קצת סידר את התיבה אבל הסאב הזה הרבה פחות מדוייק מפיוניר והוא מורח את הצליל יותר....

פורסם
זה לא ניראה לי...למרות שהוא 15 אינץ'....

יש כזה לחבר שלי ועכשיו הוא קצת סידר את התיבה אבל הסאב הזה הרבה פחות מדוייק מפיוניר והוא מורח את הצליל יותר....

"קצת סידר את התיבה"...

זאת אומרת: הסאב לא בתיבה טובה.

אתה לא יכול לדעת אם יישמע טוב או לא - עד אשר תשמע אותו עם הגברה נכונה ותיבה נכונה.

פורסם
"קצת סידר את התיבה"...

זאת אומרת: הסאב לא בתיבה טובה.

אתה לא יכול לדעת אם יישמע טוב או לא - עד אשר תשמע אותו עם הגברה נכונה ותיבה נכונה.

אני מיתכוון שהוא ממש סידר תיבה שלדעתי מתאימה לסאב ושמענו אותו באוטו שלי אם אותה הגברה..

גל...הסאב הזה באמת לא ישמעה יותר טוב מהפיוניר באוטו סדאן(כי ב5 דלתות לא בדקנו)..

פורסם

שמעתי את הסאב באופל אסטרה של ההוא שהיה ב-EMMA... דווקא נשמע נחמד מאוד! הייתה לו תיבה ענקית, והסאב היה יחסית מדוייק - יותר מפיוניר (למרות שזה היה דיי מזמן).

פורסם

אני חושב שאני יודע את הבילבול העיקרי של ההמלצות של החבר"ה פה..

הם משווים עוצמה, ל"איך הסאב נשמע"

אתם צריכים לציין שמה שמשך אתכם לפיוניר, זה בעצם העוצמה שלו, לעומת העוצמה הדלה "שכניראה" יש למורל..

אין לי אישית ניסיון עם המורל, אך לפי התגובות כאן אני מניח שהעוצמה שלו חלשה, ולכן אנשים פשוט "שוללים אותו"

לגבי הנושא של תיבות לא מתאימות\הגברות לא מתאימות .. אני חושב שגל כיסה אותו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני חושב שאני הבנתי קצת יותר טוב , אני לא מחפש עוצמה גבוהה , אלא בסים נחמדים , וכמו שהבנתי , עם התיבה הנכונה , הבסאב יספק את זה , כעת נותרה השאלה , איזה גודל תיבה ? המלצות הייצרן הן בין 45 ל 120 ליטר , זה טווח מאוד גדול ... אני חושב שאני אבנה תיבה לכיוון ה 60 ליטר , מה שאומר עקב מיגבלת הגובה של הבגז' , אני אלך לאורך ולרוחב ...

פורסם
אני חושב שאני הבנתי קצת יותר טוב , אני לא מחפש עוצמה גבוהה , אלא בסים נחמדים , וכמו שהבנתי , עם התיבה הנכונה , הבסאב יספק את זה , כעת נותרה השאלה , איזה גודל תיבה ? המלצות הייצרן הן בין 45 ל 120 ליטר , זה טווח מאוד גדול ... אני חושב שאני אבנה תיבה לכיוון ה 60 ליטר , מה שאומר עקב מיגבלת הגובה של הבגז' , אני אלך לעומק ולרוחב ...

שמע לי..... תיבה כמה שיותר גדולה לסאב הזה. עם תיבה גדולה הוא מפרק!.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
שאלה אחרונה , עד כמה עקרוני הזוית של דופן האלמנט , ומה זה משנה ?

זה לא משנה, כל עוד אתה שומר על הנפח הדרוש.

פורסם
צודק רועי.

אנשים שלעולם לא שמעו את הסאב הזה או אפילו ראו אותו, מייעצים לך אחרת.

תבנה לו תיבה - תבדוק עם היצרן את הנתונים עבורה, ותאמין לי שלא תתאכזב.

גל

אויי נו באמת!.

אתה בכלל שמעתה אותו??

הוא היה אצלי בדיוק שבוע והעפתי אותו מהר מאוד!!

ככה שאת תבלבל לו את המוח אנשים לא שמעו ואפילו לא ראו אותו.....

יותר טוב אולי יותר חזק ומדויק לא!

מי שאמר שהוא סאב מדויק לא מבין ככול שהסאב יותר גדול ככה הדיוק שלו קטן.

אין קשר לעוצמה של הסאב, יש לי חבר מאוד טוב שיש לו סאב של PHASE 350 RMS והוא מפציץ יותר מ 2 סאבים של פיונייר, הוא סאב של כמה אלפים טובים אבל עדיין עוצמה זה לא הכול בחיים!

• תוכן חדש...