Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מוסך עדיף בישבילי למטרת בדיקה לרנו מגאן 2007?

HellCat
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חג שמח אנשים !

בראשון אני רוצה לרכוש רכב חדש , רנו מגאן 2007 . לאחר חיפושים כאן בפורום קיבלתי תוצאות על שני מוסכים מומלצים לטיפול ואבחנה של רכבים צרפתיים - מוסך שאפט ומוסך גבע .

ביום שישי בבוקר אני רוצה להיתקשר לאחד מאלו ולקבוע "תור" ליום ראשון , המטרה שלי בביקור היא פשוט לעלות את הרכב על ליפט ולראות שאין נזילות כלשהן , שיואמרו לי מה מצב כל חלקי הפרונט (תפוחים משולשים ומסיב) . חשוב לציין שאיני מחפש "בדיקה לפני קנייה" כמו ב "מכון בדיקה" עם כל ההיתחיביות של והכיסויי תחת . אלא פשוט לקבל תמונת מצב כללית של הרכב .

באילו מן השניים הלקוח מקבל "יחס" טוב יותר? איזה נחשבים למקצועיים יותר?

וכמובן שאיני מעוניין לשלם 500 ש"ח על דבר כ"כ פשוט .

תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת ששניהם אחלה, אין לי מה להגיד. זה כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר, את אבא או את אמא :)

תתקשר אליהם ותראה מי מהם פנוי בזמן בו אתה רוצה להגיע ומי בכלל מוכן לעשות בדיקה לפני קניה. אתה יודע, לפעמים המוסך מלא במכוניות, בטח אחרי 4 ימים של חג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...