Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרנו קליאו חדשה

MosheRE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

ראיתי פה כבר כמה פוסטים על מחירים הביטוח של הרנו קליאו אבל גם אז הם לא היו כל כך גבוהים.

הנתונים הם:

3 נהגים(20,24,48)

דגם Collection

הנהג הראשי ללא תביעות, שלילות וכדומה

המחירים הם סביב ה2000-2500 חובה ו4000-4500 מקיף, מה שיוצא בערך 7000 לשנה בכל חברת ביטוח.

גם ההצעות של רנו לא היו יותר טובות.

המחירים האלה הגיוניים? מישהו עם נתונים דומים קיבל הצעות יותר טובות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההצעה שאני קיבלתי מקרסו לא הייתה הכי זולה.

הפניקס נתנו את ההצעה הטובה ביותר, תנסה דרך הפניקס ישיר, אתר האינטרנט שלהם, ותראה מה יוצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם הביטוח של קרסו (בין היחידים שמבטחים את הדגם שלי) והמחיר שלי יותר נמוך משלך. אני חושב שהנהג בן ה-20 (הוא גם חדש או רק צעיר?) מעלה את מחיר הביטוח ואתה צריך להשוות לא לבעלי קליאו אחרים אלא לבני 20

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב in flames . נתחיל מזה שאני לא בן 20 ויותר בכיוון של 24 לכן אני כבר לא נהג צעיר והמחיר שקיבלתי באמת נמוך בהתחשב בזה שכמעט ואין לי נסיון על הכביש( רק שנה )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מדבר עליך, כתבת שהנהגים בני 20, 24 ו-48. מי שקובע זה הצעיר ביותר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

לנו יש סוכנות ביטוח כך שאם אתה מאזור הצפון תפנה אליי בפרטי .ההצעות שלנו מאוד אטרקטיביות במיוחד לנהגים חדשים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכנס לוובי למשל, תעשה חיפוש עם הפרטים הנכונים, תעשה חיפוש עם אותם הפרטים רק בלי הנהג בן ה-20 ותעדכן אותנו

Renault Clio RS EDC 200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הבדלים גדולים מאוד בין נהג צעיר לרגיל.תשאיר לי פרטים מדויקים ואחרי החג אחזור אלייך.אני פשוט בחופש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...