Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנה שמאתרת מיקודם של הנייד שלך -

HEBO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

האם קיימת כזו תוכנה שיכולה לאתר מיקום של בנאדם ע"פ המס' טלפון שלו?

מישהו אם סמרטפון רגיל ופשוט הצליח לאתר מיקום מדוייק (רחוב) שהבנאדם נימצא בו על יד כך שנשא איתו מכשיר טלפון רגיל, לא סמארטפון.

איך זה מאפשר?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לדעת מיקום של מכשיר סלולרי ע"י פעולת טריאנגליזציה של אנטנות סלולריות.

לא משהו שזמין ברמת תוכנה, אלא ברמת הרשת ומפעיל הרשת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למכשיר בבעלותך אתה יכול לקבל שירות מיקום באמצעות טקסט ע'י מפעיל הרשת.

אחרי הפעלת השירות כל מה שאתה צריך לעשות זה לשלוח טקסט עם קוד אישי שלך מכל מכשיר ואתה מקבל הודעה חוזרת עם מיקום המכשיר שעליו הופעל השירות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

למכשיר פשוט (ללא GPS) - רק דרך חברת סלולר, ע"י טריאנגולציה בין אנטנות (יכול לזהות מיקום עד רמת דיוק של משולש בין שלוש אנטנות).

אם למכשיר יש GPS, יש אפליקציות מעקב, רק שאני לא מכיר מהם.

אם זה סמארטפון, אז ל-IOS יש את FIND MY IPHONE, לאנדרואיד יש Android Device Manager (זמין בהגדרות של PLAY STORE).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למכשיר פשוט (ללא GPS) - רק דרך חברת סלולר, ע"י טריאנגולציה בין אנטנות (יכול לזהות מיקום עד רמת דיוק של משולש בין שלוש אנטנות).

כבר דיי מזמן לא ככה, ניתן לקבל מיקום דיי מדויק על סמך טריא' בין אנטנות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...