Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא תמיד, לפחות לפי מה שאני ראיתי. כשסניפים לא רחוקים מדי אז נהג של החברה עושה את זה.

חוץ מזה, לפעמים נותנים ללקוח את הרכב לכמה ימים בתמורה לפיקדון ובסוף הוא מחליט אם לקנות או לא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא תמיד, לפחות לפי מה שאני ראיתי. כשסניפים לא רחוקים מדי אז נהג של החברה עושה את זה.

חוץ מזה, לפעמים נותנים ללקוח את הרכב לכמה ימים בתמורה לפיקדון ובסוף הוא מחליט אם לקנות או לא.

כמה ימים ? זה נראה כאילו טחנו את הרכב בחודש הזה , הרכב הגיע היום לסניף חיפה ומחר נגיע לבדוק אותו. מה חשוב לשים לב במקרה הספציפי הזה ? , כעיקרון אם אני שואל אלבר מחוייבים להגיד לי אם מישהו כבר עשה על האוטו בדיקה מאז שנקנה על ידם ? אם אני שואל את הנציג על העניין הזה איך זה הגיוני , מה הכי סביר לדעתכם שהוא יגיד ואם זה הגיוני בכלל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה קונה רכב בן 3 עם 77K ק"מ שנסע בממוצע 2200 ק"מ בחודש. סביר בהחלט שבחלק מהחודשים הוא נסע יותר מזה. זה לא מה שצריך להדאיג אותך.

פורסם
אתה קונה רכב בן 3 עם 77K ק"מ שנסע בממוצע 2200 ק"מ בחודש. סביר בהחלט שבחלק מהחודשים הוא נסע יותר מזה. זה לא מה שצריך להדאיג אותך.

אני לא דואג מהקילומטראז' עצמו, אלה מהסיבה שהוא עלה כל כך הרבה מאז הבדיקה שכיביכול הרכב היה אמור לעמוד מאז אולי עוד כמה קילומטרים בודדים לסניף הקרוב, אבל לא שימוש שוטף כמו שנראה כאן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכולים להיות לזה כל מיני תרחישים, טובים ורעים.

בגלל זה שווה לעשות בדיקה מטעם עצמך, עדיף במוסך ואצל פחח ולא בסתם מכון בדיקה.

פורסם
יכולים להיות לזה כל מיני תרחישים, טובים ורעים.

בגלל זה שווה לעשות בדיקה מטעם עצמך, עדיף במוסך ואצל פחח ולא בסתם מכון בדיקה.

דיברתי עם נציג אלבר נטרלי של החברה ללא פרטים מזהים עלי או על הרכב וזו היא תשובתו

יתכן כי הרכב היה בשימוש לפני שירד למכירה סופית. אתה מוזמן לבדוק את הרכב בעצמך. מומלץ לבדוק את הרכב פעם נוספת לפני שאתה קונה אותו (המלצה לכל קונה). מעבר לכך אתה יכול לבדוק גם שאם צויינו תקלות בבדיקה שלא נוספו חדשות.ויתכן אפילו כי הרכב עבר ממגרש למגרש בנסיעה.

האם אלבר מחוייבים לידע אותי במידה ואני מבקש לדעת האם בוצעו בדיקות נוספות מטעם לקוחות אחרים אשר החליטו לא לרכוש את הרכב לבסוף? (ללא פרטים מזהים)

אלבר לא חושפת מידע על לקוחותיה בשום מצב. אתה מוזמן לקחת את הרכב לבדיקה משלך אם תרצה.

אני לא מדבר על מידע על הלקוח, אלא על הרכב , האם נעשה בו שימוש

אם הרכב היה בהשכרה וירד למכירה ניתן ורצוי לומר לך. אם היה בליסינג הוא לא יכול לשמש להשכרה.

כך שמעבר לשימושים אלו, הרכב לא אמור לנסוע למעט נסיעות מבחן של לקוחות שרצו לרכוש אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שהוא ענה לך, יש סיכוי סביר שזה היה רכב השכרה ולא ליסינג.

תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

פורסם
לפי מה שהוא ענה לך, יש סיכוי סביר שזה היה רכב השכרה ולא ליסינג.

תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

למרות שהוא התחייב לי שהרכב היה בבעלות חברה עם נהג יחיד ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא התחייב לך בכתב אז כנראה שלא. אבל אם זה סתם בעל פה, הכל יכול להיות. כך או כך זה לא משנה. תעשה בדיקה בעצמך וזהו. האוטו יהיה טוב? תקנה.

פורסם

רכבי ליסינג והשכרה לפני מכירה יכולים להיות מועברים לשימוש לעובדי חברת הליסינג שזכאים לרכב.

כך חברת הליסינג לא נותנת לעובד רכב ל-3 שנים אלא נותנת לעובד רכב מהמלאי לפני מכירה לתקופה קצרה ואז מחליפה לרכב אחר מהמלאי.

לכן רכב שהקילומטרז שלו עלה מ-73 ל-77 והיה במלאי למכירה היה כנראה בשימוש עובד.

פורסם

טוב, היום לקחתי את הרכב לבדיקה, החלטתי לבסוף ללכת לצ'קפוינט, לצערי הנציג הכיר אותם כמובן :( ברגע שנכנסנו , ונלחצתי מזה .

תוצאות הבדיקה היו טובות, טובות מידי . כמעט אחד לאחד כמו הטופס של אלבר וזה מטריד אותי קצת כי אף פעם לא ראיתי משהו כל כך זהה ,

אני מצרף את תוצאות הבדיקה .

10541990_10205159046683578_8192934151742336844_n.jpg10609537_10205159045803556_8398616784085030217_n.jpg

למי שלא רואה בגרף צילינדרA 100% B96% C87% D93%

מה אתם אומרים, לדעתי , הכל נראה טוב מידי. אבל יכול להיות שאני סתם פרנואיד . הנציג חתם לנו והביא לנו אישור על כך שאלבר תחליף את המצבר ושני הגלגלים הקדמים , וכמובן את הרפידות בטיפול הבא , בקיצור יישור קו מלא.

מה דעתכם ? .

מה דעתכם על המכון צא'קפוינט חיפה ?

פורסם

אני בזמנו הייתי בדיוק באותו מצב כמו שלך, קניתי רכב מאוטו סנטר, הרכב נבדק במכון שהנציג הכיר שם את כל העובדים.

הרכב יצא נקי מבחינת גיר מנוע ושילדה.

לאחר כשני וחצי הרכב נמכר ונלקח לבדיקה בנתניה, וגם שם הבדיקה הייתה נקייה.

כמה כ"ס יצא בבדיקה?

על פניו נראה תקין, את התיבה תבדוק כפי שציינתי, תחת נהיגה אגרסיבית עם קיקים, תאוצה מהמקום, ולשים לב למכות/ החלקות.

האם אתה מקבל אחריות על הרכב?

פורסם
אני בזמנו הייתי בדיוק באותו מצב כמו שלך, קניתי רכב מאוטו סנטר, הרכב נבדק במכון שהנציג הכיר שם את כל העובדים.

הרכב יצא נקי מבחינת גיר מנוע ושילדה.

לאחר כשני וחצי הרכב נמכר ונלקח לבדיקה בנתניה, וגם שם הבדיקה הייתה נקייה.

כמה כ"ס יצא בבדיקה?

על פניו נראה תקין, את התיבה תבדוק כפי שציינתי, תחת נהיגה אגרסיבית עם קיקים, תאוצה מהמקום, ולשים לב למכות/ החלקות.

האם אתה מקבל אחריות על הרכב?

איני רואה שמפורט בבדיקה נתון כזה, בנסיעת מבחן הגיר זה הדבר ששמתי עליו את מלוא הריכוז ואכן הוא היה מאוד חלק ללא מכות

אלבר מתחייבים לשנה על גיר מנוע .

עוד דעות?

פורסם

הסתייגויות אחרונות מישהו ? יום שני מבצעים העברת בעלות.

אגב יש איכשהו אפשרות לבדוק באינטרנט אם הרכב משועבד ? או שיש לו רישום פלילי? (תאונות וכדומה )

פורסם
הסתייגויות אחרונות מישהו ? יום שני מבצעים העברת בעלות.

אגב יש איכשהו אפשרות לבדוק באינטרנט אם הרכב משועבד ? או שיש לו רישום פלילי? (תאונות וכדומה )

אתה צריך להוציא מהם הסטוריית טיפולים. ולהסתכל במחשב על כל כניסה למוסך מה הפירוט של העבודות והחלפים.

כפי שציינתי בשרשור אחר - בסניף אחד של אלבר היו אמינים ואמרו לי שהרכב עבר תאונה לא קשה .. שופשפו שתי הדלתות והוחלפו. הראה לי את התמונות של השמאי.

בסניף אחר של אלבר - בו היה הרכב בפועל, אמרו לי שלא היתה שום תאונה ולא הוחלפו שום חלקים. שיקרו במצח נחושה.

באם אלבר היא הבעלים, אין לך פה בעיה של שעבוד/משכון וכו.

• תוכן חדש...