Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4 שנים הוספה עמדה ולאחרונה חיממנו מנועים והטסט קרב ובא..

איך עושים את זה?!?!?

תמיד קיבלתי בדואר עכשיו צריך ללכת למשרד הרישוי עם תעודת זהות או אפשר לקבל רישיון חדש בסניף של סופר פראם?

לגבי בדיקת מעבדה אני הבנתי שלא בגלל שמדובר באספנות וגם אין חובות אחורה

איפה אפשר לקבל אישור מוסך לטסט בירושלים?

מימי ונטורה האגדי אני לא מכיר אף אחד, גם דני סילון כבר פרש.. (האח של שלום חנוך)

תודה לעוזרים

פורסם

לא הבנתי ,האם מדובר בסטטוס אספנות או לא. אם הוספה אספנות לא תהיינה לך בעיות מיוחדות בשונה למצב שהיא צעירה יותר ואז כנראה שתידרש בדיקת מעבדה.

הצורך בבדיקת מעבדה מופיע על רישיון הרכב החדש.

לגבי אישור כל מוסך אופנועים וקטנועים יכול לספק לך אותו לאחר בדיקה פיזית של הקטנוע. יש את מוסך יוני בירושלים.

אכן הזמן עושה את שלו ומוסכים ותיקים נסגרים.

קצת נוסטלגיה למי שזוכר מוסכים לאופנועים בירושלים:

מוסך וסוכנות ליובה בוברמן נוסד ב-1920 רחוב הרצל בית פיינגולד, רחוב מרדכי בן הלל 1 פינת בן יהודה. טלפון 2503.

מוסך אברהם לוי רחוב ממילא לי הקונסוליה האמריקאית.

בברכה אריק

פורסם

הוספה שלי אספנות שקניתי אותה ככה

את המעבדה אני מבין שלא צריך כי היא אספנות,

אז את הבדיקה אצל יוני אופנועים אני יעשה, ואם נניח יש צורך בחלפים קשה לי להאמין שיש לו.

אני מעדיף מוסך שעדיין מתעסק בוספות בירושלים.. אני מכיר את יוני ומכבד אותו פשוט אם תהייה לי בעיה של חלפים אני אכנס לבעיה.

• תוכן חדש...