Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי סיור הגעתי לפיינליסטים האחרונים.

הרכב עבור זוג +1 עם נסועה של 18,000 ק"מ.

תקציב סביב 60,000 - 65,000 עם אפשרות לחרוג מעבר במידה וימצא רכב במצב טוב.

מיצובישי לנסר 2011 - מנוע 1.5 סמ"ק, נראה מאוד פשוט אך אם זאת נותן את התמורה הטובה ביותר לכל שקל. מחיר מכירה סביב 55,000-58,000 ש"ח. 60,000 ק"מ.

שברולט קרוז 2011 - מנוע 1.8 סמ"ק, נראת ממש טוב אך מפחד שתיהיה שתיינית. מחיר מכירה סביב 59,000 ש"ח, 51,000 ק"מ.

יונדאי I25 - מנוע 1.4, נראת טוב אך יחסית קטנה למרות שניתן יהיה להסתדר עם הגודל אבל מרגיש שאין תמורה לכסף, 62,000 ש"ח, 64,000 ק"מ.

קיה פורטה 2011 - ממש זריזה ומהנה ונראת טוב אך בהשוואה ללנסר מרגיש שאין מספיק תמורה לכסף. 68,500 ש"ח, 66,000 ק"מ.

בגדול - הלנסר נותנת תמורה הכי טובה לכסף אך יש לי חשש מצריכת דלק.

שברולט זאת חתיכת הימור אבל היא נראת טוב ומאוד מאובזרת ויש חשש לצריכת דלק.

היונדאי יפה ואמינה אך קטנה ולא נותנת תמורה לכסף, מה עוד ששמעתי שהיא שתיינית.

קיה פורטה מדהימה אך לאחר הלנסר היא נראת יקרה.

מה אתם אומרים?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

משפחתומטית קוראנית רצית? דלק שתית!

זה מה יש - תצפה לשרוף 1700-2000 ליטר דלק עם כל אחת מהמזרח האסיתיות שציינת ואל תצפה לאורגזמה מאחורי ההגה, הרכבים האלו לא מיועדים לזה, הם נועדו לספק תחבורה בסיסית, אמינה ועם קצת יותר יכולת הטענה נוספת מאחור. אהבת את הלנסר? היא במצב טוב? היא משאירה לך עוד 5000-12000 ש"ח בכיס? לך על זה.

פורסם

לדעתי לך על הלנסר. נראית הבחירה ההגיונית ביותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני הייתי הולך על הפורטה,זריזה,מושבים נוחים אני מאוד אהבתי אותה,יצא לי לנסוע על המיצבושי היא מעט יותר קשיחה,אבל כול מי שרכש את הרכב עם מנוע 1.5 שאני מכיר אומר כזה משפט: "הרכב אמין מאוד אבל חלש" לכן עדיפה גריסת ה1.8.

על היונדאי נסעתי המון,מנוע ה1.4 מעט עצל לכן עדיף 1.6 מעבר לזה אמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב אז ככה:

הפינליסטיות הן לנסר וה-i25.

קיבלתי הצעה על לנסר במחיר 58,000 ש"ח, 67,000 ק"מ, בדיקה של המגרש (מוכר לא מדרכה) נקייה.

הצעה נוספת 62,000 ש"ח על יונדאי i25 90,000 ק"מ. מנוע 1.6. הרמת גימור של היונדאי היא פרימיום. למען האמת היא יותר מתאימה לאישתי.

מה אתם אומרים עליה מבלינת צריכת דלק וכללי.

פורסם

אמינות טובה,תא מטען גדול,אני מאמין ב1.6 הרכב צריך להגיב טוב ולא עצל כמו ה1.4 לכך צריכת דלק צריכה להיות דומה.

תוסיף לזה היא מאוד מאובזרת,לדעתי קניה טובה,במיוחד כשהסלון בצבע בז מה שמאוד מוסיף לאווירה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גלומר לאיזה צריגת דלק עלי לצפות כאשר הנסועה שלי 70 30 בינעירוני? הרגל עדינה על הגז.

פורסם

כתבתי חתיכת תגובה שנמחקה לי איך ששלחתי, עצבים.

בכל מקרה לגבי צריכת הדלק, אני עם I30 שמצויידת ביחידת כוח דומה אך כבדה יותר ועם רגל ממש לא עדינה על הגז מגיע בקלות ל-12.5-13 ק"מ לליטר בתוואי נסיעה דומה לשלך ועם כמה עליות מתונות.

לגבי ההתלבטות, ה-I25 נחמדה, זאת שמצאת נסעה קצת יותר מדי אז הייתי מתמקח עוד טיפה. בסך הכל היא נראית לא רע, המימדים מתאימים למשפחה עם ילד אחד (וגם 2), האבזור בדגם הפרימיום נחמד ורק היעדר ציון במבחן הריסוק קצת פוגע בה.

היא לא נוחה במיוחד וקצת קופצנית וגם הפלסטיקה לא איכותית במיוחד. איכות ההרכבה לעומת זאת מעולה.

הלאנסר עצלה קצת ונראית דיי משעמם לטעמי. לזכותה 7 כריות אויר ו-5 כוכבים במבחן הריסוק, מרווח פנימי טוב ותא מטען גדול. לחובתה בידוד רעשים לא מושלם. גם אצלה הפלסטיקה פשוטה אך איכות ההרכבה טובה.

אם אהבתם את היונדאי נסה להתמקח מעט בגלל הקילומטראז' הגבוה ולך על זה.

הלאנסר במחיר שקיבלת ובהתחשב בכך שלא נסעה הרבה נשמעת עיסקה לא רעה.

בדקת רק במגרש אחד? ההפרשים בין הלאנסר לפורטה קצת גבוהים ממה שאני זוכר.

פורסם

חשוב לציין שהיונדאי בעבר היתה פרטית ובגלל זה המחיר מעט גבוה. מה שכן, לא יכלתי לעשות נסיעת מבחן עליה כי המצבר היה ריק לגמרי וההגה כמעט וננעל. מוזר, גם עם הנעה עם כבלים לא עזרה ובמגרש אמרו לי שיחליפו מצבר ויקראו לי שוב.

אגב, אחת הסיבות שאני מתלבט ביונדאי היא בגלל שאני מחפש מצד אחד רכב יחסית קטן במימדים אסל מצד שני שיתאים לזוג + 1.

איך האמינות של הרכב?

פורסם

הייתה אצלנו במשפחה 1.4 מליסינג במשך כמעט שנה ויותר מ-70 אלף קילומטרים במהלכם לא עברה כלום מעבר לטיפולים שוטפים. זאת אמנם תקופה קצרה ולא מייצגת במיוחד אבל לא נתקלנו בבעיות קטנות ומעצבנות כמו ב- I30.

לגבי ההגה, אולי עניין המצבר כן קשור משום שמדובר בהגה חשמלי.

היונדאי אולי פרטית אבל הקילומטראז' קצת גבוה, באיזה מגרש מדובר?

פורסם
הייתה אצלנו במשפחה 1.4 מליסינג במשך כמעט שנה ויותר מ-70 אלף קילומטרים במהלכם לא עברה כלום מעבר לטיפולים שוטפים. זאת אמנם תקופה קצרה ולא מייצגת במיוחד אבל לא נתקלנו בבעיות קטנות ומעצבנות כמו ב- I30.

לגבי ההגה, אולי עניין המצבר כן קשור משום שמדובר בהגה חשמלי.

היונדאי אולי פרטית אבל הקילומטראז' קצת גבוה, באיזה מגרש מדובר?

טרייד מוביל.

פורסם

אני החלפתי רנו מגאן בדיוק כמו בחתימה שלך בלאנסר 2010

הדברים הטובים -

הלאנסר 1.5 ליטר מאוד מתאימה לנסיעה עירונית, מאוד רכה בעיר, נסיעה חלקה וטובה ומספיק זריזה בשביל נסיעה עירונית.

היא נוחה לי באופן יחסי ולאשתי היא מתאימה בול מבחינת נוחות נסיעה ונוחות תפעול.

צריכת הדלק שלה שפויה - בין 1:11.5 ל1:12 במשולב רוב הזמן - הרכב בקושי נוסע בפקקים רוב הנסיעות שלו פתוחות גם בתוך העיר.

אחזקה ותחזוקה שפויה.

הרע - רכב חלש ואנמי ברגע שאתה עולה איתו על כביש מהיר.

גיר פלנטרי ארבעה הילוכים ומתלה אחורי נוקשה (שני דברים ששופרו ב1.8 ליטר לגיר רציף עם שישה יחסי העברה ומתלים טובים יותר)

לדעתי - הקיה פורטה דיל יותר טוב אלא אם כן אתה מוצא מיצובישי כזו שהיא גם מאובזרת יותר עם מערכת טובה יותר וגם מאובזרת מבחוץ בחלונות מושחמים ישירות מהיצרן.

אבל גם אם אתה הולך על המיצובישי הזו - בחירה טובה מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למנהל העבודה שלי הייתה כזאת חדשה,אולם נסעה המון כמו כול רכב צבאי,זה לא פקטור לאמינות כמובן כי זה קכב חדש,אבל כמו יונדאי היר צריכהלהיות אמינה.

פורסם

אתה קונה ומבצע טרייד אין או מגיע עם מזומן?

נסה את קרטר או כלמוביל טרייד, שניהם מקבוצת כלמוביל ומחזיקים דיי הרבה יונדאי מידיים פרטיות.

פורסם

אני דווקא חושב שהלנסר זה רכב פשוט מדי, אין בו משהו יוצא דופן ואם אתה כבר משקיע והולך על משהו חדש שילווה אותך הרבה זמן אז כדאי לתת קצת יותר כסף לעוד כמה שנים של הנאה ותחושה מהנה על הכביש... יצא לך לעשות נסיעות מבחן על כל הדגמים שציינת?

• תוכן חדש...