Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

כיום יש לי מכונה של פיליפס AT890 יחסית היא סבבה היא לא כזאת רעה אבל עושה לי אדום באזור הצוואר ומשאירה שערות על הדרך ולא

מוציאה הכל אלא אם אני ממש לוחץ עם המכונה לכיוון הפנים היא מתחילה להוציא אבל זה ממש לא נעים לי.

וכיום אני מחפש מכונה ונחשפתי למותג בראון שלא ייחסתי אלייה חשיבות עד היום

אני מחפש בעיקרון מכונה שמגלחת טוב!! עם קוצץ זיפים ושפם

אני מתגלח על בסיס יומי כל בוקר ולא רוצה שישאר לי שערות "על הדרך" בגילוח כי זה לא נראה טוב(זה היה קורה לי המון בפיליפס)

אנשים היו מעירים לי שיש לי שערות קצת פה בצוואר וזה מבאס.

התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ושמתי עין על מכונה הסוג הזאת של בראון 720s4

ויש כאלה אמרו לי של פיליפס 1250

שוב פעם אני לא רוצה ליפול בפח עם המכונה כי אני משקיע פה ממיטב כספי ולא רוצה להדפק עם העסקה הזו

לציין שאני קניתי את ה AT890 של פיליפס לפני כשנה וחצי לערך במחיר הזוייי של 700 ש"ח

ומחפש מכונה אחרת שתיהיה התחליף הכי טוב לסכין גילוח! עד 800 ש"ח גמיש קצת

אבל מחפש תמורה מעולה למחיר

תודה רבה על העזרה והייעוץ.

רם.

נ.ב

אם יש לכם מכונה שאתם יותר ממליצים לי עלייה אשמח אם תשתפו אותי

פורסם

הויכוח בין השיטה של פיליפס (סכינים סובבים) לזו של בראון (סכינים רוטטים) אינו ניתן לסיכום, כיון שההתאמה אישית מאד. אני התרגלתי לבראון כיון שאבא שלי מתגלח במכונות שלהם כבר למעלה מ-60 שנה, המכונה הראשונה שלי היתה בראון ומאז כל המכונות, פרט לאחת, הן מאותה תוצרת (הפיליפס היחידה שהיתה לי היתה דו ראשית על סוללות AA ששימשה אותי בשירות הצבאי בלבנון והיתה מאד לא מוצלחת).

אישית אנימשתמש בבראון 790 מזה כ-3 שנים ומרוצה ממנה מאד, ומה שיותר חשוב - אשתי מרוצה מתוצאות הגלוח, היא לא מסוגלת לסבול זיפים של 12 שעות (והזקן שלי רך). מה שחשוב הוא להחליף את בלוק החיתוך מדי שנה וחצי (290 ש"ח במחירי ישראל, פחות מחצי באיביי).

וכקוריוז - אבא שלי אמנם נאמן לבראון, אבל בשנים האחרונות משתמש מדי פעם גם במכונה של פיליפס לתיקון בכמה מקומות שהבראון לא מגלחת טוב, אבל מדובר באדם מבוגר מאד עם קצת קפלי עור בצואר שכנראה שהפיליפס תופסת יותר טוב מהבראון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בראון זה טוב, פיליפס זה טוב אבל בטווח המחיר השפוי פנסוניק ES8243Aהיא באמת הכי טובה.

היא קיבל ביקורות הכי טובות ברשת, קניתי וגם אני מאד מרוצה (כדאי כבר להזמין סט סכינים להחלפה-כפעם בשנה, די יקר)

אין בארץ, רכשתי באיביי למשל כאן: http://www.ebay.com/itm/PANASONIC-ES8243A-CONSUMER-MENS-ARC-IV-WET-DRY-SHVR-BLUE-/351110011802?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item51bfc99b9a

כפי שנאמר, לפעמים מכונה מסויימת טובה לסוג זקן אחד ולא לאחר, סוג של הימור

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש לי בראון, מכונה מעולה. עדיפה על פיליפס בכל פרמטר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש לי בראון, מכונה מעולה. עדיפה על פיליפס בכל פרמטר.

בהחלט ,הבראון שם פחות גדול מהפיליפס , אבל המכונות שלהם גם מעולות וגם תמורה מצויינת לכסף .

:fadein:
פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה ואני קצת פוזל לכיוון הבראון ורוב הסיכויים שאקנה אותו כבר מחר

אשמח לעוד תגובות מאנשים בעליי עיניין וכאלה שמבינים בתחום :)

תודה רבה לכולכם :)

נ.ב

שימו לב שאת הדגם 790 לא אוכל להרשות לעצמי עקב מחירו הגבוה 1000+ ובגלל זה אני מתפשר על ה דגם בלי המכונת ניקוי ה 720

פורסם (נערך)

מקווה מאד שעוד לא קנית!!!

שנים רבות שהשתמשתי עם פיליפס ונורלקו,שזה אותו יצרן בעצם.

למעשה עד היום עדיין יש לי שתי מכונות של פיליפס עובדות מצויין אבל,

לפני שנה ראיתי בערוץ הקניות מכונה בשם ''לוקסור'' וקניתי אותה,

הרבה יותר נוחה מפיליפס,ממש תענוג,אחת הקניות הכי טובות שלי מעולם,

5 סכינים מסתובבים,

ערכת תספורת,

ניקוי אזניים,ניקוי אף,

מספריים,

מד טעינה,מסרק,שמן לשימון הסכינים,

ועוד ועוד...

גם המחיר לדעתי פחות מפיליפס,

ממליץ לך בחום לנסות.

(מקווה שעדיין קיים במלאי)

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לוקסור הוא מותג מדבקה, מסוג המכשירים שאינך יודע מה תמצא בקופסא. אישית הייתי נצמד לאחד היצרנים המוכרים - בראון, פיליפס או רמינגטון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המכונה של רמינגטון מעולה.

כדי למנוע אדמומיות בעור-לא להתגלח על עור יבש אלא להרטיב את העור ,בשבילי זה עובד.

לא ניתן לשטוף במים ומדי שימוש מומלץ לעבור עם מברשת ולהסיר שיער ועודפי שומן .

פורסם
לוקסור הוא מותג מדבקה, מסוג המכשירים שאינך יודע מה תמצא בקופסא. אישית הייתי נצמד לאחד היצרנים המוכרים - בראון, פיליפס או רמינגטון.

אני כבר שנה עם הלוקסור ומרוצה עד הגג,

ניסית אותו?

ואני כל חיי עבדתי עם פיליפס נורלקו החלפתי המון דגמים

שלהם עם השנים,יש להם מכונות מצויינות אבל ממש התאהבתי בלוקסור,

עם 5 הראשים וגם המחיר סביר מאד.

אני מתגלח כל יום ומטעין פעם בחודש וחצי/חדשיים.

עם הפיליפס אני משתמש בטיולים נופשים,זה בתיק רחצה נימצא

פורסם

אין לי שום דבר נגד לוקסור, אבל כיון שמדובר במוצר מדבקה כלל לא אופתע אם המוצר לא קיים יותר, או שהיצרן הוחלף וכעת המכונה פחות מוצלחת. כמובן שיתכן שאני טועה ותוכל למצוא מכונה מצויינת ממותג מדבקה.

כאמור, אישית אני משתמש בבראון 790 כבר למעלה מ-3 שנים, טוען אחת ל-2-3 שבועות (כולל ניקוי במתקן הייעודי), מחליף ראש פעם בשנה וחצי והפנים שלי חלקים למשעי.

פורסם
אין לי שום דבר נגד לוקסור, אבל כיון שמדובר במוצר מדבקה כלל לא אופתע אם המוצר לא קיים יותר, או שהיצרן הוחלף וכעת המכונה פחות מוצלחת. כמובן שיתכן שאני טועה ותוכל למצוא מכונה מצויינת ממותג מדבקה.

כאמור, אישית אני משתמש בבראון 790 כבר למעלה מ-3 שנים, טוען אחת ל-2-3 שבועות (כולל ניקוי במתקן הייעודי), מחליף ראש פעם בשנה וחצי והפנים שלי חלקים למשעי.

השאלה אם ה 720 כמו ה 790 ? או שה 790 יש בה משהו ייחודי ?

והאם התוספת שווה את המחיר ? כי זה ממש גבוה מהתקציב שלי ואני לא רוצה לחרוג

פורסם

אז ההבדל בין השניים שה 790 יש נורת LCD לסטטוס סוללה והיגיינה

ול 720 יש נורת LED לחיווי מצב סוללה

ול 790 יש את הערכת ניקוי ול 720 אין את הערכת ניקוי

חוץ מזה הם אותו דבר במאפיינים,הבדל של 220 ש"ח

מה שגם את ה720 יש אותו בעיר שלי

ואת ה 790 אני צריך לנסוע עד תל אביב כי אין אותו בסניף...מה אתם אומרים ?

• תוכן חדש...