Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אני זקוק לעצה לקניית מחשב נייד - מדובר ב 14 אינץ' לצורך לימודים שיהיה קל, שיהיה חזק (מעבד I5 לפחות),

אין צורך למסך מגע או כרטיס מסך חזק, המחשב ישמש נטו לעבודה ואולי קצת לסרטים מדי פעם, אבל בעיקר בתוכנות שקשורות להנדסת מכונות כגון Solidworks אז כן אני יודע שצריך דיי הרבה זכרון (4 GB יספיקו?)

ושיהיה בעל שעות עבודה מספיקות לשעתיים שלוש ללא סוללה

לגבי דיסק קשיח - מספיק לי 500 GB

אשמח לעזרה - ראיתי כבר דגם של VOSTRO של דל שנראה מתאים לציפיות במחיר של 3800 בערך, אבל אין לי נסיון איתם.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה בטח הסתכלת על ה vostro 5470, קל מאד, אחריות של DELL באתר לקוח, מפרט מצויין, מטען יחסית קטן ומנסיון מספיק ל5 שעות עבודה אם לא יותר.

רק תברר על הדגם על הכרטיס הגרפי הנפרד לתוכנות הגרפיות. 4 גיגה יספיקו אבל במקרה שלא אז ניתן להרחיב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אכן הסתכלתי על הדגם הנ"ל, יש כמה גרסאות (בדקתי בשניידר מחשבים) ומשום מה הדגם עם ה I5 יקר יותר מאשר הדגם עם ה I7 - ככל הנראה בגלל הכרטיס הגרפי וה SSD.

אבל לא צריך את זה אלא את הסטנדרט - אז אתה ממליץ עליו? המחיר אמור להיות ככה למחשבי 14 אינץ'? זה עולה כמו Y50 של לנובו שחזק הרבה יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

y50 של לנובו זה 15" גיימינג ששוקל 2.5 קילו. אני לא מבין את ההשוואה, ה DELL הוא אולטרהבוק ששוקל 1.6 קילו ובעל מסך 14" וזמן סוללה ארוך.

עריכה אחרונה על ידי TheWolf

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ממליץ לחפש באתרי קופונים ועודפים (P1000, וואלה! שופס, 2BUY...) על מחשבים ניידים במצב מוחדש.

רכשתי מחשב נייד סמסונג (סדרה 7 אולטרה בוק) במחיר של 4 אלף שקל במקום 5.5 אלף. מיותר לציין שקיבלתי מחשב חדש מהקופסא, לא יודע מה החליפו בו וגם לא אכפת לי, אני איתו כבר כמעט 3 חודשים ומבסוט עד הגג. חוץ מזה, לא מעניין אותי גם אם החליפו לו דיסק קשיח או מסך אפילו, זה מוחלף בחברה. (נקנה מסמליין-יבואן סמסונג)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תעיין כאן, לרוב מדובר במוצרים חדשים לגמרי, פשוט אריזה פתוחה או משהו כזה. אתה זוכה לראות את מצב המוצר, אם אתה לא מרוצה אתה יכול לא לקנות. מחשב חזק מאוד, איכותי והכי חשוב - סוללה טובה ומשקל קל (1.5 קג בלבד). כסף לסטודנט זה דבר חשוב, וכאן אתה מקבל תמורה אדירה לדעתי. תכלס? אם הייתי צריך מחשב הייתי קונה את האחד הזה, וחיפשתי הרבה זמן.

יש אופציות יותר יקרות מסדרת הלנובו, אתה יכול לעיין בהם גם ב-KSP. מצטרף מעבר לכך להמלצה על ה-DELL 5470, איכותי בהחלט למרות שיקר יותר.

בהצלחה!

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

תודה רבה רבה!

הבעיה שלי זה מחשב מתצוגה עם כמה שהוא חזק - לא יודע מה עבר עליו וזה גם בסניף חיפה

כמו כן 13.3 אינץ זה כבר קטן לי מדי.. אז לבנתים על הנייר ה 5470 האופציה הטובה ביותר?

Opel Adam S 2017

פורסם

מצטרף להמלצה על האולטרבוק של דל משתי סיבות:

1. נסיון טוב עם מחשבי דל בכלל ואולטרבוקים בפרט.

2. בתצור סטודנט, בעבר היה לי מחשב כבד והתוצאה היתה שלא הבאתי אותו איתי הרבה. היום יש לי אולטרבוק של דל (14Z) והוא תמיד עלי פשוט כי אני לא מרגיש את המשקל. אם ה-5470 היה זמין כשאני קניתי מחשב, אני הייתי לוקח אותו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

5470 מחשב מעולה.

רכשתי אותו לפני כמה שבועות מארז (TheWolf).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אגב הקפצה בנוגע למחשב הנ"ל - קראתי לא מעט ביקורות על כך שיש בעיה קשה ב WIFI בחלק מהדגמים הנ"ל שהמחשב פשוט לא מתחבר, או שהקליטה ממש ממש נמוכה.

מישהו יכול לאמת?

Opel Adam S 2017

פורסם

שאלה לכל המגיבים כאן,

אני רואה שיש לכם ניסיון עם מחשבי דל. אני גם מתלבט קשות בין Insprion 15 7 7537 שמגיע עם אותו מעבד של 5470.

הוא זול יותר, מסך גדול יותר (שוקל גם קילו יותר) כרטיס מסך מעט חזק יותר מהדגם שרצית, אמור להיות עם סוללה חזקה יותר אך ללא SSD.

SSD אפשר להוסיף בנפרד בזול יותר.

כלומר אם אתה עושה השוואה בין שני המחשבים- ראה השוואת מפרט כאן-

http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,24658,24966

אתה מגלה שאם אתה מוסיף 400 שקל לכונן SSD של סמסונג אתה מקבל-

מסך גדול יותר (אך שוב, שוקל קילו יותר)

SSD מהיר- 120 ג'יגה של סמסונג אפשר להשיג ב 350-400 ש"ח בחנויות השונות. 240 ג'יגה מדגם EVO תמצא היום ב 640 ש"ח.

סוללה שעל הנייר תהיה טובה יותר

כרטיס מסך חזק יותר בכ 10%.

4 יציאות USB 3 לעומת שניים בוסטרו.

מקלדת מוארת.

זול יותר גם אם הוספת SSD.

חסרונות לעומת הוסטרו:

2 ג'יגה ראם פחות

שוקל קילו יותר

עם כל הפידבקים החיוביים של הוסטרו, אני גם נווטה ללכת עליו למרות שהוא על הנייר פחות טוב כפי שהצגתי.

אשמח אם תשתפו אותנו בניסיון שלכם לגבי המחשבים האלו.

פורסם

הוסטרו גם מסדרה גבוהה יותר - בשבילך זה אומר עמידות גבוהה יותר בהתניידות וחומרים ובניה טובים יותר. בערך ההבדל בין מאזדה 3 סיפיריט למאזדה 6.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
אגב הקפצה בנוגע למחשב הנ"ל - קראתי לא מעט ביקורות על כך שיש בעיה קשה ב WIFI בחלק מהדגמים הנ"ל שהמחשב פשוט לא מתחבר, או שהקליטה ממש ממש נמוכה.

מישהו יכול לאמת?

לדעתי הנושא הזה לא צריך להוות שיקול משמעותי בבחירת המחשב.

א. יש אחריות. ומן הסתם זה גם עניין של סדרות יצור, וסביר להניח שהנושא ישתפר/ השתפר כבר.

ב. במקרה הגרוע- בתמורה ל100-150 ש"ח באיביי (אם לא פחות מזה), תוכל לרכוש כרטיס רשת אלחוטית טוב וחזק ועם "שם מוכח באמינות ואיכות הקליטה".

אני רואה שיש לכם ניסיון עם מחשבי דל. אני גם מתלבט קשות בין Insprion 15 7 7537 שמגיע עם אותו מעבד של 5470.

הוא זול יותר, מסך גדול יותר (שוקל גם קילו יותר) כרטיס מסך מעט חזק יותר מהדגם שרצית, אמור להיות עם סוללה חזקה יותר אך ללא SSD.

SSD אפשר להוסיף בנפרד בזול יותר.

כלומר אם אתה עושה השוואה בין שני המחשבים- ראה השוואת מפרט כאן-

http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,24658,24966

כמו שכבר ציין קודמי- מפרט של חומרה זה לא הכל- יש הבדלי איכויות הרכבה, ביצועי מע' הקירור, נוחות המקלדת וכדו'.

אני אישית בעל מחשב מסדרת הLatitude שממוצבת מעל לVOSTRO, וחשבתי על מעבר לסדרה ביתית (אינספירון) אך כשראיתיו בחנות מהר מאוד ירדתי מזה.

אין מה להשוות בין איכויות בניה של מחשבי האינספירון שיועדו בעיקר לשוק הביתי, לעומת הVOSTRO שמיועד לשוק העיסקי הסטנדרטי.

לדעתי- הכי טוב שתתרשם בעצמך בחנות. יש לי תחושה שתבחר בvostro.

אגב, מהמפרטים שהבאת אי רואה שבVOSTRO יש מסך מגע, לעומת אינספירון שלא כולל מסך מגע.

עוד דבר- מעיון קצר בפורומים ובתמונות בחו"ל עושה רושם שהVostro שבקונפיגורציה שכוללת את הSSD, הSSD בעצם נמצא בחריץ mSATA בגודל מיני (חצי גודל), כך שיש מקום לעוד HDD רגיל, וכן שיש רק חריץ אחד של RAM (שבקישור שלך מנוצל במלואו ע"י 8GB זיכרון RAM).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...