Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני קניית יונדאי גטס 2007, מנוע 1400 דגם GLI יד 1, וקיבלתי מהמוכר את דוח הטיפולים שהוא עשה במוסך (לא כולל את הטיפולים בהתחלה שהוא עשה במורשה היבואן). צירפתי כאן את הדוח, בלי הפרטים המזהים, והייתי רוצה לשאול על כמה דברים שמעלים לי חשש:

1. למה הוא עשה טיפול תקופתי ב- 03.11 ואחרי חצי שנה עוד טיפול תקופתי?

2. זה תקין שהיה צריך לעשות פלשינג למנוע ולהחליף תושבת מנוע אחרי 62K ק"מ?

3. זה שהוחלף פגוש קדמי וביטנה לגלגל מעיד על תאונה כלשהי, נכון? האם ניתן לראות האם זו הייתה תאונה קלה או לא?

4. החלפת רצועות מנוע = טיפול טיימינג?

5. מה זה אומר שהייתה בעיה ומנורת צ'ק אינגין נדלקה?

תודה!

S28C-114073016510.pdf

פורסם (נערך)
שלום,

אני לפני קניית יונדאי גטס 2007, מנוע 1400 דגם GLI יד 1, וקיבלתי מהמוכר את דוח הטיפולים שהוא עשה במוסך (לא כולל את הטיפולים בהתחלה שהוא עשה במורשה היבואן). צירפתי כאן את הדוח, בלי הפרטים המזהים, והייתי רוצה לשאול על כמה דברים שמעלים לי חשש:

1. למה הוא עשה טיפול תקופתי ב- 03.11 ואחרי חצי שנה עוד טיפול תקופתי?

"הטיפול" השני זה החלפת זכוכית למראה צד שמאל, זה הדבר היחידי שעשו.

2. זה תקין שהיה צריך לעשות פלשינג למנוע ולהחליף תושבת מנוע אחרי 62K ק"מ?

לגבי הפלשינג והתושבת לא יודע.

3. זה שהוחלף פגוש קדמי וביטנה לגלגל מעיד על תאונה כלשהי, נכון? האם ניתן לראות האם זו הייתה תאונה קלה או לא?

החלפת פגוש יכול להעיד על תאונה, נכון. אתה צריך לשאול אותו מה קרה בתאונה הזו, מה נפגע, האם החליפו משהו. לפחות לפי הפירוט החליפו רק חלקי פלסטיק.

4. החלפת רצועות מנוע = טיפול טיימינג?

לא בטוח לגבי זה. בד"כ טיימינג נקרא "רצועת אביזרים". על פניו זה לא נראה כמו טיימינג, צריך לוודא.

5. מה זה אומר שהייתה בעיה ומנורת צ'ק אינגין נדלקה?

לפי הפירוט לא כתוב יותר מדי, לפעמים נורות נדלקות סתם. אפשר לשאול את הבעלים או במוסך.

תודה!

לא ברור לי למה כל טיפול החליפו פלאגים ושמו תוסף לניקוי פיח, אולי סתם דחפו לו את זה. לא ברור לי גם למה כל חצי שנה הוא נכנס לטיפול.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

תלך לפחח לבדוק את הנושא של הפגוש לעומק בסך הכל מודבר בבחור/ה יחסית אחראי/ת.

במידה ועושים פלשינג מק"מ נמוך אז הסיכוי שיגרם נזק למנוע ממנו קטן.

• תוכן חדש...