Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן! אני מבקש עזרה, לא הגיוני מה שקורה פה.

לפני כ-3 שנים, ביום בהיר, התקלקל לי המסך של הנוקיה N85 שלי אחרי שנים שהיה אצלי.

טוב, בלית ברירה, רכשתי סמארטפון, מוטורולה אטריקס, אשר לו הלך הדיגיטייזר בדיוק חודש אחד לפני תום האחריות.

מכיוון שזה היה מכשיר נוראי ואיטי, החלטתי להחליף מכשיר.

רכשתי לפני 11(!!) חודש נקסוס4 ישירות מגוגל במחיר של 250$ (ממש לפני השקת ה5) , והנה היום, ביום בהיר, הכפתורים "הצפים" של הבית-אחורה-רשימות , הפסיקו לעבוד ולהגיב, מקריאה באינטנרט, שוב, הלך הדיגיטייזר!! והנה, חודש לפני תום האחריות.

ממש מרתיח וממש מעצבן! המכשיר לובש מגן סיליקון, נפל מספר פעמים בודדות, ונמצא בשימוש די מאסיבי במהלך היום (יומן פגישות, וואטסאפ, אין ספור מיילים נשלחים וכ-50 שיחות טלפון נכנסות\יוצאות).

מה אתם מציעים לי לעשות כרגע?

מה שאני צריך הוא:

1. לתקן את זה במסגרת האחריות, איך עושים את זה?

2. לרכוש ממש עכשיו מצידי, סמארטפון זול, שיסונכרן מול הנקסוס4 שלי בזמן שהנקסוס מבלה במעבדה בארץ\בחול (חיפשתי את הלינק של הגיק עם הסמארטפון שעולה 50$ שלא ברור לי איך זה עכשיו 76$ מה שמייקר את כל העסק, איפה הלינק של ה50?).

3. למנוע דברים כאלה בעתיד, הכיצד?

4. לפני שאשלח לתיקון במסגרת האחריות, איך אמחק את כל התמונות\מסמכים\מידע\מיילים ואתן להם מכשיר ללא כל מידע עליו?

5. איך אגבה אותם?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי ohanaohad
  • תוכן חדש...